Loading...

Meer weten over de huurmogelijkheden op Leiden Bio Science Park?

Leiden Bio Science Park

Het Leiden Bio Science Park (LBSP) is op het gebied van Life Sciences & Health het grootste innovation district van Nederland. Kennisstad Leiden trekt door de clustering van hoogwaardig onderwijs, onderzoek, zorg en bedrijfsleven veel studenten, wetenschappers en ondernemers vanuit de hele wereld aan. Op het Leiden Bio Science Park is het grootste aantal bioscience start-ups van Nederland gehuisvest.

Zowel de gemeenten Leiden en Oestgeest als de universiteit van Leiden stimuleren de ontwikkeling van het park dat ca. 110 hectare beslaat. Er wordt ruimte geboden aan life sciences en health gerelateerde bedrijvigheid.

Leiden Bio Science Park mag met recht een broedplaats voor innovatie, ondernemerschap en samenwerking worden genoemd. Met de bundeling van kennis en innovatiekracht dragen veel partijen op het Leiden Bio Science Park bij aan een gemeenschappelijke missie: de ontwikkeling van nieuwe medicijnen en het verbeteren van de gezondheid van mensen.

Naar een groen Innovation District

Het Leiden Bio Science Park bestaat al meer dan 30 jaar en bloeit momenteel als nooit tevoren. Aanwezige bedrijven innoveren sterk en groeien in omzet en personeel. De huidige ontwikkeling is gericht op het transformeren van het park naar een aantrekkelijk groen en waterrijk gebied met veel ruimte voor ontmoeting en verblijf en een goede bereikbaarheid.

De dichtheid van de bebouwing neemt toe en tegelijkertijd worden er mooie parken aangelegd en veel groen bij de gebouwen en groenstroken naast de paden en wegen. Er worden inheemse boomsoorten, zoals de wilg, es, eik en de berk aangeplant. Samen met het vele water en de natuurlijke oevers krijgt het park een eigen identiteit.

Daarnaast zijn er steeds meer aantrekkelijke woongebieden die zorgen voor levendigheid, ook na kantoortijd. De komende jaren zal het aanbod van horeca, winkels en andere voorzieningen sterk toenemen.

Voor een betere bereikbaarheid zijn inmiddels extra toegangswegen aangelegd, zoals een nieuwe toegangsweg vanaf de Plesmanlaan, waaraan het nieuwe Plus Ultra Leiden gebouw van Kadans Science Partner is gevestigd.

Plattegrond Leiden Bio Science Park. Innovatiekracht door bundeling van kennis en ondernemerschap. Universiteit Leiden, kennisinstellingen en innovatieve life sciences en health bedrijven werken intensief samen. Kadans Science Park biedt ze in het verzamelgebouw Plus Ultra Leiden alle kansen met moderne kantoorruimten en faciliteiten zoals laboratoria.
Leiden Bio Science Park. Labruimte te huur en kantoorruimte te huur in Plus Ultra Leiden science bedrijfsverzamelgebouw van Kadans Science Partner. Faciliteiten o.a. laboratoria, kantoorruimten.
Leiden Bio Science Park. Labruimte te huur en kantoorruimte te huur in Plus Ultra Leiden science bedrijfsverzamelgebouw van Kadans Science Partner. Faciliteiten o.a. laboratoria, kantoorruimten.
Plus Ultra Leiden new multi-tenant building Leiden Bio Science Park
Kadans Science Partner vindt het belangrijk om haar huurders zo volledig mogelijk te ontzorgen. Daarom werkt Kadans samen met verschillende ecosysteem partners. Op 10 maart 2022 sloot V.O Patents & Trademarks zich aan bij dit partnernetwerk.

Ecosysteem services op Leiden Bio Science Park

Bovenop de op maat gemaakte huisvesting in Plus Ultra Leiden biedt Kadans ook diverse ecosysteem services. Deze services worden aangeboden bovenop het normale vastgoedbeheer en de technische services. Door deze extra ecosysteem services aan te bieden, optimaliseert Kadans het succes van uw organisatie.

Een aantal voorbeelden van onze ecosysteem services zijn:

 • Toegang tot een uitgebreid netwerk van innovatieve commerciële bedrijven en gerenommeerde kennis- en onderzoeksinstituten op science parks en campussen door heel Europa
 • Toegang tot netwerkorganisaties binnen de life sciences en health sector
 • Toegang tot internationale business
 • Toegang tot netwerkbijeenkomsten
 • Toegang tot community events
 • Toegang tot carrière events
 • Toegang tot gedeelde labfaciliteiten en labinstrumenten
 • Toegang tot meerdere business services, zoals intellectueel eigendom services, juridische services, human resource services en marketing & communicatie services
 • Toegang tot incubator en accelerator programma’s
 • Toegang tot kapitaal
 • Toegang tot vergaderfaciliteiten
 • Toegang tot kantoor- en laboratoriumontwerp en ontwikkelsupport

Kadans faciliteiten op Leiden Bio Science Park

Laatste nieuws uit de Kadans Community

Contactpersoon Leiden Bio Science Park

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op Leiden Bio Science Park? Vul dan het onderstaande contactformulier in of neem direct contact op met:

Rob van Overbeek     M: +31 (0)6 46067411    T: +31 (0)411 625 625     E: r.overbeek@kadans.com

INTERESSE?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.

  VOORNAAM *
  ACHTERNAAM *
  E-MAIL ADRES *
  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT