Meer weten over de huurmogelijkheden bij Kennispoort?

Over Kennispoort Eindhoven

Iconisch bedrijfsverzamelgebouw als toegangspoort voor de campus

In Maart 2018 heeft Kadans Science Partner haar portefeuille verrijkt met de aankoop van gebouw Kennispoort op de TU/e-Campus in Eindhoven. Kennispoort bevindt zich direct aan de rand van de TU/e-Campus en is een herkenningspunt voor iedereen die vanuit het stadscentrum de campus betreedt. Kadans Science Partner werkt samen met TU/e om ervoor te zorgen dat het gebruik van Kennispoort een belangrijke link blijft houden met het ecosysteem van de TU/e-Campus. Door de ligging en de samenwerking met de universiteitscampus is het gebouw bij uitstek geschikt voor scale-ups, jonge bedrijven op weg naar volwassenheid.

Kennispoort beschikt over ruim 8.100 m² kantoren, inclusief een groot restaurant, lobby voor ontvangst van bezoekers en verschillende vergaderfaciliteiten, verdeeld over 8 verdiepingen. Het NS Station ligt op slechts enkele minuten lopen en onder het gebouw zijn ruim 80 parkeerplaatsen beschikbaar voor huurders en bezoekers.

Aanbod

Kantoor huren op de TU/e Campus? Er zijn per direct ruimten beschikbaar in het markante Kennispoort! Kennispoort ligt op een toplocatie, als poort tot de TU/e Campus in het centrum van Eindhoven. Een mooie kans voor kennisintensieve bedrijven met een link met de Technische Universiteit Eindhoven om een locatie op de campus te bemachtigen. Als huurder van Kennispoort heb je bovendien toegang tot het uitgebreide netwerk van Kadans.

To the point

 • Locatie: TU/e Campus Eindhoven
 • Oppervlakte: ca. 8.100 m2
 • Parkeerplaatsen: 80
 • Eigendom sinds: maart 2018

Huurders

CLT-S
DPI
GE Healthcare
GN Hearing
InnoEnergy
Kamer van Koophandel
Forescout Technologies
Zuidelijke Rekenkamer

Foto-impressie Kennispoort Eindhoven

TU/e Campus Eindhoven. Kennispoort, science bedrijfsverzamelgebouw van Kadans op de campus van de Technische Universiteit in Eindhoven.

Contactpersoon Kennispoort

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf in Kennispoort? Vul dan het onderstaande contactformulier in of neem direct contact op met:

Pim van Os     M: 06 46 358 215     T: 0411 625 625     E: p.os@kadans.com

INTERESSE?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.

  VOORNAAM *
  ACHTERNAAM *
  E-MAIL ADRES *
  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT