Loading...

Project Description

Meer weten over de huurmogelijkheden op Novio Tech Campus Nijmegen?

Neem direct contact met ons op

Novio Tech Campus – Nijmegen

Novio Tech Campus is gesitueerd op een voormalig deel van het NXP-terrein in Nijmegen op bedrijventerrein Winkelsteeg. Op bedrijventerrein Winkelsteeg zijn onder andere het ‘Business Innovation center’ 52Nijmegen en NXP-semiconductors gevestigd. Ook bevindt zich hier het nieuwe R&D center van Heinz. Kadans Science Partner heeft drie gebouwen op Novio Tech Campus, 52Nijmegen (voorheen FiftyTwoDegrees), Gebouw M en Gebouw A. Novio Tech Campus is goed ontsloten en de A73 en A15 zijn via de Graafseweg binnen enkele autominuten te bereiken. Daarnaast is Novio Tech Campus ook heel goed te bereiken met het openbaar vervoer, onder andere door het nieuwe treinstation Goffert.

Novio Tech Campus Nijmegen. De Kadans Community bestaat uit een enorm groep kennisintensieve bedrijven, huurders van Kadans, een grote groep kennisintensieve instellingen en bedrijven op de campussen waar zich Kadans bedrijfsverzamelgebouwen bevinden en vele andere relaties die aangetrokken voelen tot de innovatieve sectoren waarop Kadans zich focust. Ook de partner universiteiten zijn actief betrokken bij de Kadans Community.
Laboratorium faciliteiten. Lab ruimte huren? Wilt u een laboratorium huren in een science bedrijfsverzamelgebouw van Kadans? Kadans richt uw laboratorium op maat voor u in of u deelt het lab met meerdere huurders. Kadans beschikt over science verzamelgebouwen in bijna alle universiteitssteden. Vaak op de campus dicht bij andere R&D professionals. Kennisintensieve bedrijven, instellingen en startups nemen contact op met Kadans om te weten waar nog een laboratorium te huur is of waar Kadans het huren laboratoriumruimte mogelijk kan maken.

Service Kadans

Kadans Science Partner biedt service en ondersteunt haar huurders waar mogelijk. Dit gebeurt o.a. door:
– Een locatiemanager met ervaring op het gebied van vastgoed en de specifieke faciliteiten voor kennisintensieve bedrijven;
– Het investeren in en bieden van shared facilities in het NTC en bij NXP;
– Het bieden van toegang tot haar brede netwerk voor het aantrekken van (bedrijfs)financiering of venture capital;
– Het ondersteunen en/of participeren bij subsidieaanvragen;
– Het bieden van een uitgebreid netwerk voor support bij het vertalen van onderzoeksresultaten in een levensvatbaar businessplan en managementondersteuning.

Laatste nieuws uit de Kadans Community

Learn from experienced entrepreneurs how to successfully grow your business!

15 oktober 2020|

Event information Briskr workshop Date:    Thursday November 12 Time:   13:30 – 16:30 Where: Novio Tech Campus, Building M, Meet&Greet area Learn from experienced entrepreneurs how to successfully grow your business! As a startup

Laad meer berichten

Contactpersoon Novio Tech Campus

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf binnen 52Nijmegen, Gebouw M en Gebouw A op Novio Tech Campus in Nijmegen? Vul dan het onderstaande contactformulier in of neem direct contact op met:

Pim van Os     M: 06 46 358 215     T: 0411 625 625     E: p.os@kadans.com

INTERESSE?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
E-MAIL ADRES *
TELEFOONNUMMER

ONDERWERP

BERICHT