We willen Katja Pahnke van harte feliciteren met het winnen van de InspiringFifty Deep Tech award. Zij heeft zich in haar carrière enorm ingezet voor toekomstige innovatie, en wordt nu in het zonnetje gezet om haar prestaties in deep tech te vieren.

Katja is Managing Director bij Eindhoven Engine, een van onze vele partners uit het Kadans ecosysteem. Ze is enthousiast over haar selectie en had het volgende te zeggen voor medemensen die proberen uit te blinken in hun tech-carrière: “Take ownership and responsibility for your own well-being and career and surround yourself with people who complement your competences and excel at something. This way, you can make the difference together.”

InspiringFifty is een initiatief van accelerateHER dat de diversiteit in de technologie sector wil vergroten door vrouwelijke rolmodellen meer zichtbaar te maken. De prijzen (onderscheiden in verschillende sectoren) zijn een mooie manier om dit doel te bereiken en om mensen zoals Katja, die bezig zijn met het innoveren van een betere toekomst, te belonen.

Vind meer informatie over Eindhoven Engine op onze partnerpagina, of klik hier om hun website te bezoeken.