Project Description

Meer weten over Gebouw BY?

Over Gebouw BY

Unieke focus op High Tech en RF

Gebouw BY bestaat uit vier verdiepingen van totaal ruim 7.500 m2 aan laboratoriumruimten, clean rooms en kantoorruimten en is volledig in gebruik door Ampleon. Gebouw BY werd gebouwd in 1985 en maakte deel uit van het voormalige NXP terrein. Nadat diverse gebouwen van NXP vrij kwamen, is het initiatief genomen om de vrijgekomen ruimte te herontwikkelen tot een digital health, life sciences en high tech campus. Een samenwerking tussen NXP, de provincie Gelderland, de gemeetne Nijmegen, de Radboud Universiteit en Kadans Science Partner heeft geleid tot wat nu bekend staat als de Novio Tech Campus.

Gebouw BY maakt deel uit van Novio Tech Campus, het gebouw is volledig in gebruik door internationale speler Ampleon. Ampleon heeft een unieke focus op hoogfrequente vermogenstechnologie (RF Power) en innovatie voor onder andere draadloze infrastructuur voor mobiele telefonie, televisie en radio, industriële, wetenschappelijke en medische toepassingen, luchtvaart en defensie, maar ook in nieuwe markten, zoals ovens en magnetrons en plasmaverlichting.

Huurders

Ampleon

Foto-impressie Gebouw BY

Gebouw BY op Novio Tech Campus Nijmegen
Gebouw BY op Novio Tech Campus Nijmegen
Gebouw BY op Novio Tech Campus Nijmegen
Novio Tech Campus Nijmegen

Contactpersoon Novio Tech Campus

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf op de Novio Tech Campus in Nijmegen? Vul dan het onderstaande contactformulier in of neem direct contact op met:

Pim van Os     M: 06 46 358 215     T: 0411 625 625     E: p.os@kadans.com

INTERESSE?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.

  VOORNAAM *
  ACHTERNAAM *
  E-MAIL ADRES *
  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT