Loading...

Meer weten over de huurmogelijkheden op TU/e Campus Eindhoven?

TU/e Campus Eindhoven

De campus van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e Campus) is gelegen nabij het stadscentrum van Eindhoven en op 5 loopminuten van het NS Station. Op de campus zijn, naast onderwijsgebouwen, ook diverse gebouwen te vinden waar in totaal ongeveer 100 bedrijven gehuisvest zijn. Deze bedrijven hebben in meer of mindere mate allemaal baat bij de samenwerking met en aanwezigheid van de kennisinstellingen op TU/e Campus. De bedrijven variëren van startups tot grote internationale onderzoeksinstituten. De TU / e Campus faciliteert het gedeeld gebruik van state-of-the-art laboratoriumfaciliteiten en ondersteuning voor nieuwe bedrijven.

De TU/e Campus is de laatste jaren actief aan het vernieuwen door renovaties en nieuwbouw. Zo wordt een groene, levendige plek gecreëerd vlakbij het centrum van Eindhoven. De vernieuwing van de campus is nodig om de groei die TU/e doormaakt te faciliteren. TU/e Eindhoven heeft ruim 10.700 studenten, waarvan 6.600 een bachelor en 4.100 een master volgen. Ook zijn er ruim 1.700 PhD kandidaten actief. De Technische Universiteit van Eindhoven was in 2017 de snelst groeiende universiteit van Nederland. De TU/e Campus is bovendien de werkplek van meer dan 3.200 werknemers en ruim 2.000 medewerkers van de academische staf.

Kadans biedt met Kennispoort, het iconische bedrijfsverzamelgebouw aan de Zuidwestelijke toegang van het campusterrein, bedrijven de mogelijkheid om zich dicht bij de kennis en expertise van TU/e te vestigen. De TU / e Campus is voor studenten, werknemers en onderzoekers meer dan enkel een bedrijfslocatie. Om aantrekkelijk te zijn en te blijven biedt de campus voorzieningen zoals woonruimte, een supermarkt, sportfaciliteiten, vergader- en congreszalen en verschillende soorten horeca.

TU/e Campus Eindhoven. Kennispoort, science bedrijfsverzamelgebouw van Kadans op de campus van de Technische Universiteit in Eindhoven.
TU/e Campus Eindhoven. Kennispoort, science bedrijfsverzamelgebouw van Kadans op de campus van de Technische Universiteit in Eindhoven.
TU/e Campus Eindhoven. Kennispoort, science bedrijfsverzamelgebouw van Kadans op de campus van de Technische Universiteit in Eindhoven.

Ecosysteem services op TU/e Campus

Bovenop de op maat gemaakte huisvesting biedt Kadans ook diverse ecosysteem services. Deze services worden aangeboden bovenop de normale vastgoedbeheer en technische services. Door deze extra ecosysteem services te bieden, optimaliseert Kadans het succes van uw organisatie.

Een aantal voorbeelden van onze ecosysteem services zijn:

 • Toegang tot een uitgebreid netwerk van innovatieve commerciële bedrijven en gerenommeerde kennis- en onderzoeksinstituten op science parks en campussen door heel Europa
 • Toegang tot netwerkorganisaties binnen de high tech sector
 • Toegang tot internationale business
 • Toegang tot netwerkbijeenkomsten
 • Toegang tot community events
 • Toegang tot carrière events
 • Toegang tot gedeelde labfaciliteiten en labinstrumenten
 • Toegang tot meerdere business services, zoals intellectueel eigendom services, juridische services, human resource services en marketing & communicatie services
 • Toegang tot incubator en accelerator programma’s
 • Toegang tot kapitaal
 • Toegang tot vergaderfaciliteiten
 • Toegang tot kantoor- en laboratoriumontwerp en ontwikkelsupport

Kadans faciliteiten op TU/e Campus Eindhoven

Disruptor

Meer weten over Disruptor? Neem direct contact met ons op Over Disruptor High tech start-ups en R&D Disruptor, voorheen het MMP (MultiMediaPaviljoen op TU/e Campus) ligt op de campus van de Technische Universiteit Eindhoven: de TU/e Campus. Dit gedeelte van de campus, de TU/e Business Campus, biedt ruimte aan verschillende high tech bedrijven en organisaties. Disruptor biedt verschillende opties voor high tech startups, kennisintensieve bedrijven en R&D organisaties. Disruptor werd in 1969 gebouwd als het MultimediaPaviljoen en bestaat uit twee verdiepingen en een kelder. De totale oppervlakte is 4.600 m2. Het bedrijfsverzamelgebouw op de TU/e Campus heeft de vorm van een paviljoen, met kantoren aan de buitenzijde en vergaderzalen aan de binnenzijde. De

Kennispoort Eindhoven

Meer weten over de huurmogelijkheden bij Kennispoort? Neem direct contact met ons op Over Kennispoort Eindhoven Iconisch bedrijfsverzamelgebouw als toegangspoort voor de campus In Maart 2018 heeft Kadans Science Partner haar portefeuille verrijkt met de aankoop van gebouw Kennispoort op de TU/e-Campus in Eindhoven. Kennispoort bevindt zich direct aan de rand van de TU/e-Campus en is een herkenningspunt voor iedereen die vanuit het stadscentrum de campus betreedt. Kadans Science Partner werkt samen met TU/e om ervoor te zorgen dat het gebruik van Kennispoort een belangrijke link blijft houden met het ecosysteem van de TU/e-Campus. Door de ligging en de samenwerking met de universiteitscampus is het gebouw bij uitstek geschikt voor scale-ups, jonge bedrijven

Meulensteen House of Robotics

Meer weten over de huurmogelijkheden in Meulensteen House of Robotics? Neem direct contact met ons op Over Meulensteen House of Robotics Incubator voor robotica Automatisering is een van de meest dominante trends in onze samenleving en robotica is een fysieke vertaling daarvan. Universiteiten zijn een hotspot van nieuwe ideeën en innovatie op het gebied van robotica. Daarom heeft Kadans Science Partner een incubator ontwikkeld, speciaal voor robotica startups en R&D afdelingen. In Meulensteen House of Robotics kunnen startups samen werken aan hun nieuwe innovaties in de robotica en krijgen zij alle ruimte om deze te testen. Door de bestaande community en de locatie op de campus kunnen bedrijven in Meulensteen House of Robotics

Laatste nieuws uit de Kadans Community

Contactpersoon TU/e Campus Eindhoven

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf op de TU/e Campus in Eindhoven? Vul dan het onderstaande contactformulier in of neem direct contact op met:

Pim van Os     M: 06 46 358 215     T: 0411 625 625     E: p.os@kadans.com

INTERESSE?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.

  VOORNAAM *
  ACHTERNAAM *
  E-MAIL ADRES *
  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT