Loading...

Meer weten over de huurmogelijkheden op Novio Tech Campus Nijmegen?

Novio Tech Campus – Nijmegen

Novio Tech Campus is gesitueerd op een voormalig deel van het NXP-terrein in Nijmegen op bedrijventerrein Winkelsteeg. Op bedrijventerrein Winkelsteeg zijn onder andere het ‘Business Innovation center’ 52Nijmegen en NXP-semiconductors gevestigd. Ook bevindt zich hier het nieuwe R&D center van Heinz. Kadans Science Partner heeft drie gebouwen op Novio Tech Campus, 52Nijmegen (voorheen FiftyTwoDegrees), Gebouw M en Gebouw A. Novio Tech Campus is goed ontsloten en de A73 en A15 zijn via de Graafseweg binnen enkele autominuten te bereiken. Daarnaast is Novio Tech Campus ook heel goed te bereiken met het openbaar vervoer, onder andere door het nieuwe treinstation Goffert.

Novio Tech Campus Nijmegen. De Kadans Community bestaat uit een enorm groep kennisintensieve bedrijven, huurders van Kadans, een grote groep kennisintensieve instellingen en bedrijven op de campussen waar zich Kadans bedrijfsverzamelgebouwen bevinden en vele andere relaties die aangetrokken voelen tot de innovatieve sectoren waarop Kadans zich focust. Ook de partner universiteiten zijn actief betrokken bij de Kadans Community.
Laboratorium faciliteiten. Lab ruimte huren? Wilt u een laboratorium huren in een science bedrijfsverzamelgebouw van Kadans? Kadans richt uw laboratorium op maat voor u in of u deelt het lab met meerdere huurders. Kadans beschikt over science verzamelgebouwen in bijna alle universiteitssteden. Vaak op de campus dicht bij andere R&D professionals. Kennisintensieve bedrijven, instellingen en startups nemen contact op met Kadans om te weten waar nog een laboratorium te huur is of waar Kadans het huren laboratoriumruimte mogelijk kan maken.

Service Kadans

Kadans Science Partner biedt service en ondersteunt haar huurders waar mogelijk. Dit gebeurt o.a. door:
– Een locatiemanager met ervaring op het gebied van vastgoed en de specifieke faciliteiten voor kennisintensieve bedrijven;
– Het investeren in en bieden van shared facilities in het NTC en bij NXP;
– Het bieden van toegang tot haar brede netwerk voor het aantrekken van (bedrijfs)financiering of venture capital;
– Het ondersteunen en/of participeren bij subsidieaanvragen;
– Het bieden van een uitgebreid netwerk voor support bij het vertalen van onderzoeksresultaten in een levensvatbaar businessplan en managementondersteuning.

Ecosysteem services op Novio Tech Campus

Bovenop de op maat gemaakte huisvesting biedt Kadans ook diverse ecosysteem services. Deze services worden aangeboden bovenop het normale vastgoedbeheer en de technische services. Door deze extra ecosysteem services aan te bieden, optimaliseert Kadans het succes van uw organisatie.

Een aantal voorbeelden van onze ecosysteem services zijn:

 • Toegang tot een uitgebreid netwerk van innovatieve commerciële bedrijven en gerenommeerde kennis- en onderzoeksinstituten op science parks en campussen door heel Europa
 • Toegang tot netwerkorganisaties binnen de life sciences en health sector
 • Toegang tot internationale business
 • Toegang tot netwerkbijeenkomsten
 • Toegang tot community events
 • Toegang tot carrière events
 • Toegang tot gedeelde labfaciliteiten en labinstrumenten
 • Toegang tot meerdere business services, zoals intellectueel eigendom services, juridische services, human resource services en marketing & communicatie services
 • Toegang tot incubator en accelerator programma’s
 • Toegang tot kapitaal
 • Toegang tot vergaderfaciliteiten
 • Toegang tot kantoor- en laboratoriumontwerp en ontwikkelsupport

Laatste nieuws uit de Kadans Community

Contactpersoon Novio Tech Campus

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf binnen 52Nijmegen, Gebouw M en Gebouw A op Novio Tech Campus in Nijmegen? Vul dan het onderstaande contactformulier in of neem direct contact op met:

Jens van den Bongard     M: 06 82 46 41 67     T: 0411 625 625     E: j.bongard@kadans.com

INTERESSE?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.

  VOORNAAM *
  ACHTERNAAM *
  E-MAIL ADRES *
  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT