Project Description

Meer weten over de huurmogelijkheden in Meulensteen House of Robotics?

Over Meulensteen House of Robotics

Incubator voor robotica

Automatisering is een van de meest dominante trends in onze samenleving en robotica is een fysieke vertaling daarvan. Universiteiten zijn een hotspot van nieuwe ideeën en innovatie op het gebied van robotica. Daarom heeft Kadans Science Partner een incubator ontwikkeld, speciaal voor robotica startups en R&D afdelingen. In Meulensteen House of Robotics kunnen startups samen werken aan hun nieuwe innovaties in de robotica en krijgen zij alle ruimte om deze te testen. Door de bestaande community en de locatie op de campus kunnen bedrijven in Meulensteen House of Robotics gemakkelijk een inhoudelijke link onderhouden met de TU/e, waardoor zij toegang houden tot de studenten en kennis van de universiteit. Zo bouwen we samen aan een robotica-community op de campus.

Het voormalige Meulensteen Art Center is getransformeerd tot een House of Robotics en in maart 2019 opgeleverd. Het gebouw is een multi-tenant gebouw geworden met diverse voorzieningen, zoals gezamenlijke entree, lunchruimte met pantry, meeting faciliteiten en werkplekken. Het gebouw bestaat uit vier ateliers op de begane grond en een grotere ruimte op de eerste verdieping.

Meulensteen House of Robotics ligt op het bedrijven gedeelte van de campus van de Technische Universiteit Eindhoven, TU/e Business Campus, en is gelegen nabij het stadscentrum van Eindhoven. Hierdoor is het Meulensteen House of Robotics ook zeer goed bereikbaar. Lees hier meer over de TU/e Campus.

Huurders

Eindhoven Medical Robotics
High Tech Systems Center
Preceyes
Vanderlande

Beschikbare ruimten

Neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare ruimten in Meulensteen House of Robotics.

Foto-impressie Meulensteen House of Robotics

Contactpersoon Meulensteen House of Robotics

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf binnen het Meulensteen House of Robotics op de TU/e Campus? Vul dan het onderstaande contactformulier in of neem direct contact op met:

Pim van Os     M: 06 46 358 215     T: 0411 625 625     E: p.os@kadans.com

INTERESSE?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.

  VOORNAAM *
  ACHTERNAAM *
  E-MAIL ADRES *
  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT