Pand of ruimte huren met een pilot plant?

Een eigen gebouw met pilot plant en andere R&D faciliteiten? Of een pilot plant huren in één van onze science bedrijfsverzamelgebouwen?

Als innovatief bedrijf wilt u na het proces van ontwikkeling in uw laboratorium, vaak het product verder testen en metingen doorvoeren in een proeffabriek, een pilot plant, technohal of andere multifunctionele onderzoeksruimte alvorens u het product op grote schaal gaat produceren.

Kadans Science Partner is gespecialiseerd in de huisvesting van kennisintensieve bedrijven en instellingen waarbij niet alleen een gebouw wordt ontwikkeld met kantoren, maar waarin ook hoogwaardige R&D faciliteiten worden gebouwd zoals een pilot plant, cleanroom, laboratorium, geconditioneerde ruimte en multifunctionele R&D ruimte.

Als geen ander kent Kadans Science Partner de wensen en eisen van haar opdrachtgevers en is zij op de hoogte van alle eisen die aan een pilot plant worden gesteld ten aanzien van de installaties en faciliteiten in het gebouw. Kadans Science Partner beschikt uiteraard over alle benodigde specifieke vergunningen.

Kadans Science Partner kan voor uw organisatie een gebouw ontwikkelen of renoveren waarin we ook uw pilot plant op maat bouwen. Daarbij treedt Kadans Science Partner op als ontwikkelaar, bouwer, financier, verhuurder en beheerder. U kunt zich concentreren op uw innovaties én u bent geen liquide middelen kwijt aan uw huisvesting en pilot plant.

U kunt ook een pilot plant voor uw organisatie laten realiseren in een van onze science bedrijfsverzamelgebouwen of incubator gebouwen voor starters. Deze gebouwen staan meestal in de directe nabijheid van kennisinstellingen. Ook van dit netwerk van Kadans Science Partner laten we u graag profiteren.

Een pilot plant nodig om uw innovatie verder uit te testen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Op zoek naar huisvesting met R&D faciliteiten en een pilotplant? Uw pilot plant of proef fabriek wordt door Kadans op maat voor u gebouwd. In een eigen locatie of in een science verzamelgebouw.

Extra services voor uw pilot plant

Bovenop de op maat gemaakte huisvesting van pilot plants biedt Kadans diverse extra services: de ecosysteem services. Deze services worden aangeboden bovenop de normale vastgoedbeheer en technische services van onze gebouwen. Door deze extra ecosysteem services te bieden, optimaliseert Kadans het succes van uw organisatie.

Een aantal voorbeelden van ecosysteem services zijn:

 • Toegang tot gedeelde lab faciliteiten
 • Toegang tot labinstrumenten
 • Toegang tot een netwerk van innovatieve bedrijven en onderzoeksinstellingen door heel Europa
 • Toegang tot business en community events

Pilot plant huren in bedrijfsverzamelgebouw op campus of science park

Voor zowel kleine als grote bedrijven en organisaties beschikken we over bedrijfsverzamelgebouwen met een incubator functie, in de nabijheid van universiteiten of andere kennisinstellingen, op campussen en science parks. Zo zijn we al te vinden op:

Op veel van deze locaties hebben wij ruimte beschikbaar om ook voor u een pilot plant te realiseren!

BioPartner Center Wageningen is een bedrijfsverzamelgebouw voor kennisintensieve bedrijven en instellingen met R&D faciliteiten. Wilt u een lab huren of een cleanroom of pilot plant? Met kantoorruimte en eigen of gedeelde vergaderfaciliteiten? Bel Kadans. BioPartner Center Wageningen heeft ook een incubatorfunctie voor starters.

Partner aan het woord

Bart van der Looij CFO Vaxxinova

“We hebben vanaf het eerste moment samen aan de ontwerptafel gezeten om onze wensen en eisen samen in het ontwerp te integreren. Hierdoor konden we een efficiënt laboratorium ontwerpen dat aansluit op onze workflow.”

BART VAN DER LOOIJ • CFO VAXXINOVA

Huur een pilot plant in Aken, Amsterdam, Cambrige, Glasgow, Leiden, Nijmegen, Rijswijk, Den Haag, Utrecht of Wageningen

Er komen regelmatig ruimten beschikbaar in onze multi-tenant gebouwen met pilot plants, laboratoria, cleanrooms en geconditioneerde ruimtes door heel Europa.

Interesse in het huren van een pilot plant? Bel ons als je interesse hebt!

 • Pilot plant huren in Aachen
 • Pilot plant huren in Amsterdam
 • Pilot plant huren in Cambridge
 • Pilot plant huren in Glasgow
 • Pilot plant huren in Leiden
 • Pilot plant huren in Nijmegen
 • Pilot plant huren in Rijswijk
 • Pilot plant huren in The Hague
 • Pilot plant huren in Utrecht
 • Pilot plant huren in Wageningen
Integrated photonics makes healthcare more accessible and affordable