Om haar huurders volledig te ontzorgen werkt Kadans Science Partner samen met verschillende partners. Zo worden diverse extra services aangeboden door organisaties uit ons partnernetwerk op zowel een specifiek science park of campus, als in het gehele internationale netwerk van Kadans. Vanaf 7 april wordt Ontspannen bij MoMo één van onze ecosysteem partners.

Ontspannen bij MoMo staat voor het gezond houden van werknemers door de focus te leggen op vitaliteit en welzijn wat de inzetbaarheid vergroot. Een stoelmassage is een doeltreffende manier om lichaam en geest gezond te houden, zowel preventief als herstelgericht.

Ontspannen bij MoMo is erg enthousiast om onderdeel uit te maken van het ecosysteem binnen Kadans. Zo zegt Monique Moors, eigenares van Ontspannen bij MoMo: “Kadans is een sterk groeiende en vooruitstrevende  organisatie die een inspirerende service biedt aan hun verhuurders. Hier wil ik graag een onderdeel van zijn.”

Wij bij Kadans zijn ook erg tevreden met het partnership en de voordelen hiervan. Ontspannen bij MoMo bied namelijk 25% korting aan op stoelmassages binnen de Kadans-community (huurders, andere partners en Kadans medewerkers).

Ben je geïnteresseerd in een afspraak, klik dan hier om een afspraak in te plannen in Wageningen.