Een pand of ruimte huren met een geconditioneerde ruimte?

Maatwerk in geconditioneerde ruimten voor R&D

Op zoek naar huisvesting met een geconditioneerde ruimte, zoals bijvoorbeeld een cleanroom? Of wilt u zelf een gebouw laten bouwen met een grote of kleine geconditioneerde ruimte? Kadans Science Partneris hierin gespecialiseerd. Wij ontwikkelen, bouwen, financieren, verhuren en beheren gebouwen voor bedrijven. Deze dienen vaak te worden voorzien van een of meerdere geconditioneerde ruimten. Maatwerk voor de huurder. Maar ook laboratoriapilot plantscleanrooms, multifunctionele R&D ruimten en technohallen worden door Kadans Science Partner voor haar opdrachtgevers ontwikkeld en gebouwd.

Kadans Science Partner beschikt over alle benodigde specifieke vergunningen voor het bouwen van geconditioneerde ruimten voor R&D organisaties. We kennen de eisen die opdrachtgevers aan geconditioneerde ruimten stellen. Afhankelijk van uw product adviseren wij u ten aanzien van de installaties en faciliteiten. We kennen de eisen, normen en wettelijke bepalingen op het gebied van veiligheid, hygiëne, duurzaamheid, kwaliteit en energieverbruik die voor bepaalde producten in geconditioneerde ruimten worden gesteld.

Starters en kleine bedrijven verwelkomen we graag in een van onze verzamelgebouwen of incubators. Ook daar kan uw op maat geconditioneerde ruimte worden ontwikkeld. Deze locaties van Kadans Science Partner bevinden zich vaak in de omgeving van universiteiten en andere kennisinstellingen.

Meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Cleanroom huren of een cleanroom bouwen? Als u op zoek bent naar huisvesting met R&D faciliteiten zoals een cleanroom, neem dan contact op met Kadans. Uw clean room wordt door Kadans op maat voor u gebouwd. In een eigen locatie of in een science verzamelgebouw.