In Nijmegen een pand of ruimte huren met een lab?

NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP!

Laboratorium huren Nijmegen: Novio Tech Campus

Als u op zoek bent naar een laboratorium te huur in Nijmegen, dan moet u zeker eens komen kijken op Novio Tech Campus aan de Transistorweg 5 in Nijmegen.

Op het bedrijventerrein Winkelsteeg waar onder andere ook NXP-semiconductors, het R&D center van Heinz en het Business Innovation Center zijn gevestigd, is  Novio Tech Campus ontwikkeld. Op Novio Tech Campus exploiteert Kadans Science Partner Gebouw A, Gebouw M en 52Nijmegen. Huurders kunnen in niet alleen een lab huren, maar ook vele andere R&D faciliteiten zoals geconditioneerde ruimtencleanroomspilot plantsmultifunctionele onderzoeksruimten en kantoorruimten. En er zijn ook diverse gezamenlijke ruimtes voor presentaties en vergaderingen.

Kadans Science Partner beschikt over alle specifieke vergunningen die voor de betreffende ruimten en functies noodzakelijk zijn.

Novio Tech Campus Nijmegen

Lab huren in Nijmegen?

Laboratorium huren in Nijmegen

Op Novio Tech Campus huren vooral R&D-afdelingen van kennisinstellingen, onderwijsinstellingen en kennisintensieve bedrijven in de innovatieve (top)sectoren Food, Life Sciences, Health, Living Environment, Biotechnology, Biobased en High Tech Semicon, een laboratorium. Veel van onze huurders huren niet alleen een laboratorium, maar hebben daarnaast bijvoorbeeld ook een eigen kantoor, een cleanroom of andere faciliteit.

Er zijn door Kadans verschillende state-of-the-art laboratoria gebouwd. De wensen en eisen worden op maat afgestemd op de huurder. Heeft u plannen om een laboratorium in Nijmegen te huren of zelf op te gaan zetten? Maak dan eens een afspraak met Kadans Science Partner. De mogelijkheden van Kadans voor een lab Nijmegen zijn enorm breed. Kadans kan uw lab niet alleen geheel op maat inrichten of nieuw bouwen, Kadans heeft een jarenlange ervaring in het opzetten van laboratoria, beschikt over alle vergunningen en weet als geen ander wat de wettelijke regels en eisen zijn. Uiteraard kunnen we u ook alles vertellen over de voor u meest ideale indeling van uw lab.

Nijmegen laboratorium? De dienstverlening van Kadans gaat nog veel verder dan alleen het verhuren van een lab in Nijmegen. Niet alleen het laboratorium wordt op maat afgestemd, we bieden u, indien gewenst en op maat, een compleet dienstenpakket vanaf ontwikkeling, financiering tot en met exploitatie. Voor u betekent dit dat u zich compleet kunt concentreren op uw core-business.

Novio Tech Campus in Nijmegen biedt huurders een plek midden in een belangrijk netwerk. Een netwerk voor contacten, maar ook voor meer faciliteiten. Faciliteiten van de buren bijvoorbeeld. Allemaal kennisintensieve bedrijven!

Voor start-ups heeft Kadans daarnaast de toegang tot diverse subsidie mogelijkheden, zoals via SMB Life Sciences. SMB Life Sciences is ook de partij die de gezamenlijke ‘Meet and Greet’ ruimte runt en diverse cateringopties biedt.

Standaard en flexibele laboratoria in Nijmegen

Uw eigen lab in Nijmegen of een flex lab? Op Novio Tech Campus zijn diverse typen laboratoria beschikbaar van verschillende afmetingen. Denk bijvoorbeeld aan chemische laboratoria, microbiologische laboratoria, ML1, Ml 2 en ML 3.

Ook is het mogelijk om een flex lab in Nijmegen op het Novio Tech Campus te huren, voor een bepaalde tijd. Als u over flex labs meer wilt weten dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Meer dan alleen een laboratorium Nijmegen? Alle laboratoria op Novio Tech Campus Nijmegen zijn dicht bij kantoorruimtes gebouwd!

Lab ruimte huren? Wilt u een laboratorium huren in een science bedrijfsverzamelgebouw van Kadans? Kadans richt uw laboratorium op maat voor u in of u deelt het lab met meerdere huurders. Kadans beschikt over science verzamelgebouwen in bijna alle universiteitssteden. Vaak op de campus dicht bij andere R&D professionals. Kennisintensieve bedrijven, instellingen en startups nemen contact op met Kadans om te weten waar nog een laboratorium te huur is of waar Kadans het huren laboratoriumruimte mogelijk kan maken.

Cleanroom Nijmegen

Op Novio Tech Campus zijn naast laboratoria ook andere R&D faciliteiten te maken en huren. Kadans ontwikkelt en bouwt ook bedrijfsgebouwen op maat met alle gewenste faciliteiten zoals cleanrooms, pilot plants, multifunctionele onderzoeksruimten en geconditioneerde ruimten. Door heel Nederland. Kadans treedt dan op als de ontwikkelaar, financier, bouwer en beheerder. U bepaalt en huurt van Kadans. Op die manier behoudt u uw liquide middelen voor uw core-business.

Gebouw M op Novio Tech Campus Nijmegen. R&D Verzamelgebouw voor kennisintensieve bedrijven en instellingen. Ook voor startups, met incubatorfunctie. Gebouw M is van verhuurder Kadans Science Partner. Bedrijven, instellingen en startups huren er ruimten met kantoren en R&D faciliteiten zoals laboratoria, cleanrooms, pilot plants, geconditioneerde ruimten en multifunctionele onderzoeksruimten.

Het netwerk rond uw laboratorium in Nijmegen

Kadans Science Partner biedt haar huurders de mogelijkheid deel uit te maken van een groot netwerk. Er zijn uitstekende contacten en afspraken gemaakt voor het gebruik van de infrastructuur, faciliteiten en kennis, met onder andere de Radboud Universiteit en het Radboud UMC, NXP Semiconductors en Lead Pharma. Huurders van Kadans op de Novio Tech Campus genieten daarbij van speciale voordelen.

De locatie van uw laboratorium in Nijmegen

De laboratoriumruimten liggen niet alleen direct bij vele andere faciliteiten en voorzieningen, u bent zo op de snelweg A73 en A15 zonder dat u Nijmegen centrum door moet. Uw laboratorium in Nijmegen is ook met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken.

Gebouw A op Novio Tech Campus in Nijmegen biedt kennisintensieve bedrijven en instellingen, alsmede Startups, kantoorruimte, gezamenlijke vergaderruimtes, en gedeelde of eigen R&D faciliteiten op maat, zoals laboratoria, cleanrooms, pilotplants en multifunctionele onderzoeksruimten.