Meer weten over de huurmogelijkheden in het Intarsia gebouw?

Over het Intarsia gebouw

Multi-tenant gebouw op het Arenberg Science Park

Het intarsia gebouw bevindt zich op de biotechcluster van Science Park Arenberg. Science Park Arenberg maakt deel uit van één van de grote innovatiehotspots van Europa. Het is een modern gebouw met flexibele vloeren, goede lichte entree en geweldig uitzicht. Het Intarsia-gebouw profiteert van lokaal academisch onderzoek en toegang tot geschoolde arbeidskrachten.

Lab ruimte

Het Intarsia gebouw bestaat uit 37% (droge) labruimte en 40% kantoorruimte. Het gebouw werd in 2018 opgeleverd en is één van de beste en modernste locatie die lab- en kantoorruimte combineert in Leuven. Perfect voor zijn multi-tenant functie voor innovatieve ondernemers.

Het gebouw heeft een oppervlakte van 6.379m2 met een parkeerplaats vlakbij. Omdat het gebouw relatief nieuw is, is het gebouwd volgens moderne duurzaamheidsnormen: materialen zijn natuurlijk en niet-toxisch, de focus tijdens de ontwikkeling was de levenscyclus en het vermogen om te hergebruiken (cradle-to-cradle). In het gebouw wordt gebruik gemaakt van goede energiezuinige LED-verlichting en op het dak zijn zonnepanelen aangebracht.

Lab- kantoorruimte huren

Het Intarsia gebouw heeft momenteel vier huurders. Met deze vier huurders zit het Intarsia gebouw momenteel vol. Heb je interesse om lab- of kantoorruimte te huren in de regio Leuven, neem dan gerust contact met ons op. Kadans Science Partner is ook actief op de Watson & Crick Hill Campus, op het Louvain-la-Neuve Science Park. Dit park ligt op 30 km van Leuven en bestaat uit zes gebouwen van in totaal meer dan 30.000 m2 lab- en kantoorruimtes.

To the point

 • Locatie: Arenberg Science Park
 • Oppervlakte: ca. 5.500 m2
 • 5 verdiepingen

Contactpersoon Intarsia gebouw

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in het Intarsia gebouw Vul dan het onderstaande contactformulier in of neem direct contact op met:

Sandrine de Wouters      T: +31 (0)411 625 625     E: s.wouters@kadans.com

Sandrine de Wouters joined Kadans as Senior Asset Manager. Prior, she has been working in the Real Estate and Banking industry for more than 15 years. Sandrine worked at ING Bank as Corporate Lending Advisor and at Cofinimmo (the foremost Belgian listed property company) where she gained extensive experience in Transaction & Asset management and Business development of (healthcare) real estate. In her role at Kadans, she is the point of contact of the tenants and stakeholders in Belgium. Her mission is to optimize, expand, and drive value of the real estate portfolio. Sandrine holds a diploma of Economics (Master’s degree) of the University of Namur, Belgium.

INTERESSE?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.

  VOORNAAM *
  ACHTERNAAM *
  E-MAIL ADRES *
  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT