Vision, Robotics & Motion is dé vakbeurs in de Benelux op het gebied van het automatiseren van productieprocessen. Op deze beurs zijn alle componenten voor een compleet geïntegreerd systeem te zien en te ervaren. Kunt u de hightech- en maakindustrie helpen met slimme oplossingen op het gebied van vision, robotica en motion? Presenteer dan uw bedrijf tijdens deze beurs.

Locatie: Brabanthallen Den Bosch

Datum: 8 – 9 juni 2022

De maakindustrie staat altijd voor de uitdaging om efficiënter te produceren. Automatisering van de productie is hierin een onmisbaar onderdeel. Vision, Robotics & Motion presenteert de laatste ontwikkelingen en de mogelijkheden die deze nieuwste technologieën bieden voor bedrijven. Met een interessant lezingenprogramma en exposanten uit binnen- en buitenland worden bezoekers in twee dagen tijd geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen rondom machineveiligheid, cobots, 3D-vision, motion control, multi-spectrale camera’s, visualisatie en virtualisatie, automatisering, energiebesparing, predictive maintenance, big data en het industrial internet of things.

Dit jaar organiseert Holland Robotics een gezamenlijk paviljoen. Een collectieve plek waar meerdere standhouders zich kunnen presenteren.

Is uw organisatie geïnteresseerd om zich te presenteren op deze beurs? Klik dan hier voor meer informatie.