Laboratorium huren in Amsterdam?

Lab huren in Amsterdam

Gebouw M op Novio Tech Campus in Nijmegen biedt kennisintensieve bedrijven en instellingen, alsmede Startups, kantoorruimte, gezamenlijke vergaderruimtes, en gedeelde of eigen R&D faciliteiten op maat, zoals laboratoria, cleanrooms, pilotplants en multifunctionele onderzoeksruimten.

Een lab huren in Amsterdam? Kadans is uw partner. Kadans ontwikkelt, koopt, bouwt, financiert, verhuurt en beheert de bedrijfsgebouwen op maat, met niet alleen laboratoria maar ook pilot plants, cleanrooms, geconditioneerde ruimtes, technohallen, en overige onderzoeksruimten. Daarnaast bieden we in onze multi-tenant gebouwen ook diverse gedeelde faciliteiten.

Huur een laboratorium bij Kadans! Ook uw laboratorium kan door Kadans Science Partner worden ontwikkeld, gebouwd, gefaciliteerd, gefinancierd, verhuurd en beheerd. U kunt zich in uw hoogwaardige laboratorium omgeving geheel richten op uw innovaties en onderzoeken. Uiteraard kunnen om uw laboratorium heen ook kantoren worden gebouwd. In de verschillende R&D verzamelgebouwen zijn bovendien diverse gedeelde faciliteiten aanwezig, zoals vergaderruimten en horecafaciliteiten. Daar start voor veel huurders vaak het netwerken binnen de Kadans Community.

Amsterdam laboratorium? De dienstverlening van Kadans gaat nog veel verder dan alleen het verhuren van een lab in Amsterdam. Niet alleen het laboratorium wordt op maat afgestemd, we bieden u, indien gewenst en op maat, een compleet dienstenpakket vanaf ontwikkeling, financiering tot en met exploitatie. Voor u betekent dit dat u zich compleet kunt concentreren op uw core-business. Dit doen wij door het aanbieden van diverse ecosysteem services bovenop de huisvesting.

Kadans ontwikkelt uw laboratorium doormiddel van onze unieke stap-voor-stap aanpak. Wij luisteren daarbij bij alle stappen naar uw wensen. Lees hier meer over onze integrale aanpak.

Standaard en flexibele laboratoria in Amsterdam

Uw eigen lab in Amsterdam of een flex lab? Op Medical Business Park Amsterdam zijn diverse typen laboratoria beschikbaar van verschillende afmetingen. Denk bijvoorbeeld aan chemische laboratoria, microbiologische laboratoria, ML1, Ml 2 en ML 3.

Ook is het mogelijk om een flex lab in Amsterdam op het Medical Business Park te huren, voor een bepaalde tijd. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer dan alleen een laboratorium Amsterdam? Alle laboratoria op Medical Business Park Amsteradm zijn dicht bij kantoorruimtes gebouwd!

Lab ruimte huren? Wilt u een laboratorium huren in een science bedrijfsverzamelgebouw van Kadans? Kadans richt uw laboratorium op maat voor u in of u deelt het lab met meerdere huurders. Kadans beschikt over science verzamelgebouwen in bijna alle universiteitssteden. Vaak op de campus dicht bij andere R&D professionals. Kennisintensieve bedrijven, instellingen en startups nemen contact op met Kadans om te weten waar nog een laboratorium te huur is of waar Kadans het huren laboratoriumruimte mogelijk kan maken.

Laboratorium huren Amsterdam: Medical Business Park

Als u op zoek bent naar een laboratorium te huur in Amsterdam, dan moet u zeker eens komen kijken op het Medical Business Park vlakbij het Amsterdam UMC!

Het Medical Business Park is een medisch georiënteerd bedrijvenpark op het terrein van Amsterdam UMC, locatie AMC in Zuidoost. Kadans Science Partner ontwikkelt hier Plus Ultra Amsterdam: een multi-tenant gebouw met diverse laboratoria. Speciaal voor bedrijven en organisaties actief in de life sciences & health sectoren. Met gedeelde voorzieningen komen hoogwaardige mogelijkheden ook binnen het bereik van starters en doorstarters. Dit vergroot de kans op wetenschappelijke en commerciële doorbraken en biedt starters meer mogelijkheden door te groeien tot volwassen ondernemingen.

Medical Businnes Park bij AMC Amsterdam

Extra services voor uw laboratorium

Bovenop de op maat gemaakte huisvesting van laboratoria biedt Kadans diverse extra services: de ecosysteem services. Deze services worden aangeboden bovenop de normale vastgoedbeheer en technische services van onze gebouwen. Door deze extra ecosysteem services te bieden, optimaliseert Kadans het succes van uw organisatie.

Een aantal voorbeelden van ecosysteem services zijn:

  • Toegang tot gedeelde lab faciliteiten
  • Toegang tot labinstrumenten
  • Toegang tot een netwerk van innovatieve bedrijven en onderzoeksinstellingen door heel Europa
  • Toegang tot business en community events

Contactpersoon laboratorium Amsterdam

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf in Amsterdam? Neem direct contact op met:

Sjoerd Harsveldt     M: 06 18 81 05 41  T: 0411 625 625     E: s.harsveldt@kadans.com