Loading...

Meer weten over de huurmogelijkheden op Campus Groningen?

Campus Groningen

Campus Groningen is hét centrum voor innovatie, onderzoek en bedrijvigheid in Noord-Nederland. De campus is verdeeld over twee locaties: Zernike Campus, gelegen ten noorden van de stad, en de Healthy Ageing Campus, gelegen bij het UMCG in de binnenstad. Sinds het ontstaan van de campus in 2016 hebben meer dan 230 bedrijven zich gevestigd op de campus. Dit maakt Campus Groningen een van de snelst groeiende campussen van Nederland.

Zernike Campus

Op de Zernike Campus zitten circa 150 bedrijven met een focus op energie, chemie, life sciences en big data. Op dit deel van de campus werken meer dan 4000 onderzoekers en medewerkers en een paar honderd ondernemers. Daarnaast volgen zo’n 35.000 studenten hun colleges aan de Rijksuniversiteit Groningen en Hanzehogeschool Groningen.

Healthy Ageing Campus

Op de Healthy Ageing Campus staat het thema Healthy Ageing centraal. Op de campus us onder andere het Universitair Medisch Centrum Groningen te vinden. Ook zijn er bedrijven te vinden die werken in de Food & (e-)Health, Biomedical Technology en Pharma. De campus is een inspirerend ecosysteem waar onderzoekers en ondernemers samenwerken met overheden op het gebied van innovaties.

Kantoor- Labruimte huren

Bent u opzoek naar kantoor- of labruimte in de kennisintensieve regio van Groningen? Momenteel zijn wij druk bezig met het bouwen van een nieuw multitenant gebouw: Plus Ultra Groningen. Bezoek de pagina en download de brochure voor meer informatie. Er is ook nog kantoor- labruimte beschikbaar in het Zernikelab.

Campus Groningen. De Kadans Community bestaat uit een enorm groep kennisintensieve bedrijven, huurders van Kadans, een grote groep kennisintensieve instellingen en bedrijven op de campussen waar zich Kadans bedrijfsverzamelgebouwen bevinden en vele andere relaties die aangetrokken voelen tot de innovatieve sectoren waarop Kadans zich focust. Ook de partner universiteiten zijn actief betrokken bij de Kadans Community.
ZernikeLab op Campus Groningen
Plus Ultra Groningen nieuw multi-tenant gebouw op Zernike Campus

Ecosysteem services op Campus Groningen

Bovenop de op maat gemaakte huisvesting biedt Kadans ook diverse ecosysteem services. Deze services worden aangeboden bovenop het normale vastgoedbeheer en de technische services. Door deze extra ecosysteem services aan te bieden, optimaliseert Kadans het succes van uw organisatie.

Een aantal voorbeelden van onze ecosysteem services zijn:

 • Toegang tot een uitgebreid netwerk van innovatieve commerciële bedrijven en gerenommeerde kennis- en onderzoeksinstituten op science parks en campussen door heel Europa
 • Toegang tot netwerkorganisaties binnen de agri & food sector
 • Toegang tot internationale business
 • Toegang tot netwerkbijeenkomsten
 • Toegang tot community events
 • Toegang tot carrière events
 • Toegang tot gedeelde labfaciliteiten en labinstrumenten
 • Toegang to meerdere business services, zoals intellectueel eigendom services, juridische services, human resource services en marketing & communicatie services
 • Toegang tot incubator en accelerator programma’s
 • Toegang tot kapitaal
 • Toegang tot vergaderfaciliteiten
 • Toegang tot kantoor- en laboratoriumontwerp en ontwikkelsupport

Kadans facilities op Campus Groningen

Laatste nieuws uit de Kadans Community

Contactpersoon Campus Groningen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op Campus Groningen? Vul dan het onderstaande contactformulier in of neem direct contact op met:

Johan van Gerven     M: +31 (0)6 53582847     T: +31 (0)411 625 625     E: j.gerven@kadans.com

INTERESTED?

Contact us for more information or a viewing.

  VOORNAAM *
  ACHTERNAAM *
  E-MAIL ADRES *
  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT