Project Description

Meer weten over de huurmogelijkheden in ZernikeLab?

Over ZernikeLab

Broedplaats voor innovatie

Het ZernikeLab is een multi-tenantgebouw van ruim 2.600 m2 groot gelegen op de Zernike Campus in Groningen. Gelegen naast de Rijksuniversiteit en de Hanzehogeschool maakt het ZernikeLab een perfecte locatie voor bedrijven werkzaam in de kennisintensieve sector.

Zernike Science Park

Het gebouw is in 1992 ontwikkeld, in eerste instantie onder de naam Witholts Bioscience Business Center, vernoemd naar Prof. Dr. Bernard Witholt. Professor Witholt is een belangrijke voorloper op het gebied van valorisatie en ondernemerschap geweest, en eveneens grondlegger van het huidige Zernike Science Park. Hier wordt sinds begin jaren negentig de fysieke verbinding tussen wetenschap, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven vormgegeven.

Kantoor- Labruimte huren

Het is nog niet te laat om uw kennisintensieve onderneming te huisvesten in deze innovatie hotspot. Maak gebruik van de voordelen die Kadans zijn huurders aanbiedt en word onderdeel van de sterke community. Van de 12 units waar het ZernikeLab uit bestaat zijn er nog een aantal beschikbaar. Neem contact op met ons en wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

 

Huurders

Bohnen Beheer
CliQ Swiss Tech
HQ Graphene
Koninklijke Van Wijhe Verf
LaboRaad
Stichting Hanzehogeschool Groningen
Syncom

Contactpersoon ZernikeLab

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf in het ZernikeLab? Vul dan het onderstaande contactformulier in of neem direct contact op met:

Erik Kremer     M: 06 1268 8716     T: 0411 625 625     E: e.kremer@kadans.com

INTERESSE?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.

  VOORNAAM *
  ACHTERNAAM *
  E-MAIL ADRES *
  TELEFOONNUMMER

  ONDERWERP

  LOCATIE*

  BERICHT