Pand of ruimte huren met een laboratorium?

NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP!

Lab huren? Een eigen R&D locatie met laboratorium en andere R&D faciliteiten? Of wilt u een lab huren in één van onze science bedrijfsverzamelgebouwen?

Kennis en ervaring met laboratoria

Kadans Science Partner ontwikkelt, bouwt of koopt, financiert, verhuurt en beheert gebouwen met laboratoria voor kennisintensieve bedrijven en instellingen door heel Nederland, beschikt over alle noodzakelijke vergunningen en kent als geen ander op de markt de eisen die gesteld worden aan de bouw van een laboratorium en de installaties in een laboratorium. Kadans Science Partner is bekend met de diverse soorten laboratoria, kent de wensen, de eisen én de mogelijkheden van de verschillende laboratoria en is in staat u optimaal te adviseren. Dit geldt voor kleine en voor hele grote laboratoria.

Wilt u een laboratoriumruimte huren? Kadans geeft u graag referenties van de vele laboratoria die Kadans in Nederland al heeft gebouwd. Met toestemming van de bedrijven die al een laboratoriumruimte huren van Kadans, kunnen we u er zelfs een kijkje laten nemen! Neem eens een kijkje bij onze locaties en neem contact op met onze Commerciële Managers voor meer informatie!

Gebouw M op Novio Tech Campus in Nijmegen biedt kennisintensieve bedrijven en instellingen, alsmede Startups, kantoorruimte, gezamenlijke vergaderruimtes, en gedeelde of eigen R&D faciliteiten op maat, zoals laboratoria, cleanrooms, pilotplants en multifunctionele onderzoeksruimten.

Laboratorium op maat huren

BioPartner Center Wageningen is een bedrijfsverzamelgebouw voor kennisintensieve bedrijven en instellingen met R&D faciliteiten. Wilt u een lab huren of een cleanroom of pilot plant? Met kantoorruimte en eigen of gedeelde vergaderfaciliteiten? Bel Kadans. BioPartner Center Wageningen heeft ook een incubatorfunctie voor starters.

Kadans is uw vastgoed science partner. Kadans ontwikkelt, koopt, bouwt, financiert, verhuurt en beheert de science bedrijfspanden op maat, met niet alleen laboratoria maar ook pilot plants, cleanrooms, geconditioneerde ruimtes, technohallen, proeffabrieken, multifunctionele onderzoeksruimten etc.

Huur en laboratorium bij Kadans! Ook uw laboratorium kan door Kadans Science Partner worden ontwikkeld, gebouwd, gefaciliteerd, gefinancierd, verhuurd en beheerd. U kunt zich in uw hoogwaardige laboratorium omgeving geheel richten op uw innovaties en onderzoeken. Uiteraard kunnen om uw laboratorium heen ook kantoren worden gebouwd. In de verschillende R&D verzamelgebouwen zijn bovendien verschillende vergaderruimten gemaakt en een gezamenlijke kantine. Daar start voor veel huurders vaak het netwerken binnen de Kadans Community. Die community reikt Kadans wijd en wordt door Kadans gestimuleerd en gefaciliteerd.

Soorten laboratoria

Huur laboratoriumruimte? Laboratoria waarin Kadans Science Partner kan voorzien en over alle benodigde vergunningen beschikt:

BioPartner Center Wageningen is een bedrijfsverzamelgebouw voor kennisintensieve bedrijven en instellingen met R&D faciliteiten. Wilt u een lab huren of een cleanroom of pilot plant? Met kantoorruimte en eigen of gedeelde vergaderfaciliteiten? Bel Kadans. BioPartner Center Wageningen heeft ook een incubatorfunctie voor starters.

Laboratorium huur in science verzamelgebouwen

Lab ruimte huren? Wilt u een laboratorium huren in een science bedrijfsverzamelgebouw van Kadans? Kadans richt uw laboratorium op maat voor u in of u deelt het lab met meerdere huurders. Kadans beschikt over science verzamelgebouwen in bijna alle universiteitssteden. Vaak op de campus dicht bij andere R&D professionals. Kennisintensieve bedrijven, instellingen en startups nemen contact op met Kadans om te weten waar nog een laboratorium te huur is of waar Kadans het huren laboratoriumruimte mogelijk kan maken.

Voor kleine bedrijven of starters beschikken we ook over science verzamelgebouwen met een incubator functie, veelal in de nabijheid van universiteiten of andere kennisinstellingen. Voorbeelden daarvan zijn:

Ook in deze R&D bedrijfsverzamelgebouwen kunnen wij uw laboratorium op maat inrichten! Klik hier als een lab wilt huren in Nijmegen of Wageningen.

Huuropties laboratoria in Nijmegen en Wageningen

In de science verzamelgebouwen van Kadans in Nijmegen en in Wageningen zijn af en toe ook ruimten vrij waar al een laboratorium in is gebouwd. Zie ook pagina Lab huren in Nijmegen of Wageningen. Bel ons even als u interesse heeft!

Bent u geïnteresseerd in het huren van een laboratorium in Nijmegen of Wageningen? De onderstaande linken leiden u naar meer informatie over de betreffende mogelijkheden:

Partner aan het woord

Bart van der Looij CFO Vaxxinova

“We hebben vanaf het eerste moment samen aan de ontwerptafel gezeten om onze wensen en eisen samen in het ontwerp te integreren. Hierdoor konden we een efficiënt laboratorium ontwerpen dat aansluit op onze workflow.”

BART VAN DER LOOIJ • CFO VAXXINOVA