Een pand of ruimte huren met een cleanroom?

Een eigen R&D locatie met een cleanroom ontwikkelen? Of een cleanroom huren in één van onze bedrijfsverzamelgebouwen? Bij Kadans kan het allebei.

Een cleanroom is voor veel bedrijven en organisaties een grote investering. Hier biedt Kadans dé optimale oplossing.

Gebouwen met geconditioneerde ruimten zoals cleanrooms en andere onderzoeksfaciliteiten, is een specialisatie van Kadans Science Partner. Als geen ander kent Kadans de vele normen waaraan een cleanroom moet voldoen om voor mensen en producten veilig te zijn. Daarnaast zijn deze normen nodig om te kunnen werken volgens de wettelijke regels. Kadans Science Partner beschikt uiteraard over de benodigde specifieke vergunningen.

Cleanroom varianten waarin Kadans Science Partner gespecialiseerd is:
– Cleanroom voor High Tech Semicon
– Cleanroom voor medische toepassingen
– Cleanroom voor farmaceutische R&D toepassingen en productie

Onderzoeker met microscoop in cleanroom

Cleanroom op maat

Gebouw A op Novio Tech Campus in Nijmegen biedt kennisintensieve bedrijven en instellingen, alsmede Startups, kantoorruimte, gezamenlijke vergaderruimtes, en gedeelde of eigen R&D faciliteiten op maat, zoals laboratoria, cleanrooms, pilotplants en multifunctionele onderzoeksruimten.

Voor kennisintensieve bedrijven en organisaties door heel Europa ontwikkelt, bouwt, financiert en beheert Kadans Science Partner gebouwen met een cleanroom of meerdere cleanrooms en vele andere faciliteiten. Dit betreffen zowel bedrijfsgebouwen waar een enkel bedrijf en huurder in is gevestigd, als verzamelgebouwen en incubator gebouwen voor kennisintensieve bedrijven en instellingen. Complete gebouwen inclusief cleanrooms kunnen door Kadans Science Partner turn key worden gebouwd.

Kadans Science Partner kent als geen ander de eisen die u aan de zeer zuivere werkomgeving stelt en is in staat u optimaal te adviseren en faciliteren als het gaat om cleanrooms. Of het nu om een cleanroom ter grootte van een tafel, van enkele vierkante meters of van duizenden vierkante meters gaat. Kadans Science Partner weet waarover u praat. De classificaties van cleanrooms, de verschillende installaties, de luchtstromen. Kadans Science Partner denkt graag met u mee om voor u een duurzame, hoogwaardige cleanroom te bouwen of in te richten. De cleanrooms die Kadans bouwt voldoen gegarandeerd aan de gewenste cleanroom klasse.

Wat voor soort cleanroom voor u geschikt is, aan welke eisen deze voor uw producten moet voldoen, welke cleanroom klasse geldt, hoe de inrichting van uw cleanroom het beste kan zijn, welke installaties er zijn en welke bij uw producten passen, hoe de luchtstromen moeten lopen… het zijn allemaal vragen waar Kadans Science Partner u graag verder mee helpt. Kadans Science Partner denkt graag met u mee om voor u een duurzame, hoogwaardige cleanroom te bouwen of in te richten.

Uw cleanroom kan door Kadans Science Partner worden ontwikkeld, gebouwd, gefaciliteerd, gefinancierd, verhuurd en beheerd. Kadans heeft alle vergunningen. Uiteraard kunnen om uw cleanroom heen ook kantoren worden gebouwd, een pilot plant, laboratorium, andere geconditioneerde ruimten of welke multifunctionele R&D ruimte dan ook.

Voor kleine bedrijven of starters kunnen we op maat een cleanroom inrichten in een van onze bedrijfsverzamelgebouwen of incubators. Deze zijn altijd in de nabijheid van universiteiten en andere kennisinstellingen op een campus of science park.

Kadans is merk onafhankelijk. Daarom kan Kadans u de cleanroom inrichting adviseren die het beste bij uw productie past.

Cleanroom bouwen of huren

Lees hier meer informatie over het huren en/of bouwen van een cleanroom in een nieuw gebouw of in één van de Kadans multi-tenant gebouwen.

Wat is een cleanroom?

Lees hier meer informatie over een cleanroom.

Extra services voor uw cleanroom

Bovenop de op maat gemaakte huisvesting van cleanrooms biedt Kadans diverse extra services: de ecosysteem services. Deze services worden aangeboden bovenop de normale vastgoedbeheer en technische services van onze gebouwen. Door deze extra ecosysteem services te bieden, optimaliseert Kadans het succes van uw organisatie.

Een aantal voorbeelden van ecosysteem services zijn:

 • Toegang tot business services
 • Toegang tot labinstrumenten
 • Toegang tot een netwerk van innovatieve bedrijven en onderzoeksinstellingen door heel Europa
 • Toegang tot business en community events

Cleanroom huren in bedrijfsverzamelgebouw op campus of science park

Voor zowel kleine als grote bedrijven en organisaties beschikken we over bedrijfsverzamelgebouwen met een incubator functie, in de nabijheid van universiteiten of andere kennisinstellingen, op campussen en science parks. Zo zijn we al te vinden op:

Op veel van deze locaties hebben wij ruimte beschikbaar om ook voor u een cleanroom in te richten!

BioPartner Center Wageningen is een bedrijfsverzamelgebouw voor kennisintensieve bedrijven en instellingen met R&D faciliteiten. Wilt u een lab huren of een cleanroom of pilot plant? Met kantoorruimte en eigen of gedeelde vergaderfaciliteiten? Bel Kadans. BioPartner Center Wageningen heeft ook een incubatorfunctie voor starters.

Partner aan het woord

Oliver Maiwald CEO of Sencio

“Bij het opbouwen van de cleanroom zijn alle wensen en eisen van Sencio in het ontwerp geïntegreerd. Kadans heeft daarbij de bouwende partijen ingeschakeld en kennis ingebracht om dit complexe proces te begeleiden. Nu plukken we dagelijks de vruchten van een maatwerk cleanroom op een campus met meer semiconductorgerelateerde bedrijven.”

OLIVER MAIWALD • CEO SENCIO

Huur een cleanroom in Aken, Amsterdam, Cambrige, Glasgow, Leiden, Nijmegen, Rijswijk, Den Haag, Utrecht of Wageningen

Er komen regelmatig ruimten beschikbaar in onze multi-tenant gebouwen met cleanrooms, pilot plants, laboratoria en geconditioneerde ruimtes door heel Europa.

Interesse in het huren van een cleanroom? Of om een cleanroom te laten ontwikkelen door Kadans? Lees meer over de cleanroom mogelijkheden en bel ons als je interesse hebt!

 • Cleanroom huren in Aachen
 • Cleanroom huren in Amsterdam
 • Cleanroom huren in Cambridge
 • Cleanroom huren in Glasgow
 • Cleanroom huren in Leiden
 • Cleanroom huren in Nijmegen
 • Cleanroom huren in Rijswijk
 • Cleanroom huren in The Hague
 • Cleanroom huren in Utrecht
 • Cleanroom huren in Wageningen
Gebouw A op Novio Tech Campus in Nijmegen biedt kennisintensieve bedrijven en instellingen, alsmede Startups, kantoorruimte, gezamenlijke vergaderruimtes, en gedeelde of eigen R&D faciliteiten op maat, zoals laboratoria, cleanrooms, pilotplants en multifunctionele onderzoeksruimten.