Loading...

Meer weten over de huurmogelijkheden op Wageningen Campus?

Wageningen Campus

Wageningen Campus is gelegen tussen Utrecht en de regio Arnhem-Nijmegen en is voor onderzoekers, ondernemers en onderwijs op het gebied van onder andere voeding, voedselproductie en gezondheid de ideale ontmoetingsplek. De visie van Wageningen Campus mikt op het aantrekken en vasthouden van grote bedrijven die hun stempel drukken binnen de kennisdomeinen van Wageningen University & Research (Agro, Food en Biobased). De Europese koppositie die Wageningen UR inneemt in de ranglijsten draagt hier uiteraard sterk aan bij.

Deze visie wordt succesvol uitgevoerd door een optimaal vestigingsklimaat te creëren. Wageningen Campus huisvest in totaal meer dan 200 ondernemingen, waaronder unieke bedrijven zoals CSK, Yili, FrieslandCampina, Eurofins en Unilever. 12.000 studenten uit meer dan 100 landen zijn actief op Wageningen Campus, samen met 7.000 medewerkers van Wageningen UR en de bedrijven.

Wageningen Campus strekt zich door heel Wageningen. Er zijn diverse locaties binnen Wageningen met ieder een eigen identiteit. Nabij de universiteit zijn de kennisinstituten gehuisvest, alsmede ook de bedrijven die een sterke relatie hebben en willen met de universiteit. Op andere gebieden in Wageningen is de link met de universiteit ook aanwezig maar minder noodzakelijk vanuit fysiek oogpunt.

Op de universiteitscampus, is ruimte voor bedrijven om een eigen gebouw te hebben, maar huisvesting in een bedrijfsverzamelgebouw is ook een mogelijkheid waarmee een bedrijf zich vestigt in een klimaat waar kennisdeling en transparantie voorop staan, bijvoorbeeld in Plus Ultra.

Het Business & Science Park Wageningen (BSPW) is een vestigingslocatie specifiek voor bedrijven actief in de life sciences, health en food. Met een eigen ondernemersvereniging worden onderlinge contacten en samenwerking gestimuleerd en bevorderd. Het BSPW is een uitstekende plek voor (door)groeiende kennisintensieve bedrijven dankzij de snelle toegang tot het netwerk van Wageningen UR. Kadans Science Partner verbindt beide delen van de campus met vestigingslocaties, voorzieningen en ondersteuning op zowel de universiteitscampus als het BSPW.

Behalve bedrijfshuisvesting en gedeelde (onderzoeks-)voorzieningen biedt de Wageningen Campus ook andere voorzieningen. In Campus Plaza kunnen meer dan 400 studenten wonen en zijn een restaurant en supermarkt gevestigd. Mede daardoor is de campus ook in de avonduren een levendige plek waarmee het een verbinding vormt tussen de stad en de universiteit. De campus is ruimtelijk ingericht met veel groen en open ruimte, om ontmoeting te stimuleren. Er wordt gestreefd naar een hoge mate van duurzaamheid, met als doel om in 2030 voor 80% klimaatneutraal te zijn.

Beide locaties van Wageningen Campus zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Treinstation Ede-Wageningen is vanuit het hele land te bereiken, waarna verschillende buslijnen de mogelijkheid geven om snel op de universiteitscampus en het BSPW te komen. Op beide locaties is voldoende parkeergelegenheid, direct naast of vlakbij de gebouwen. De Wageningen Campus is voorzien van aparte fietspaden die de verschillende gebouwen, universiteitscampus en het BSPW met elkaar verbinden.

Wageningen Campus. De Kadans Community bestaat uit een enorm groep kennisintensieve bedrijven, huurders van Kadans, een grote groep kennisintensieve instellingen en bedrijven op de campussen waar zich Kadans bedrijfsverzamelgebouwen bevinden en vele andere relaties die aangetrokken voelen tot de innovatieve sectoren waarop Kadans zich focust. Ook de partner universiteiten zijn actief betrokken bij de Kadans Community.
Op Wageningen Campus beschikt Kadans over een locatie met R&D faciliteiten waar bedrijven en kennisinstensieve instellingen ruimte kunnen huren. Een laboratoriumruimte huren? Een pilot plant of cleanroom? Met of zonder kantoorruimte? Plus Ultra op Wageningen Campus biedt haar huurders, science bedrijven / kennisinstellingen / start-ups, alle opties. Huur een lab in Wageningen of een clean room of pilotplant. Plus Ultra beschikt ook over kantoren, vergaderruimtes, kantine, en meer.
Laboratorium huren in Wageningen

Ecosysteem services op Wageningen Campus

Bovenop de op maat gemaakte huisvesting biedt Kadans ook diverse ecosysteem services. Deze services worden aangeboden bovenop het normale vastgoedbeheer en de technische services. Door deze extra ecosysteem services aan te bieden, optimaliseert Kadans het succes van uw organisatie.

Een aantal voorbeelden van onze ecosysteem services zijn:

 • Toegang tot een uitgebreid netwerk van innovatieve commerciële bedrijven en gerenommeerde kennis- en onderzoeksinstituten op science parks en campussen door heel Europa
 • Toegang tot netwerkorganisaties binnen de agri & food sector
 • Toegang tot internationale business
 • Toegang tot netwerkbijeenkomsten
 • Toegang tot community events
 • Toegang tot carrière events
 • Toegang tot gedeelde labfaciliteiten en labinstrumenten
 • Toegang to meerdere business services, zoals intellectueel eigendom services, juridische services, human resource services en marketing & communicatie services
 • Toegang tot incubator en accelerator programma’s
 • Toegang tot kapitaal
 • Toegang tot vergaderfaciliteiten
 • Toegang tot kantoor- en laboratoriumontwerp en ontwikkelsupport

Laatste nieuws uit de Kadans Community

Contactpersoon Wageningen Campus

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op Wageningen Campus, bijvoorbeeld in Plus Ultra of BioPartner Center Wageningen? Vul dan het onderstaande contactformulier in of neem direct contact op met:

Rik Creemers     M: 06 1396 8955     T: 0411 625 625     E: r.creemers@kadans.com

INTERESSE?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.

  VOORNAAM *
  ACHTERNAAM *
  E-MAIL ADRES *
  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT