Een pand of ruimte huren met een lab in Wageningen?

NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP!

Een laboratorium huren in Wageningen?

Zoekt u een laboratorium in Wageningen? In een science verzamelgebouw met veel faciliteiten zoals het BioPartner Center of Plus Ultra op Wageningen Campus? Kadans Science Partner kan u op vele fronten helpen. En zeer zeker als het gaat om het huren van een laboratorium Wageningen! Kadans beschikt in Wageningen over incubator- en science verzamelgebouwen met laboratoria, kantoorruimtes, cleanroomspilot plantsmultifunctionele onderzoeksruimten en geconditioneerde ruimtes. Voor al deze ruimten en functionaliteiten beschikt Kadans Science Partner over de benodigde specifieke vergunningen.

Lab Wageningen? Kunnen we in Wageningen geen passende oplossing voor u bieden in onze bestaande gebouwen? Dan ontwikkelen we graag een nieuw gebouw, speciaal voor uw bedrijf en helemaal naar uw wensen! Dit ‘eigen gebouw’ huurt u dan van Kadans Science Partner.

Onze knowhow op het gebied van science faciliteiten in bedrijfsgebouwen én onze integrale aanpak in bedrijfshuisvesting zijn uniek in Nederland.

Die unieke integrale aanpak betekent dat Kadans als enige in Nederland gespecialiseerd is in de exploitatie tot en met het beheer van gebouwen voor kennisintensieve bedrijven. De dienstverlening wordt op maat geleverd en kan gaan over ontwikkeling, financiering, bouw, verhuur en exploitatie.

Lab ruimte huren? Wilt u een laboratorium huren in een science bedrijfsverzamelgebouw van Kadans? Kadans richt uw laboratorium op maat voor u in of u deelt het lab met meerdere huurders. Kadans beschikt over science verzamelgebouwen in bijna alle universiteitssteden. Vaak op de campus dicht bij andere R&D professionals. Kennisintensieve bedrijven, instellingen en startups nemen contact op met Kadans om te weten waar nog een laboratorium te huur is of waar Kadans het huren laboratoriumruimte mogelijk kan maken.

U zoekt een lab in Wageningen?

Laboratorium huren in Nijmegen

Laboratorium Wageningen? Een laboratorium moet aan de eisen en wensen van de huurder voldoen, beschikken over specifieke vergunningen én alle wettelijke regels moeten er worden nageleefd. Kadans is zeer bekend met deze materie, heeft alle specifieke vergunningen en al veel laboratoria gebouwd. In Wageningen kan Kadans u een groot aantal referenties laten zien.

De soorten laboratoria in Wageningen waarin Kadans haar huurders kan voorzien zijn en waarvoor Kadans Science Partner over alle benodigde vergunningen beschikt zijn: Chemische laboratoria, Medische laboratoria, Microbiologische laboratoria, ML-1 laboratoria, ML-2 laboratoria, ML-3 laboratoria en diverse flex labs.

Kadans ontwikkelt en exploiteert bedrijfsgebouwen voor individuele kennisintensieve bedrijven door heel Nederland. Ook heeft Kadans diverse verzamelgebouwen waar meerdere kennisintensieve bedrijven een ideale werkplek hebben gevonden. Zo ook in Wageningen. Daar is Kadans eigenaar en exploitant van onder andere het Biopartner Center en Plus Ultra. Alle gebouwen voorzien ook in een incubatorfunctie. Een laboratorium in Wageningen is, met de verschillende opties van Kadans, voor iedereen bereikbaar.

In de verzamelgebouwen van Kadans in Wageningen zijn ook diverse andere voorzieningen waar huurders gebruik van kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan diverse presentatie- en vergaderruimten.

Een laboratorium huren in het Biopartner Center in Wageningen

De roots van Kadans Science Partner liggen in Wageningen! Het centrum van Food Valley. Hier ontwikkelt Kadans Science Partner diverse gebouwen om R&D afdelingen van bedrijven, kennisintensieve bedrijven, kennisinstellingen én spin-offs van Wageningen Universiteit en Researchcenter, een ideale plek te geven voor doorontwikkeling en innovatie.

In 2001 werd in Wageningen het Biopartner Center Wageningen gebouwd. Een prachtig nieuw gebouw aan Nieuwe Kanaal 7. Het gebouw ligt direct naast het Agro Business Park, dichtbij Wageningen Campus en tussen allemaal kennisintensieve bedrijven en Wageningen Universiteit en Researchcenter. Bovendien is Wageningen natuurlijk dé City of Life Sciences en hét centrum van Food Valley. Kennisintensieve bedrijven profiteren van elkaars netwerken.

In 2006 werd het BioPartner Center Wageningen dubbel zo groot door een flinke nieuwbouw.

Het Biopartner Center Wageningen kent vele huurders die de wens hadden om state-of-the-art laboratorium faciliteiten te krijgen voor diverse onderzoeken. Inmiddels bevat het BioPartner Center in Wageningen diverse typen laboratoria van verschillende afmetingen. Alles op wens en maat voor de huurders ingericht.

Laboratorium huren in Wageningen

Laboratorium op Wageningen Campus? Plus Ultra?

Een locatie met R&D faciliteiten huren? Een laboratoriumruimte huren? Een pilot plant of cleanroom? Met of zonder kantoorruimte? Plus Ultra op Wageningen Campus biedt haar huurders, science bedrijven / kennisinstellingen / start-ups, alle opties. Huur een lab in Wageningen of een clean room of pilotplant. Plus Ultra beschikt ook over kantoren, vergaderruimtes, kantine, en meer.

Op Wageningen Campus worden momenteel verschillende initiatieven door Kadans Science Partner verder uitgewerkt om weer meer ruimte te bieden voor bedrijven en instellingen met een laboratorium behoefte. Maar op Wageningen Campus kunt u van Kadans niet alleen een laboratorium huren. Kadans biedt u op Wageningen Campus ook andere faciliteiten zoals cleanrooms, pilot plants, geconditioneerde ruimten en multifunctionele onderzoeksruimten. En uiteraard kunt u uw laboratorium op Wageningen Campus ook uitbreiden met een kantoorruimte.

Op Wageningen Campus heeft Kadans Science Partner een incubator en science bedrijfsverzamelgebouw genaamd Plus Ultra. Dit gebouw is eind 2015 opgeleverd en beslaat 7.000 m². In het gebouw kunnen kennisintensieve bedrijven ruimten huren met diverse faciliteiten waaronder ook laboratoria en technohallen.

Plus Ultra heeft ook een incubator functie.

Bedrijven en instellingen die een laboratorium of andere R&D faciliteiten willen huren in Wageningen met mogelijkheden voor kantoorruimten en/of vergaderruimten kunnen in het gebouw Plus Ultra terecht, maar Kadans heeft in Wageningen meer opties. Vraag ernaar!

Interesse?

Behoefte aan een laboratorium in Wageningen? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Kadans. We kunnen u veel referenties geven en geven u, in goed overleg met de huurder, ook een kijkje in de laboratoria die we reeds voor onze huurders gebouwd hebben. Bel 0411 625 625, mail naar info@kadans.com of vul het contactformulier op deze site in en we nemen snel contact met u op.

Een locatie met R&D faciliteiten huren? Een laboratoriumruimte huren? Een pilot plant of cleanroom? Met of zonder kantoorruimte? Plus Ultra op Wageningen Campus biedt haar huurders, science bedrijven / kennisinstellingen / start-ups, alle opties. Huur een lab in Wageningen of een clean room of pilotplant. Plus Ultra beschikt ook over kantoren, vergaderruimtes, kantine, en meer.