Loading...
Accelerator2019-04-26T15:45:42+02:00

Iconisch multi-tenant gebouw voor de Life Sciences

Neem direct contact met ons op

The Accelerator

Life Sciences community op Utrecht Science Park

Life Sciences

The Accelerator biedt op maat gemaakte ruimten en faciliteiten om samenwerking tussen Life Science bedrijven te stimuleren.

Samenwerking

Een inspirerende plek waar we samen kunnen werken aan het verbeteren van levens van patiënten door innovatieve ontwikkelingen.

Lees meer

Community

Het nieuwe multi-tenant gebouw biedt de verbindende functie voor bedrijven en mensen op het Utrecht Science Park.

Inspirerende ontmoetingen

The Accelerator nodig uit om binnen te komen. Met veel multifunctionele faciliteiten biedt het gebouw alle ruimte voor ontmoetingen en samenwerkingen.

Lees meer

Unieke locatie

Een nieuw hoofdstuk in de ontwikkeling van het innovatieve ecosysteem van het Utrecht Science Park.

Utrecht Science Park

The Accelerator komt op een prominente plaats bij de entree van het Utrecht Science Park.

Lees meer

The Accelerator

The Accelerator is een nieuw multi-tenant gebouw voor de Life Sciences. Naast huisvesting van de beursgenoteerde biotechnologiebedrijven Genmab en Merus, biedt The Accelerator ook ruimte aan start-ups en scale-ups die hun ontwikkeling willen versnellen. Het ontwerp is gebaseerd op de visie van Genmab en Merus: het verbeteren van levens van patiënten door innovatieve therapieën te ontwikkelen voor de behandeling van kanker, mede door het aangaan van waardevolle samenwerkingen. The Accelerator onderschrijft dit door een unieke hub te worden binnen het innovatie ecosysteem. Met een auditorium, verschillende ‘meet & greet’ faciliteiten, een vergadercentrum en een uitgebreid restaurant, biedt het gebouw alle mogelijkheid voor ontmoeting. Hierdoor zal The Accelerator een belangrijke verbindende functie binnen het Utrecht Science Park.

The Accelerator biedt het Utrecht Science Park een welkome oplossing om meer innovatieve bedrijven in de Life Sciences sector specifieke huisvesting te kunnen bieden. Het gebouw wordt met een hoge duurzaamheidsambitie, BREEAM Excellent, gerealiseerd en komt op een prominente plaats bij de entree van het Utrecht Science Park.

0
VIERKANTE METER
0
VERDIEPINGEN
0
PARKEERPLAATSEN

Community

The Accelerator nodigt je uit om binnen te komen. Bij binnenkomst valt op dat er geen traditionele ontvangstruimte met receptiebalie aanwezig is, maar een open en multifunctionele zone. De begane grond van het gebouw biedt een gemoedelijke ruimte waar medewerkers, bezoekers, studenten en anderen kunnen overleggen, ontmoeten, eten en drinken en activiteiten kunnen realiseren. The Accelerator biedt alle ruimte voor ontmoetingen en samenwerkingen in het auditorium, de vergaderzalen en het uitgebreide restaurant. Dit alles is te vinden in de transparante en levendige plint van het gebouw. De plintfuncties zijn gekoppeld aan een spectaculair atrium waaraan de verkeersruimten en informele overlegplekken liggen, zodat hier altijd reuring is en ontmoetingen vanzelfsprekend ontstaan.

Verder biedt het gebouw veel flexibiliteit. Om ook een goede samenwerking binnen de bedrijven te stimuleren, bestaan de verdiepingen uit grote, vrij in te delen vloeren. Zo kunnen kantoren en laboratoria van verschillende afmetingen en op verschillende posities worden gerealiseerd, zodat er comfortabele werkplekken ontstaan.

Deze plattegrond(en) is/zijn indicatief van aard. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Deze plattegrond(en) is/zijn indicatief van aard. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Utrecht Science Park

Utrecht Science Park is de grootste concentratie van kennisintensieve instellingen en bedrijven van Nederland. Utrecht Science Park is gelegen aan de oostkant van Utrecht en is meer dan 300 hectare groot. Er zijn ruim 105 nationale en internationale organisaties en bedrijven gevestigd. De focus van het Utrecht Science Park ligt op een gezonde en duurzame maatschappij en Utrecht is binnen de domeinen Life Sciences & Health en Duurzaamheid de meest competitieve regio binnen Europa. Hier werken kennisinstellingen, onderzoeksinstituten en bedrijven intensief samen om nieuwe oplossingen te vinden voor een langer en gezonder leven. De Universiteit Utrecht, het UMC Utrecht, de Hogeschool Utrecht en diverse bedrijven, zoals Genmab, TNO en Nutricia Danone, zijn met het Utrecht Science Park verweven en hebben een enorme potentie voor zowel de Utrechtse als de Nederlandse economie.

Utrecht Science Park kent de hoogste concentratie van kennisinstellingen op een klein oppervlak. Op dagelijkse basis zijn er ruim 26.000 medewerkers en bijna 51.000 studenten actief op de campus. De korte afstand tot expertise en kennis en de aanwezigheid van talent maakt Utrecht Science Park een gewilde plek voor kennisintensieve bedrijven. Zo zijn o.a. Genmab, TNO en Nutricia Danone op het Utrecht Science Park gevestigd.

Laatste nieuws over The Accelerator

Kadans realiseert nieuw multi-tenant gebouw voor Genmab en Merus op Utrecht Science Park

10 april 2019|

Biotechnologiebedrijven Genmab en Merus gaan met Kadans Science Partner in zee als ontwikkelaar voor “The Accelerator”, een multi-tenant Life Sciences gebouw, te vestigen op het Utrecht Science Park. Merus N.V. (“Merus”) en Genmab B.V.

Contactpersoon The Accelerator

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in The Accelerator? Vul dan het onderstaande contactformulier in of neem direct contact op met:

Johan van Gerven     M: +31 (0)6 53582847     T: +31 (0)411 625 625     E: j.gerven@kadans.com

INTERESSE?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
E-MAIL ADRES *
TELEFOONNUMMER

ONDERWERP

BERICHT