Laboratorium huren in Glasgow?

Lab huren in Glasgow

Gebouw M op Novio Tech Campus in Nijmegen biedt kennisintensieve bedrijven en instellingen, alsmede Startups, kantoorruimte, gezamenlijke vergaderruimtes, en gedeelde of eigen R&D faciliteiten op maat, zoals laboratoria, cleanrooms, pilotplants en multifunctionele onderzoeksruimten.

Een lab huren in Glasgow? Kadans is uw partner. Kadans ontwikkelt, koopt, bouwt, financiert, verhuurt en beheert de bedrijfsgebouwen op maat, met niet alleen laboratoria maar ook pilot plants, cleanrooms, geconditioneerde ruimtes, technohallen, en overige onderzoeksruimten. Daarnaast bieden we in onze multi-tenant gebouwen ook diverse gedeelde faciliteiten.

Huur een laboratorium bij Kadans! Ook uw laboratorium kan door Kadans Science Partner worden ontwikkeld, gebouwd, gefaciliteerd, gefinancierd, verhuurd en beheerd. U kunt zich in uw hoogwaardige laboratorium omgeving geheel richten op uw innovaties en onderzoeken. Uiteraard kunnen om uw laboratorium heen ook kantoren worden gebouwd. In de verschillende R&D verzamelgebouwen zijn bovendien diverse gedeelde faciliteiten aanwezig, zoals vergaderruimten en horecafaciliteiten. Daar start voor veel huurders vaak het netwerken binnen de Kadans Community.

Glasgow laboratorium? De dienstverlening van Kadans gaat nog veel verder dan alleen het verhuren van een lab in Glasgow. Niet alleen het laboratorium wordt op maat afgestemd, we bieden u, indien gewenst en op maat, een compleet dienstenpakket vanaf ontwikkeling, financiering tot en met exploitatie. Voor u betekent dit dat u zich compleet kunt concentreren op uw core-business. Dit doen wij door het aanbieden van diverse ecosysteem services bovenop de huisvesting.

Kadans ontwikkelt uw laboratorium doormiddel van onze unieke stap-voor-stap aanpak. Wij luisteren daarbij bij alle stappen naar uw wensen. Lees hier meer over onze integrale aanpak.

Standaard en flexibele laboratoria in Glasgow

Uw eigen lab in Glasgow of een flex lab? Op West of Scotland Science Park zijn diverse typen laboratoria beschikbaar van verschillende afmetingen. Denk bijvoorbeeld aan chemische laboratoria, microbiologische laboratoria, ML1, Ml 2 en ML 3.

Ook is het mogelijk om een flex lab in Glasgow op West of Scotland Science Park te huren, voor een bepaalde tijd. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer dan alleen een laboratorium Glasgow? Alle laboratoria op West of Scotland Science Park zijn dicht bij kantoorruimtes gebouwd!

Lab ruimte huren? Wilt u een laboratorium huren in een science bedrijfsverzamelgebouw van Kadans? Kadans richt uw laboratorium op maat voor u in of u deelt het lab met meerdere huurders. Kadans beschikt over science verzamelgebouwen in bijna alle universiteitssteden. Vaak op de campus dicht bij andere R&D professionals. Kennisintensieve bedrijven, instellingen en startups nemen contact op met Kadans om te weten waar nog een laboratorium te huur is of waar Kadans het huren laboratoriumruimte mogelijk kan maken.

Laboratorium huren Glasgow: West of Scotland Science Park

Als u op zoek bent naar een laboratorium te huur in Glasgow, dan moet u zeker eens komen kijken op West of Scotland Science Park.

Ten westen van Schotland ligt in Glasgow, de op twee na grootste stad van het Verenigd Koninkrijk. West of Scotland Science Park, geopend in 1983, is een van de toonaangevende centra voor onderzoek in de Life Sciences in het Verenigd Koninkrijk. West of Scotland Science Park bestaat uit twee campussen, Kelvin Campus en Todd Campus. De gebouwen van Kadans bevinden zich op Todd Campus. In het science park zijn bedrijven gevestigd die actief zijn in de Life Sciences en High-Tech.

Extra services voor uw laboratorium

Bovenop de op maat gemaakte huisvesting van laboratoria biedt Kadans diverse extra services: de ecosysteem services. Deze services worden aangeboden bovenop de normale vastgoedbeheer en technische services van onze gebouwen. Door deze extra ecosysteem services te bieden, optimaliseert Kadans het succes van uw organisatie.

Een aantal voorbeelden van ecosysteem services zijn:

  • Toegang tot gedeelde lab faciliteiten
  • Toegang tot labinstrumenten
  • Toegang tot een netwerk van innovatieve bedrijven en onderzoeksinstellingen door heel Europa
  • Toegang tot business en community events

Contactpersoon laboratorium Glasgow

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf in Glasgow? Neem direct contact op met:

James Sheppard   M: +44 (0) 7718605476  T: 0411 625 625     E: j.sheppard@kadans.com

James Sheppard new Head of Commercial Kadans UK and Ireland