Een cleanroom bouwen – huren?

Een eigen R&D locatie met een cleanroom ontwikkelen? Of wilt u een cleanroom huren in één van onze science bedrijfsverzamelgebouwen? Bij Kadans kan het allebei.

Bij Kadans Science Partner kunt u een cleanroom of cleanrooms laten bouwen en huren, eventueel met andere faciliteiten. Alles op maat. U kunt een compleet ‘eigen’ pand door Kadans laten ontwikkelen en bouwen. Een pand met geconditioneerde ruimten zoals een cleanroom en eventuele andere science faciliteiten. Een pand dat geheel naar uw wensen en eisen is ontwikkeld en gebouwd en waar u de enige huurder wordt. Of u huurt een cleanroom in een van onze science bedrijfsverzamelgebouwen waarvan er een aantal ook een incubator functie hebben. Bij Kadans is, dankzij de unieke integrale aanpak, alles mogelijk!

Kadans heeft in Nederland diverse gebouwen ontwikkeld, gebouwd en in beheer met door Kadans gebouwde cleanrooms. Heeft u een specifieke locatie op het oog waar u graag uw nieuwe pand met cleanroom en andere R&D faciliteiten wilt laten bouwen? Kadans kan u van A tot Z van dienst zijn. We gaan graag met u aan tafel om u te informeren over de mogelijkheden en onze expertise te delen. Lees verder of vul het contactformulier op deze site in en we maken snel een vrijblijvende afspraak met u.

Lab ruimte huren? Wilt u een laboratorium huren in een science bedrijfsverzamelgebouw van Kadans? Kadans richt uw laboratorium op maat voor u in of u deelt het lab met meerdere huurders. Kadans beschikt over science verzamelgebouwen in bijna alle universiteitssteden. Vaak op de campus dicht bij andere R&D professionals. Kennisintensieve bedrijven, instellingen en startups nemen contact op met Kadans om te weten waar nog een laboratorium te huur is of waar Kadans het huren laboratoriumruimte mogelijk kan maken.

Cleanroom bouwen

Cleanroom huren of een cleanroom bouwen? Als u op zoek bent naar huisvesting met R&D faciliteiten zoals een cleanroom, neem dan contact op met Kadans. Uw clean room wordt door Kadans op maat voor u gebouwd. In een eigen locatie of in een science verzamelgebouw.

U wilt een pand met cleanroom laten bouwen? In een te renoveren gebouw of nieuwbouw? Door een specialist die het gebouw voor u ook kan ontwikkelen, financieren en beheren? Een partner waar u uw ‘eigen’ gebouw met cleanroom en andere faciliteiten van huurt? Inclusief alle benodigde specifieke vergunningen?

Dan bent u bij Kadans Science Partner aan het juiste adres.

Een eigen cleanroom bouwen?
Kadans Science Partner kan voor u op maat een bedrijfsgebouw met cleanroom of meerdere cleanrooms realiseren. Voor veel kennisintensieve bedrijven in Nederland ontwikkelt en exploiteert Kadans Science Partner het vastgoed. Deze gebouwen worden op maat voorzien van een pilot plant, laboratorium, geconditioneerde ruimte, multifunctionele R&D ruimte en kantoor-, vergader en presentatieruimten. Kadans Science Partner is al vele jaren dé vastgoedpartner voor R&D-afdelingen van kennisinstellingen, onderwijsinstellingen en kennisintensieve bedrijven in innovatieve (top)sectoren, zoals Food, Life Sciences, Health, Living Environment, Biotechnology, Biobased en High Tech Semicon.

Kadans Science Partner kent als geen ander de specifieke behoeften als het gaat om gebouwen met cleanrooms en andere faciliteiten. De grootste competentie van Kadans ligt in het efficiënt en duurzaam bouwen van bedrijfspanden met cleanrooms en andere faciliteiten tegen de laagst mogelijke prijs, alsmede het realiseren van de meest optimale financiering. Dit resulteert in een lagere huurprijs voor de huurders.

Voor Kadans Science Partner spreekt het vanzelf dat cleanrooms en andere faciliteiten hoogwaardig en duurzaam moeten zijn en de ideale indeling moeten hebben.

Als u referenties wilt van de gebruikers van de door Kadans gebouwde en ingerichte cleanrooms, dan horen we dat graag van u. Mogelijk kunnen we voor u ook een bezoek regelen aan een cleanroom zodat u met eigen ogen kunt zien hoe de bouw en inrichting van een cleanroom bij Kadans gerealiseerd wordt.

Cleanroom huren

Een cleanroom huren?
Heeft u behoefte aan een cleanroom of andere geconditioneerde ruimte? Maar wilt u deze niet zelf bouwen? De dienstverlening van Kadans Science Partner is breed en op maat. Zo kunt u door Kadans Science Partner een gebouw met cleanroom of andere faciliteiten laten bouwen om vervolgens te huren, of u huurt een ruimte met cleanroom in een verzamelgebouw van Kadans Science Partner.

Voor starters, in veel gevallen spin-off bedrijven van kennisinstellingen, beschikt Kadans Science Partner over cleanrooms in incubatorgebouwen. Hier hebben startups alle kansen om verder door te groeien.

In de Kadans verzamelgebouwen kunnen huurders kiezen uit een totaal pakket aan diensten, waaronder werkruimte, faciliteiten (laboratorium, cleanroom, multifunctionele onderzoekrsuimte, pilot plant), coaching, advies, financiering en toegang tot een waardevol netwerk. Bij Kadans gaat de dienstverlening verder dan alleen het verhuren van een cleanroom.

Cleanroom huren in science verzamelgebouw?
In Nijmegen en Wageningen beschikt Kadans over een paar gebouwen waar sciencebedrijven zijn gevestigd en een cleanroom van Kadans gehuurd kan worden. Dit betreffen onder andere het BioPartner Center in Wageningen, Novio Tech Campus in Nijmegen en Plus Ultra op Wageningen Campus. In deze gebouwen bieden we huurders bovendien meer dan alleen een cleanroom.

Indien u een cleanroom in Wageningen of Nijmegen wilt bezichtigen dan maken we graag een afspraak met u. Vul dan het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Cleanroom huren of een cleanroom bouwen? Als u op zoek bent naar huisvesting met R&D faciliteiten zoals een cleanroom, neem dan contact op met Kadans. Uw clean room wordt door Kadans op maat voor u gebouwd. In een eigen locatie of in een science verzamelgebouw.