Meer weten over de huurmogelijkheden op het Science Park Arenberg

Science Park Arenberg

Science Park Arenberg bevindt zich in Leuven en maakt deel uit van de Brusselse Metropoolregio. Dit is het gebied tussen Antwerpen, Gent en Leuven en staat ook bekend als de Vlaamse Ruit. Dit gebied is economisch vergelijkbaar met de Randstad in Nederland en het Rijn-Ruhrgebied in Noord-Duitsland.

Europese hoofdstad van innovatie

Leuven was in 2020 de Europese hoofdstad van innovatie. In de Leuvense regio zijn de afgelopen jaren vier grote technologiedomeinen ontstaan, waardoor dynamische clusters zijn ontstaan ​​op het gebied van life sciences, nanotechnologie, mechatronics & smart systems. De prijs erkent de uitstekende innovatieconcepten van Leuven, evenals processen en bestuursmodellen die een raamwerk creëren dat ideeën tot leven brengt.

KU Leuven

De Katholieke Universiteit Leuven (KUL) scoort steevast hoog in de rankings van de beste en meest innovatieve universiteiten ter wereld. De KUL is een universiteit met een breed scala aan faculteiten, met een bijzondere focus op Biomedische Wetenschappen, Geesteswetenschappen & Sociale Wetenschappen. De faculteit Biomedische Wetenschappen is prestigieus en staat alom bekend om hun innovaties.

De KU Leuven telt momenteel 60.600 studenten. Ondersteund door het cofinancieringssysteem van de Belgische overheid, blijft het collegegeld relatief laag, wat zowel binnenlandse als internationale studenten aantrekt. 20% van de studenten komt uit het buitenland, wat het internationale karakter onderstreept. De groei van de universiteit faciliteert R&D (spin offs) en ondernemerschap.

Toegankelijkheid

Wetenschapspark Arenberg ligt op 2,5 kilometer van het Leuvense stadscentrum waar een groot en modern treinstation is gevestigd. Het Science park gelegen nabij en heeft een uitstekende aansluiting op uitvalswegen en openbaar vervoer.

Kadans Community. Plus Ultra Leiden op Leiden Bio Science Park, science bedrijfsverzamelgebouw van Kadans Science Partner. Bedrijven op het gebied van life sciences en health bundelen samen met de universiteit van Leiden hun kracht voor innovaties. Welkom bij de Kadans Community.

Ecosysteem services op Arenberg Science Park

Kadans biedt diverse ecosysteem services aan. Deze services worden aangeboden bovenop het normale vastgoedbeheer en de technische services. Door deze extra ecosysteem services aan te bieden, optimaliseert Kadans het succes van uw organisatie.

Een aantal voorbeelden van onze ecosysteem services zijn:

 • Toegang tot een uitgebreid netwerk van innovatieve commerciële bedrijven en gerenommeerde kennis- en onderzoeksinstituten op science parks en campussen door heel Europa
 • Toegang tot netwerkorganisaties binnen de life sciences en health sector
 • Toegang tot internationale business
 • Toegang tot netwerkbijeenkomsten
 • Toegang tot community events
 • Toegang tot carrière events
 • Toegang tot gedeelde labfaciliteiten en labinstrumenten
 • Toegang tot meerdere business services, zoals intellectueel eigendom services, juridische services, human resource services en marketing & communicatie services
 • Toegang tot incubator en accelerator programma’s
 • Toegang tot kapitaal
 • Toegang tot vergaderfaciliteiten
 • Toegang tot kantoor- en laboratoriumontwerp en ontwikkelsupport

Kadans faciliteiten op het Arenberg Science Park

Laatste nieuws uit de Kadans Community

Contactpersoon Arenberg Science Park

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het Arenberg Science Park? Vul dan het onderstaande contactformulier in of neem direct contact op met:

Sandrine Wouters      T: +31 (0)411 625 625     E: s.wouters@kadans.com

Sandrine de Wouters joined Kadans as Senior Asset Manager. Prior, she has been working in the Real Estate and Banking industry for more than 15 years. Sandrine worked at ING Bank as Corporate Lending Advisor and at Cofinimmo (the foremost Belgian listed property company) where she gained extensive experience in Transaction & Asset management and Business development of (healthcare) real estate. In her role at Kadans, she is the point of contact of the tenants and stakeholders in Belgium. Her mission is to optimize, expand, and drive value of the real estate portfolio. Sandrine holds a diploma of Economics (Master’s degree) of the University of Namur, Belgium.

INTERESSE?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.

  VOORNAAM *
  ACHTERNAAM *
  E-MAIL ADRES *
  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT