Lab huren in Leiden?

Een laboratorium huren in Leiden

Lab ruimte huren? Wilt u een laboratorium huren in een science bedrijfsverzamelgebouw van Kadans? Kadans richt uw laboratorium op maat voor u in of u deelt het lab met meerdere huurders. Kadans beschikt over science verzamelgebouwen in bijna alle universiteitssteden. Vaak op de campus dicht bij andere R&D professionals. Kennisintensieve bedrijven, instellingen en startups nemen contact op met Kadans om te weten waar nog een laboratorium te huur is of waar Kadans het huren laboratoriumruimte mogelijk kan maken.

Een laboratorium huren in Leiden? Kadans is uw partner. Kadans ontwikkelt, koopt, bouwt, financiert, verhuurt en beheert de bedrijfsgebouwen op maat, met niet alleen laboratoria maar ook pilot plantscleanrooms, geconditioneerde ruimtes, technohallen, en overige onderzoeksruimten. Daarnaast bieden we in onze multi-tenant gebouwen ook diverse gedeelde faciliteiten.

Huur een laboratorium bij Kadans! Ook uw laboratorium kan door Kadans Science Partner worden ontwikkeld, gebouwd, gefaciliteerd, gefinancierd, verhuurd en beheerd. U kunt zich in uw hoogwaardige laboratorium omgeving geheel richten op uw innovaties en onderzoeken. Uiteraard kunnen om uw laboratorium heen ook kantoren worden gebouwd. In de verschillende R&D verzamelgebouwen, zoals Plus Ultra Leiden, zijn bovendien diverse gedeelde faciliteiten aanwezig, zoals vergaderruimten en horecafaciliteiten. Daar start voor veel huurders vaak het netwerken binnen de Kadans Community.

In Leiden een laboratorium? De dienstverlening van Kadans gaat nog veel verder dan alleen het verhuren van een lab in Leiden. Niet alleen het laboratorium wordt op maat afgestemd, we bieden u, indien gewenst en op maat, een compleet dienstenpakket vanaf ontwikkeling, financiering tot en met exploitatie. Voor u betekent dit dat u zich compleet kunt concentreren op uw core-business. Dit doen wij door het aanbieden van diverse ecosysteem services bovenop de huisvesting.

Kadans ontwikkelt uw laboratorium doormiddel van onze unieke stap-voor-stap aanpak. Wij luisteren daarbij bij alle stappen naar uw wensen. Lees hier meer over onze integrale aanpak.

Standaard en flexibele laboratoria in Leiden

Uw eigen lab in Leiden of een flex lab? Op Leiden Bio Science Park, in Plus Ultra Leiden, zijn diverse typen laboratoria beschikbaar van verschillende afmetingen. Denk bijvoorbeeld aan chemische laboratoria, microbiologische laboratoria, ML1, Ml 2 en ML 3. Ook zijn er nog ruimtes om op maat in te delen en te voorzien van de door u gewenste laboratorium faciliteiten. Maar ook cleanrooms, geconditioneerde ruimtes en pilot plants zijn mogelijk.

Ook is het mogelijk om een flex lab in Leiden te huren, voor een bepaalde tijd. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer dan alleen een laboratorium Leiden? Alle laboratoria in Plus Ultra Leiden kunnen met kantoorruimtes of vergaderruimtes ernaast worden gebouwd.

te-huur-laboratoria-kantoor-biopartner-center-biopartner-wageningen-campus-business-science-park-4-800x492

Laboratorium huren op Leiden Bio Science Park: Plus Ultra Leiden

Leiden Bio Science Park. Labruimte te huur en kantoorruimte te huur in Plus Ultra Leiden science bedrijfsverzamelgebouw van Kadans Science Partner. Faciliteiten o.a. laboratoria, kantoorruimten.
Plus Ultra Leiden op Leiden Bio Science Park, science bedrijfsverzamelgebouw van Kadans Science Partner. Bedrijven op het gebied van life sciences en health bundelen samen met de universiteit van Leiden hun kracht voor innovaties. Welkom bij de Kadans Community.

Als u op zoek bent naar een laboratorium te huur in Leiden, dan moet u zeker eens komen kijken op Leiden Bio Science Park bij Plus Ultra Leiden.

Het Leiden Bio Science Park (LBSP) is op het gebied van Life Sciences & Health het grootste innovation district van Nederland. Kennisstad Leiden trekt door de clustering van hoogwaardig onderwijs, onderzoek, zorg en bedrijfsleven veel studenten, wetenschappers en ondernemers vanuit de hele wereld aan. Op het Leiden Bio Science Park is het grootste aantal bioscience start-ups van Nederland gehuisvest.

Zowel de gemeenten Leiden en Oestgeest als de universiteit van Leiden stimuleren de ontwikkeling van het park dat ca. 110 hectare beslaat. Er wordt ruimte geboden aan life sciences en health gerelateerde bedrijvigheid.

Kadans Science Partner ontwikkelde aan de toegangsweg van het park Plus Ultra Leiden. Een modern nieuw pand met efficiënte en flexibele opties voor start-ups en groeiende innovatieve ondernemingen. Medio 2021 betrokken de eerste huurders het pand.

Plus Ultra biedt bedrijven de kans te groeien op een prominente zichtlocatie op Leiden Bio Science Park. Een inspirerende plek voor ondernemers die samen met Kadans Science Partner willen bouwen aan een sterke community. We stimuleren ontmoetingen, samenwerkingen en kennisdeling tussen ondernemers, kennisinstellingen en universiteiten. De community draait volledig om life sciences en health en het gebouw dient als centrale ontmoetingspunt van het bedrijfsleven op de het science park. Plus Ultra zal een grote groep ondernemende bedrijven, starters en kennisinstellingen samenbrengen. Synergie, ontmoeting, samenwerking en open innovatie tussen de verschillende bedrijven zijn kernwaarden voor veel van onze huurders. Hier wordt kennis gedeel en werkt men vaak samen aan nieuwe ontwikkelingen. Openheid, transparantie, communicatie en zichtbaarheid spelen een cruciale rol die Kadans graag ondersteund.

De gedeelde faciliteiten dragen bij aan het stimuleren van ontmoeting tussen de verschillende huurders. En huurders kunnen kiezen voor op maat gemaakte eigen faciliteiten. Er zijn vrij indeelbare ruimtes: laboratoria, cleanrooms of pilot plants in combinatie met kantoren. Kadans Science Partner kan met haar expertise en jarenlange ervaring iedere onderneming helpen bij het inrichten van de perfecte onderzoeksruimten.

Plus Ultra Leiden beschikt over circa 16.000m² aan laboratoria, cleanrooms, pilot plants, geconditioneerde ruimten, multifunctionele onderzoeksruimten, technohallen, vergaderzalen, presentatieruimten en kantoren. Ook is er een incubatorfunctie gerealiseerd waar ondersteuning, innovatie en ontwikkeling centraal staat.

Plus Ultra biedt het unieke Kadans concept. De flexibele accommodatie geeft de gebruiker de mogelijkheid om een op maat gemaakt laboratorium, kantoor, pilot plant of andere onderzoeksfaciliteit te realiseren. Ieder huisvestingsvraagstuk kan worden toegepast in het ontwerp van Plus Ultra. Bovendien is Plus Ultra BREEAM-Excellent gecertificeerd, waarmee het voldoet aan hoge duurzaamheidseisen.

Kadans faciliteiten op Leiden Bio Science Park

Extra services voor uw laboratorium

Bovenop de op maat gemaakte huisvesting van laboratoria biedt Kadans diverse extra services: de ecosysteem services. Deze services worden aangeboden bovenop de normale vastgoedbeheer en technische services van onze gebouwen. Door deze extra ecosysteem services te bieden, optimaliseert Kadans het succes van uw organisatie.

Een aantal voorbeelden van ecosysteem services zijn:

  • Toegang tot gedeelde lab faciliteiten
  • Toegang tot labinstrumenten
  • Toegang tot een netwerk van innovatieve bedrijven en onderzoeksinstellingen door heel Europa
  • Toegang tot business en community events

Contactpersoon Plus Ultra Leiden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in Plus Ultra op Leiden Bio Science Park? Vul dan het onderstaande contactformulier in of neem direct contact op met:

Johan van Gerven     M: +31 (0)6 53582847     T: +31 (0)411 625 625     E: j.gerven@kadans.com