Loading...

Welkom op het Leerpark

KOPGEBOUW

Werken, leren en innoveren onder één doek

Community

Het nieuwe multi-tenant gebouw vervult een verbindende rol voor bedrijven en studenten op het Leerpark.

Inspirerende ontmoetingen

Het Kopgebouw stimuleert ontmoetingen, samenwerkingen en kennisdeling tussen studenten en het bedrijfsleven. Dit met een focus op de koppeling naar techniek en innovatie.

Lees meer

Faciliteiten

Flexibel in te delen zodat de kantoorruimte past bij de onderneming.

Flexibel in te delen

Iedere onderneming kan vrij zijn eigen kantoor indelen, maar kan ook gebruik maken van gedeelde voorzieningen zoals een gezamenlijke entree, pantry, lunchruimte en vergaderzalen.

Lees meer

Unieke locatie

Unieke locatie aan de kop van het Leerpark

Leerpark

Het Leerpark stimuleert en faciliteert samenwerkingsverbanden tussen ondernemers, onderwijs en particulieren. Het park is de motor voor regionale innovatieve kenniseconomie.

Lees meer

Verbinding

Het Kopgebouw biedt een verbinding tussen bedrijven en studenten. Op de vierde en vijfde verdieping zal de Dordrecht Academy zich huisvesten. Ook zal hier een loopbrug te vinden zijn die het Kopgebouw en de Duurzaamheidsfabriek met elkaar zal verbinden. Op de overige verdiepingen is plaats voor bedrijven die passen bij het campusprofiel van het Leerpark, en een koppeling hebben naar techniek en innovatie. Deze combinatie maakt het Kopgebouw een plek waar onderwijs en bedrijfsleven elkaar vinden en versterken.

0
VIERKANTE METER
0
PARKEERPLAATSEN
0
VERDIEPINGEN

Faciliteiten

Het gebouw biedt een grote mate van flexibiliteit. Het Kopgebouw krijgt een centraal atrium en op de vierde verdieping een verbinding met de Duurzaamheidsfabriek. De bovenste twee verdiepingen zijn bedoeld voor het hbo-onderwijs, de overige verdiepingen zijn beschikbaar voor innovatieve bedrijven en startups op het gebied van duurzaamheid, energie, nieuwe makindustrie en innovatieve maritieme oplossingen.  Het atrium geeft ruimte voor lunch, flexwerken, ontmoeten en het vieren van successen. Ook zijn er vergaderfaciliteiten beschikbaar.

Bij het Kopgebouw zijn circa 264 fietsplaatsen beschikbaar, waarvan er 10 over een oplaadpunt voor elektrische fietsen beschikt. Ook worden er 88 parkeerplaatsen beschikbaar gesteld voor huurders van het Kopgebouw.

Door de markante gevel met gedrapeerd theaterdoek zal het Kopgebouw een herkenningspunt bij de entree van het Leerpark, dat vanuit de trein, auto en op de fiets goed zichtbaar is.

Kopgebouw: Meer dan alleen huisvesting

Bovenop de op maat gemaakte huisvesting biedt Kadans ook diverse ecosysteem services. Deze services worden aangeboden bovenop het normale vastgoedbeheer en de technische services. Door deze extra ecosysteem services aan te bieden, optimaliseert Kadans het succes van uw organisatie.

Een aantal voorbeelden van onze ecosysteem services zijn:

 • Toegang tot een uitgebreid netwerk van innovatieve commerciële bedrijven en gerenommeerde kennis- en onderzoeksinstituten op science parks en campussen door heel Europa
 • Toegang tot netwerkorganisaties binnen de life sciences en health sector
 • Toegang tot internationale business
 • Toegang tot netwerkbijeenkomsten voor de life sciences en health sector
 • Toegang tot community events op de campus
 • Toegang tot carrière events
 • Toegang tot gedeelde lab faciliteiten
 • Toegang tot lab instrumenten
 • Toegang tot meerdere business services, zoals intellectueel eigendom services, juridische services, human resource services en marketing & communicatie services
 • Toegang tot incubator en accelerator programma’s
 • Toegang tot kapitaal
 • Toegang tot vergaderfaciliteiten
 • Toegang tot kantoor- en laboratoriumontwerp en ontwikkelsupport

Duurzaamheid

Het gebouw wordt met een hoge duurzaamheidsambitie ontwikkeld. Die ambitie is vertaald naar praktische en zinvolle maatregelen. Dit is beloond met het BREEAM-NL Excellent certificaat voor de ontwerpfase.

Volg de bouw live

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Statement.
I Accept

Leerpark

Het Leerpark is dichtbij het geografische hart van Dordrecht gelegen en is een vernieuwde stadswijk in wording. Dit is een wijk waar innovatie en duurzaamheid centraal staan. Het Leerpark is de thuishaven voor onder andere een brandweerkazerne, sportcomplex en verschillende leerwerkbedrijven, maar biedt ook ruimte voor mensen die willen wonen tussen het groen. Het Leerpark stimuleert samenwerkingen en ontmoetingen, en beschrijft zichzelf als een ‘Weconomy’. Verschillende activiteiten brengen bewoners, ondernemers en studenten dichter bij elkaar.

Het Leerpark ontwikkeld snel. Het Kopgebouw, daadwerkelijk aan de kop van het Leerpark gelegen, wordt het herkenningspunt voor een innovatieve plek in Dordrecht. Het gebouw brengt het hbo-onderwijs weer terug naar de stad.

Het Leerpark, en daarmee ook het Kopgebouw ligt dicht bij d N3,en is daardoor prima bereikbaar met de auto en is ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, met een busstation gelegen op het park.

Laatste nieuws over het Kopgebouw

Contactpersoon Kopgebouw

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in het Kopgebouw op het Leerpark? Vul dan het onderstaande contactformulier in of neem direct contact op met:

Lucienne Coppoolse    M: 06 52 89 42 54     T: 0411 625 625     E: l.coppoolse@kadans.com

INTERESSE?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.

  VOORNAAM *
  ACHTERNAAM *
  E-MAIL ADRES *
  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT