Project Description

Meer weten over het MultiMediaPaviljoen?

Neem direct contact met ons op

Over MultiMediaPaviljoen

High tech start-ups en R&D

Het MultiMediaPaviljoen (MMP) ligt op de campus van de Technische Universiteit Eindhoven: de TU/e Campus. Dit gedeelte van de campus, de TU/e Business Campus, biedt ruimte aan verschillende high tech bedrijven en organisaties.

Het MultiMediaPaviljoen, ook wel bekend als MMP, biedt verschillende opties voor high tech startups, kennisintensieve bedrijven en R&D organisaties. MultiMediaPaviljoen werd in 1969 gebouwd en bestaat uit twee verdiepingen en een kelder. De totale oppervlakte is 4.600 m2. Het bedrijfsverzamelgebouw op de TU/e Campus heeft de vorm van een paviljoen, met kantoren aan de buitenzijde en vergaderzalen aan de binnenzijde. De tweede verdieping heeft een binnenplaats met ruimte voor ontmoetingen. Deze kantoren worden veel gebruikt door startups.

Het gebouw biedt veel mogelijkheden voor startups en startende bedrijven, zoals flexibele werkplekken, grotere vergaderruimten en lesruimten. Kadans Science Partner draagt bij aan het open concept van MultiMediaPaviljoen met aanvullende services voor haar huurders. Daarnaast worden huurders van MMP ook onderdeel van het internationale netwerk van Kadans.

De locatie van MMP op de TU/e Campus en de centrale locatie van de campus in Eindhoven zijn uitermate geschikt voor (startende) high tech bedrijven die op zoek zijn naar flexibele werkruimte in een kennisintensieve omgeving.

Huurders

Author-E
Bright Move
Bright Photonics
BrightLab
Drebble
Eindhoven Engine
Entechna
Eventix
MedApp
Precedence
Proefschrift Maken
SMART Photonics
Suprapolix
The Future
Works IT

Eindhoven Engine

Kadans werkt samen met Eindhoven Engine dat in het MultiMediaPaviljoen is gevestigd. Eindhoven Engine is een samenwerkinsprogramma van verschillende kennisinstellingen, bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties en burgers in de Brainport regio. Samen wil Eindhoven Engine innovatie versnellen door uitdagend onderzoek. Door ervaring en talent samen te brengen op één locatie, het MMP, vindt er kruisbestuiving plaats tussen verschillende projecten en industrieën. Samen gaan ze op zoek naar technologische oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen.

Binnen Eindhoven Engine is er ruimte voor ambitieuze studenten, onderzoekers, wetenschappers, industriële innovators en young professionals. Partners van Eindhoven Engine zijn o.a. de TU/e, Fontys, ASML, VDL, Signify, Philips, NXP, NTS en TNO.

Meer over Eindhoven Engine

Beschikbare ruimten

Neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare ruimten in MultiMediaPaviljoen of op de TU/e Campus.

Foto-impressie MultiMediaPaviljoen

Contactpersoon MultiMediaPaviljoen (MMP)

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf binnen MultiMediaPaviljoen (MMP) op de TU/e Campus? Vul dan het onderstaande contactformulier in of neem direct contact op met:

John megens     M: 06 10 73 10 43     T: 0411 625 625     E: j.megens@kadans.com

John Megens, Commercial Manager bij Kadans Science Partner

INTERESSE?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
E-MAIL ADRES *
TELEFOONNUMMER

ONDERWERP

BERICHT