Een netwerk van facilitair (interim) professionals die zich kunnen identificeren met het mensgericht ondernemen, dat is wat De Facilitair Managers in huis heeft. Sinds kort zijn zij de nieuwste huurders van het Blushuis op de TripleO Campus van Kadans Science Partner.

De Facilitair Managers helpen bedrijven met het optimaliseren van de facilitaire dienstverlening en kantooromgeving. “Wij ontzorgen met behulp van de juiste expertise en geven inzicht door het realiseren van data-driven facilitair managers”, geeft Joël de Brouwer, Facilitair Manager bij de Facilitair Managers, aan.

De Facilitair Managers besloten om naar het Blushuis te verhuizen nadat hun huidige pand een andere invulling kreeg. “Een kantoor op de TripleO Campus geeft ons ook de kans om uitbreiding te realiseren”, vult Joëls business partner, Eelke de Brouwer, aan.

De TripleO Campus is de creatieve campus van Breda. De voormalig brandweerkazerne wordt sinds 2006 gebruikt als een multi-tenant gebouw. Sinds 2017 huisvest Kadans in het Blushuis verschillende creatieve ondernemers die elkaar hier dagelijks blijven inspireren.

Voor meer informatie, klik hier.