Lab huren in Wageningen?

Een laboratorium huren in Wageningen

Lab ruimte huren? Wilt u een laboratorium huren in een science bedrijfsverzamelgebouw van Kadans? Kadans richt uw laboratorium op maat voor u in of u deelt het lab met meerdere huurders. Kadans beschikt over science verzamelgebouwen in bijna alle universiteitssteden. Vaak op de campus dicht bij andere R&D professionals. Kennisintensieve bedrijven, instellingen en startups nemen contact op met Kadans om te weten waar nog een laboratorium te huur is of waar Kadans het huren laboratoriumruimte mogelijk kan maken.

Een laboratorium huren in Wageningen? Kadans is uw partner. Kadans ontwikkelt, koopt, bouwt, financiert, verhuurt en beheert de bedrijfsgebouwen op maat, met niet alleen laboratoria maar ook pilot plantscleanrooms, geconditioneerde ruimtes, technohallen, en overige onderzoeksruimten. Daarnaast bieden we in onze multi-tenant gebouwen ook diverse gedeelde faciliteiten.

Huur een laboratorium bij Kadans! Ook uw laboratorium kan door Kadans Science Partner worden ontwikkeld, gebouwd, gefaciliteerd, gefinancierd, verhuurd en beheerd. U kunt zich in uw hoogwaardige laboratorium omgeving geheel richten op uw innovaties en onderzoeken. Uiteraard kunnen om uw laboratorium heen ook kantoren worden gebouwd. In de verschillende R&D verzamelgebouwen zijn bovendien diverse gedeelde faciliteiten aanwezig, zoals vergaderruimten en horecafaciliteiten. Daar start voor veel huurders vaak het netwerken binnen de Kadans Community.

Wageningen laboratorium? De dienstverlening van Kadans gaat nog veel verder dan alleen het verhuren van een lab in Wageningen. Niet alleen het laboratorium wordt op maat afgestemd, we bieden u, indien gewenst en op maat, een compleet dienstenpakket vanaf ontwikkeling, financiering tot en met exploitatie. Voor u betekent dit dat u zich compleet kunt concentreren op uw core-business. Dit doen wij door het aanbieden van diverse ecosysteem services bovenop de huisvesting.

Kadans ontwikkelt uw laboratorium doormiddel van onze unieke stap-voor-stap aanpak. Wij luisteren daarbij bij alle stappen naar uw wensen. Lees hier meer over onze integrale aanpak.

Standaard en flexibele laboratoria in Wageningen

Uw eigen lab in Wageningen of een flex lab? Op Wageningen Campus zijn diverse typen laboratoria beschikbaar van verschillende afmetingen. Denk bijvoorbeeld aan chemische laboratoria, microbiologische laboratoria, ML1, Ml 2 en ML 3.

Ook is het mogelijk om een flex lab in Wageningen te huren, voor een bepaalde tijd. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer dan alleen een laboratorium Wageningen? Alle laboratoria op Wageningen Campus zijn dicht bij kantoorruimtes gebouwd!

te-huur-laboratoria-kantoor-biopartner-center-biopartner-wageningen-campus-business-science-park-4-800x492

Laboratorium huren Wageningen: Wageningen Campus

Als u op zoek bent naar een laboratorium te huur in Wageningen, dan moet u zeker eens komen kijken op Wageningen Campus.

Wageningen Campus is gelegen tussen Utrecht en de regio Arnhem-Nijmegen en is voor onderzoekers, ondernemers en onderwijs op het gebied van onder andere voeding, voedselproductie en gezondheid de ideale ontmoetingsplek. De visie van Wageningen Campus mikt op het aantrekken en vasthouden van grote bedrijven die hun stempel drukken binnen de kennisdomeinen van Wageningen University & Research (Agro, Food en Biobased). De Europese koppositie die Wageningen UR inneemt in de ranglijsten draagt hier uiteraard sterk aan bij.

Er zijn diverse locaties binnen Wageningen met ieder een eigen identiteit. Nabij de universiteit zijn de kennisinstituten gehuisvest, alsmede ook de bedrijven die een sterke relatie hebben en willen met de universiteit. Op andere gebieden in Wageningen is de link met de universiteit ook aanwezig maar minder noodzakelijk vanuit fysiek oogpunt.

Extra services voor uw laboratorium

Bovenop de op maat gemaakte huisvesting van laboratoria biedt Kadans diverse extra services: de ecosysteem services. Deze services worden aangeboden bovenop de normale vastgoedbeheer en technische services van onze gebouwen. Door deze extra ecosysteem services te bieden, optimaliseert Kadans het succes van uw organisatie.

Een aantal voorbeelden van ecosysteem services zijn:

  • Toegang tot gedeelde lab faciliteiten
  • Toegang tot labinstrumenten
  • Toegang tot een netwerk van innovatieve bedrijven en onderzoeksinstellingen door heel Europa
  • Toegang tot business en community events

Contactpersoon laboratorium Wageningen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in Wageningen? Neem direct contact op met:

Rik Creemers     M: 06 1396 8955     T: 0411 625 625     E: r.creemers@kadans.com