Extra diensten boven op de op maat gemaakte huisvestingsoplossingen 

Ecosysteem Services

Kennisintensieve organisaties hebben in toenemende mate behoefte aan een geïntegreerde huisvestingsoplossing. Kadans Science Partner optimaliseert het succes van huurders door een omgeving te creëren die aan hun kernbehoeften voldoet. Dit doen we door het aanbieden van zogenaamde ecosysteemdiensten bovenop onze vastgoedoplossingen. Deze diensten worden geleverd door organisaties uit ons partnernetwerk op lokaal, regionaal, nationaal en internationaal niveau. 

Innovatieve bedrijven, onderzoeksinstellingen en dienstverleners  

Kadans biedt haar huurders en partners toegang tot een breed netwerk van innovatieve bedrijven, onderzoeksinstellingen en dienstverleners in heel Europa. Het netwerk van Kadans bestaat zowel uit organisaties die in onze gebouwen zijn gehuisvest, als uit andere innovatieve organisaties op campussen en science parken buiten onze gebouwen.  

Map of Kadans locations and internatonal ecosystems

Networkorganisaties en belangenvereningingen 

Kadans biedt haar huurders en partners eenvoudig toegang tot en voordelen bij diverse netwerkorganisaties, zoals belangenverenigingen en brancheorganisaties. 
Voor een volledig overzicht van deze organisaties, klik hier.

Internationaal ondernemen/ internationaliseringsmogelijkheden

Kadans biedt haar huurders en partners toegang tot partners die u graag helpen bij het internationaliseren van uw bedrijf. U krijgt gemakkelijk toegang tot internationale handelsmissies en coaching en cursussen over naar het buitenland gaan. 

Events

Kadans biedt haar huurders en partners toegang tot diverse (business) evenementen. Tijdens deze evenementen staat kennisdeling en ontmoeten centraal.  


Zakelijke evenementen 

De business events worden voornamelijk op campusniveau georganiseerd, in samenwerking met lokale en regionale stakeholders. 
Kadans organiseert ook business events op nationaal en internationaal niveau om cross-lokale en cross-sectorale kennisuitwisseling te stimuleren. 


Maatschappelijke evenementen 

Naast zakelijke evenementen organiseert Kadans ook diverse maatschappelijke evenementen, zoals buurtborrels en het Kadans Zomer & Winter Event. Sociale bijeenkomsten zijn belangrijk voor het werkklimaat van uw medewerkers en daarmee voor het succes van uw organisatie. 


Carrière-evenementen 

Kadans biedt toegang tot carrière-evenementen, Tijdens deze evenementen stimuleren wij de ontmoetingen tussen studenten en organisaties, zodat u in contact komt met de werknemers van de toekomst es. 

Shared lab faciliteiten

Kadans biedt haar huurders en partners toegang tot een gedeelde laboratoriumfaciliteit die eigendom is van Kadans of een dergelijke faciliteit elders op de campussen waar Kadans actief is. 


Labruimte op maat

Kadans Science Partner is bekend met de diverse soorten laboratoria, kent de mogelijkheden van de verschillende laboratoria en is in staat u optimaal te adviseren. Dit geldt voor kleine laboratoria voor startups, tot grote laboratoria voor gevestigde bedrijven. 


(Digital) lab tools 

Bovendien kunnen huurders van Kadans profiteren van toegang tot duizenden wetenschappelijke instrumenten op aanvraag, geleverd door het online platform van Clustermarket, een partner van Kadans.

Laboratorium instrumenten/benodigdheden 

Kadans biedt u toegang tot de leveranciers van diverse labo-instrumenten die u nodig kunt hebben.

Ontmoetingsfaciliteiten

Als huurder van Kadans kunt u gebruik maken van alle vergaderfaciliteiten, zoals vergaderzalen en auditoria, in alle gebouwen van Kadans door heel Europa. Het reserveren van een vergaderfaciliteit is heel eenvoudig met de onlinereserveringssoftware die wij onze huurders aanbieden. 

Incubator en accelerator programma’s 

Huurders van Kadans profiteren van diverse voordelen aangeboden door incubator- en acceleratorprogramma partners. Voor een overzicht van deze partners, klik hier.

Financiering

Kadans biedt haar huurders en partners toegang tot een breed netwerk van investeerders en subsidieadvies diensten.

Zakelijke diensten/partners  

Kadans biedt haar huurders toegang tot nog veel meer ondersteunende en innovatieve dienstverleningen, zoals:  

Gebruik maken van een van deze voordelen neem contact op met een van onze ecosysteem managers.

Contactpersoon ecosysteem services

Gebruik maken van een van deze voordelen? Neem direct contact op met:

Tom Straeter    M: +31 (0)6 83 79 41 33  T: 0411 625 625     E: t.straeter@kadans.com