Geïnteresseerd in onze integrale aanpak?

NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP

Integrale aanpak

Kadans Science Partner is een ontwikkelende belegger en voert de regie gedurende het gehele traject. Niet elk traject is hetzelfde. In een  traject onderkennen we de volgende stappen: – contact, – plan van eisen, -financiering -ontwikkeling, -realisatie, – beheer. Tijd en kosten worden bespaard door nauwlettend de uitgezette lijnen te controleren.

Het ontwikkelen van gebieden en samen met overheden,  kennisinstellingen en andere partijen opzetten en uitvoeren van acquisitie trajecten voor deze gebieden behoort ook tot de kerntaken van Kadans Science Partner.

Deze integrale aanpak van Kadans Science Partner is uniek in Nederland.

Een locatie met R&D faciliteiten huren? Een laboratoriumruimte huren? Een pilot plant of cleanroom? Met of zonder kantoorruimte? Plus Ultra op Wageningen Campus biedt haar huurders, science bedrijven / kennisinstellingen / start-ups, alle opties. Huur een lab in Wageningen of een clean room of pilotplant. Plus Ultra beschikt ook over kantoren, vergaderruimtes, kantine, en meer.

Belegger

Kadans Science Partner is eindbelegger in het vastgoed. In de praktijk  blijkt dat Kadans Science Partner door de integrale aanpak, haar werkwijze, de specifieke kennis en het waardevolle netwerk in staat is tegen een lagere huurprijs een efficiënt pand van hoogstaande kwaliteit te verhuren.

Ontwikkelaar

Kadans Science Partner als ontwikkelaar zal samen met de opdrachtgever een op maat gesneden, hoogwaardig en duurzaam gebouw realiseren. Kadans Science Partner is er het liefst vanaf het eerste moment bij betrokken. Maatwerk leveren op basis van een huurcontract en een programma van eisen is hierbij de basis. Dit kan zowel door nieuwbouw of aankoop en aanpassing c.q. renovatie van bestaande panden.

Bouwer

Kadans Science Partner heeft haar eigen projectleiders in dienst. Zij zijn ervaren op het gebied van nieuwbouw en renovatie van R&D-omgevingen. Hierbij zet zij in op efficiënt en duurzaam bouwen tegen de meest optimale prijs-kwaliteit verhouding.

Financier

Kadans Science Partner heeft door haar jarenlange track-record een gedegen reputatie opgebouwd bij vastgoedfinanciers. Kadans Science Partner is  hierdoor in staat gunstige tarieven en voorwaarden bij haar financiers  te realiseren. Financiers ontlenen hierbij vertrouwen aan de ervaring, kennis en knowhow die binnen Kadans Science Partner verankerd is.

Koper

Grond, gebouw en (huurdersspecifieke) faciliteiten worden door Science Partner aangekocht.

Verhuurder

Opdrachtgevers huren het gebouw of de ruimte van Kadans Science Partner. De competentie in het bouwen tegen de meest optimale prijs-kwaliteit verhouding in combinatie met de lage financieringstarieven, resulteren in een voor de huurder substantieel lagere huurprijs.

Beheerder

Elk gebouw wordt door een beheerder van Kadans Science Partner beheerd. Deze beheerder is reeds bij de bouw of renovatie betrokken en kent de specifieke wensen en eisen van de huurder(s).

Kadans heeft verder haar eigen beheersorganisatie. Dit garandeert een snelle afhandeling van vragen en storingen. Door onze specifieke kennis van onder andere laboratoria, bieden wij extra service en ondersteuning die bij de meeste vastgoedsectoren ontbreekt.

Partner aan het woord

“Kadans toont veel toewijding en neemt verantwoordelijkheid.”

RIKUS WOLBERS • DIRECTEUR NOVIO TECH CAMPUS NIJMEGEN