Meer weten over de huurmogelijkheden in het Merkhuis?

Over het Merkhuis

Flexibele en inspirerende ruimten voor innovatieve bedrijven actief in de creatieve sectoren

Een Merk: een herkenningsteken, een aspect dat de ene onderneming onderscheid van de andere. Bouwen aan sterke merken en verzinnen van creatieve oplossingen en toepassingen: dat is waar het Merkhuis voor staat. Samen maken we merken sterker. Samen bouwen we aan een creatieve community.

Het Merkhuis is het bedrijfsverzamelgebouw voor innovatieve bedrijven actief in verschillende creatieve disciplines. Het gebouw zal draagt bij aan kennisdeling, synergie en communicatie. Een gebouw met een kloppend hart. De verdiepingen in het Merkhuis hebben de grootte van 1.280 m2 VVO, wat uniek is binnen het Bredase multi-tenant aanbod! De verdiepingen in het Merkhuis worden met een industriële look-and-feel opgeleverd. De ruimten zijn flexibel, wat betekent dat er een kwart, halve, driekwart of volledige verdiepingsvloer gehuurd kan worden. Ieder kwart heeft zijn eigen entree, waardoor deze combinaties gemakkelijk mogelijk worden gemaakt. Binnen de ruimte kun je als huurder je eigen creatieve concept uitrollen variërend van een traditionele indeling tot een activity based werkomgeving of een eigen creatief en inspirerend concept.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Statement.
I Accept

Ecosysteem services op de Triple O Campus

Bovenop de op maat gemaakte huisvesting biedt Kadans ook diverse ecosysteem services. Deze services worden aangeboden bovenop het normale vastgoedbeheer en de technische services. Door deze extra ecosysteem services aan te bieden, optimaliseert Kadans het succes van uw organisatie.

Een aantal voorbeelden van onze ecosysteem services zijn:

 • Toegang tot een uitgebreid netwerk van innovatieve commerciële bedrijven en gerenommeerde kennis- en onderzoeksinstituten op science parks en campussen door heel Europa
 • Toegang tot netwerkorganisaties binnen de creatieve industrie
 • Toegang tot internationale business
 • Toegang tot community events op de campus
 • Toegang tot carrière events
 • Toegang tot meerdere business services, zoals intellectueel eigendom services, juridische services, human resource services en marketing & communicatie services
 • Toegang tot kapitaal
 • Toegang tot vergaderfaciliteiten

Foto-impressie Merkhuis

Contactpersoon Merkhuis

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf op de Triple O Campus? Neem direct contact op met:

Teun Lebbink    M: +31 (0)6 10 73 10 43  T: 0411 625 625     E: t.lebbink@kadans.com

INTERESSE?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.

  VOORNAAM *
  ACHTERNAAM *
  E-MAIL ADRES *
  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT