Project Description

Meer weten over de huurmogelijkheden in Posthuis?

Neem direct contact met ons op

Over Posthuis

Na het Pakhuis, AV-huis en Blushuis zag Kadans eind 2017 de kans om het ecosysteem van de TripleO Campus verder uit te breiden met een vierde gebouw. Het gebouw werd gebruikt als distributiecentrum door PostNL. Door de herontwikkeling heeft het gebouw een nieuwe look en feel gekregen en werd het omgedoopt tot ‘Posthuis’.

Posthuis ligt aan de Slingerweg, tegenover de andere panden op de TripleO Campus. Door de herontwikkeling is er ook een nieuwe, transparante kantoorruimte gecreëerd met moderne look en feel die past bij de andere gebouwen op de campus. Dit nieuwe kantoor is verhuurd aan Craze, een marketingbureau dat unieke loyalty concepten creëert.

Parkeren
Het terrein om het gebouw biedt 98 parkeerplaatsen aan de gebruikers van onze gebouwen. Dat is ook nodig, want met de komst van steeds meer nieuwe huurders groeit de parkeerbehoefte. Door de auto’s van het campusterrein te verplaatsen naar deze parkeerplaats wordt het campusgevoel gestimuleerd en het groene karakter benadrukt.

To the point

 • Locatie: TripleO Campus Breda
 • Oppervlakte: ca. 4.050 m2

Huurders

Craze

Foto-impressie Posthuis

Posthuis op Triple O Campus in Breda. Triple O Campus is het centrum voor creativiteit en technologie van Breda en omstreken.
Posthuis op Triple O Campus in Breda. Triple O Campus is het centrum voor creativiteit en technologie van Breda en omstreken.

Contactpersoon Merkhuis

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf op de TripleO Campus? Neem direct contact op met:

Teun Lebbink    M: +31 (0)6 10 73 10 43  T: 0411 625 625     E: t.lebbink@kadans.com

INTERESSE?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.

  VOORNAAM *
  ACHTERNAAM *
  E-MAIL ADRES *
  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  BERICHT