FAQ items aan het laden...

Project omschrijving

Meer weten over de huurmogelijkheden op TU/e Campus Eindhoven?

Neem direct contact met ons op

TU/e Campus Eindhoven

De campus van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e Campus) is gelegen nabij het stadscentrum van Eindhoven en op 5 loopminuten van het NS Station. Op de campus zijn, naast onderwijsgebouwen, ook diverse gebouwen te vinden waar in totaal ongeveer 100 bedrijven gehuisvest zijn. Deze bedrijven hebben in meer of mindere mate allemaal baat bij de samenwerking met en aanwezigheid van de kennisinstellingen op TU/e Campus. De bedrijven variëren van startups tot grote internationale onderzoeksinstituten. De TU / e Campus faciliteert het gedeeld gebruik van state-of-the-art laboratoriumfaciliteiten en ondersteuning voor nieuwe bedrijven.

De TU/e Campus is de laatste jaren actief aan het vernieuwen door renovaties en nieuwbouw. Zo wordt een groene, levendige plek gecreëerd vlakbij het centrum van Eindhoven. De vernieuwing van de campus is nodig om de groei die TU/e doormaakt te faciliteren. TU/e Eindhoven heeft ruim 10.700 studenten, waarvan 6.600 een bachelor en 4.100 een master volgen. Ook zijn er ruim 1.700 PhD kandidaten actief. De Technische Universiteit van Eindhoven was in 2017 de snelst groeiende universiteit van Nederland. De TU/e Campus is bovendien de werkplek van meer dan 3.200 werknemers en ruim 2.000 medewerkers van de academische staf.

Kadans biedt met Kennispoort, het iconische bedrijfsverzamelgebouw aan de Zuidwestelijke toegang van het campusterrein, bedrijven de mogelijkheid om zich dicht bij de kennis en expertise van TU/e te vestigen. De TU / e Campus is voor studenten, werknemers en onderzoekers meer dan enkel een bedrijfslocatie. Om aantrekkelijk te zijn en te blijven biedt de campus voorzieningen zoals woonruimte, een supermarkt, sportfaciliteiten, vergader- en congreszalen en verschillende soorten horeca.

TU/e Campus Eindhoven. Kennispoort, science bedrijfsverzamelgebouw van Kadans op de campus van de Technische Universiteit in Eindhoven.
TU/e Campus Eindhoven. Kennispoort, science bedrijfsverzamelgebouw van Kadans op de campus van de Technische Universiteit in Eindhoven.
TU/e Campus Eindhoven. Kennispoort, science bedrijfsverzamelgebouw van Kadans op de campus van de Technische Universiteit in Eindhoven.

Laatste nieuws uit de Kadans Community

Laad meer berichten

Contactpersoon TU/e Campus Eindhoven

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf op de TU/e Campus in Eindhoven? Vul dan het onderstaande contactformulier in of neem direct contact op met:

Pim van Os     M: 06 46 358 215     T: 0411 625 625     E: p.os@kadans.com

INTERESSE?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
E-MAIL ADRES *
TELEFOONNUMMER

ONDERWERP

BERICHT