Pand of ruimte huren met een pilot plant?

NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP!

Een eigen R&D locatie met pilot plant en andere R&D faciliteiten? Of wilt u een pilot plant huren in één van onze science bedrijfsverzamelgebouwen?

Als innovatief bedrijf wilt u na het proces van ontwikkeling in uw laboratorium, vaak het product verder testen en metingen doorvoeren in een proeffabriek, een pilot plant, technohal of andere multifunctionele onderzoeksruimte alvorens u het product op grote schaal gaat produceren.

Kadans Science Partner is gespecialiseerd in de huisvesting van kennisintensieve bedrijven en instellingen waarbij niet alleen een gebouw wordt ontwikkeld met kantoren, maar waarin ook hoogwaardige R&D faciliteiten worden gebouwd zoals een pilot plant, cleanroom, laboratoriumgeconditioneerde ruimte en multifunctionele R&D ruimte.

Als geen ander kent Kadans Science Partner de wensen en eisen van haar opdrachtgevers en is zij op de hoogte van alle eisen die aan een pilot plant worden gesteld ten aanzien van de installaties en faciliteiten in het gebouw. Kadans Science Partner beschikt uiteraard over alle benodigde specifieke vergunningen.

Kadans Science Partner kan voor uw organisatie een gebouw ontwikkelen of renoveren waarin we ook uw pilot plant op maat bouwen. Daarbij treedt Kadans Science Partner op als ontwikkelaar, bouwer, financier, verhuurder en beheerder. U kunt zich concentreren op uw innovaties én u bent geen liquide middelen kwijt aan uw huisvesting en pilot plant.

U kunt ook een pilot plant voor uw organisatie laten realiseren in een van onze science bedrijfsverzamelgebouwen of incubator gebouwen voor starters. Deze gebouwen staan meestal in de directe nabijheid van kennisinstellingen. Ook van dit netwerk van Kadans Science Partner laten we u graag profiteren.

Een pilot plant nodig om uw innovatie verder uit te testen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Op zoek naar huisvesting met R&D faciliteiten en een pilotplant? Uw pilot plant of proef fabriek wordt door Kadans op maat voor u gebouwd. In een eigen locatie of in een science verzamelgebouw.