Meer weten over Disruptor?

Over Disruptor

High tech start-ups en R&D

Disruptor, voorheen het MMP (MultiMediaPaviljoen op TU/e Campus) ligt op de campus van de Technische Universiteit Eindhoven: de TU/e Campus. Dit gedeelte van de campus, de TU/e Business Campus, biedt ruimte aan verschillende high tech bedrijven en organisaties.

Disruptor biedt verschillende opties voor high tech startups, kennisintensieve bedrijven en R&D organisaties. Disruptor werd in 1969 gebouwd als het MultimediaPaviljoen en bestaat uit twee verdiepingen en een kelder. De totale oppervlakte is 4.600 m2. Het bedrijfsverzamelgebouw op de TU/e Campus heeft de vorm van een paviljoen, met kantoren aan de buitenzijde en vergaderzalen aan de binnenzijde. De tweede verdieping heeft een binnenplaats met ruimte voor ontmoetingen. Deze kantoren worden veel gebruikt door startups.

Het gebouw biedt veel mogelijkheden voor startups en startende bedrijven, zoals flexibele werkplekken, grotere vergaderruimten en lesruimten. Kadans Science Partner draagt bij aan het open concept van Disruptor met aanvullende services voor haar huurders. Daarnaast worden huurders van Disruptor ook onderdeel van het internationale netwerk van Kadans.

De locatie van Disruptor op de TU/e Campus en de centrale locatie van de campus in Eindhoven zijn uitermate geschikt voor (startende) high tech bedrijven die op zoek zijn naar flexibele werkruimte in een kennisintensieve omgeving.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Statement.
I Accept

Huurders

Author-E
Bright Photonics
Eindhoven Engine
EIRES
Entechna
F. Javed
SMART Photonics
Suprapolix
V.O. Patents & Trademarks

Eindhoven Engine

Kadans werkt samen met Eindhoven Engine dat in Disruptor is gevestigd. Eindhoven Engine is een samenwerkinsprogramma van verschillende kennisinstellingen, bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties en burgers in de Brainport regio. Samen wil Eindhoven Engine innovatie versnellen door uitdagend onderzoek. Door ervaring en talent samen te brengen op één locatie, Disruptor, vindt er kruisbestuiving plaats tussen verschillende projecten en industrieën. Samen gaan ze op zoek naar technologische oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen.

Binnen Eindhoven Engine is er ruimte voor ambitieuze studenten, onderzoekers, wetenschappers, industriële innovators en young professionals. Partners van Eindhoven Engine zijn o.a. de TU/e, Fontys, ASML, VDL, Signify, Philips, NXP, NTS en TNO.

Foto-impressie Disruptor

MMP op TU/e Campus Eindhoven met start-up space

Contactpersoon Disruptor

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf binnen MMP op de TU/e Campus? Vul dan het onderstaande contactformulier in of neem direct contact op met:

Jens van den Bongard     M: 06 82 46 41 67     T: 0411 625 625     E: j.bongard@kadans.com

INTERESSE?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.

  VOORNAAM *
  ACHTERNAAM *
  E-MAIL ADRES *
  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT