WordPress databasefout: [Disk full (/tmp/#sql_d63_1.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `YMIFl29b_icl_strings` WHERE Collation LIKE 'utf8mb4%'

WordPress databasefout: [Disk full (/tmp/#sql_d63_1.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `YMIFl29b_icl_string_translations` WHERE Collation LIKE 'utf8mb4%'

WordPress databasefout: [Disk full (/tmp/#sql_d63_1.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `YMIFl29b_options`

WordPress databasefout: [Disk full (/tmp/#sql_d63_1.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `YMIFl29b_options`

WordPress databasefout: [Disk full (/tmp/#sql_d63_1.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `YMIFl29b_options`

WordPress databasefout: [Disk full (/tmp/#sql_d63_1.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `YMIFl29b_options`

WordPress databasefout: [Disk full (/tmp/#sql_d63_1.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW COLUMNS FROM YMIFl29b_icl_string_packages LIKE 'word_count'

WordPress databasefout: [Duplicate column name 'word_count']
ALTER TABLE YMIFl29b_icl_string_packages ADD `word_count` VARCHAR(2000) DEFAULT NULL

WordPress databasefout: [Disk full (/tmp/#sql_d63_1.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `YMIFl29b_options`


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_d63_1.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/kadans/domains/kadans.com/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1924

WordPress databasefout: [Disk full (/tmp/#sql_d63_1.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SELECT DISTINCT s.id, s.name, s.context, st.status, s.gettext_context, st.value AS tra, st.mo_string AS mo_string, s.value AS orig FROM YMIFl29b_icl_string_pages sp INNER JOIN YMIFl29b_icl_string_urls su ON su.id = sp.url_id INNER JOIN YMIFl29b_icl_strings s ON s.id = sp.string_id LEFT JOIN YMIFl29b_icl_string_translations st ON s.id=st.string_id AND st.language=su.language AND s.language!=su.language WHERE (su.language='nl' and su.url='(.?.+?)(?:/([0-9]+))?/?$') or (su.language='nl' and su.url IS NULL)

WordPress databasefout: [Disk full (/tmp/#sql_d63_1.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `YMIFl29b_options`

WordPress databasefout: [Disk full (/tmp/#sql_d63_1.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `YMIFl29b_options`


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_d63_1.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/kadans/domains/kadans.com/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1924

WordPress databasefout: [Disk full (/tmp/#sql_d63_1.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SELECT t.*, tt.* FROM YMIFl29b_terms AS t INNER JOIN YMIFl29b_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id LEFT JOIN YMIFl29b_icl_translations icl_t ON icl_t.element_id = tt.term_taxonomy_id AND icl_t.element_type IN ('tax_slide-page') WHERE tt.taxonomy IN ('slide-page') AND ( ( icl_t.element_type IN ('tax_slide-page') AND ( icl_t.language_code = 'nl' OR 0 ) ) OR icl_t.element_type NOT IN ('tax_slide-page') OR icl_t.element_type IS NULL ) ORDER BY t.name ASC


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_d63_1.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/kadans/domains/kadans.com/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1924

WordPress databasefout: [Disk full (/tmp/#sql_d63_1.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM YMIFl29b_terms AS t INNER JOIN YMIFl29b_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN YMIFl29b_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('translation_priority') AND tr.object_id IN (2787) ORDER BY t.name ASC

Privacyverklaring - Kadans
Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_d63_1.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/kadans/domains/kadans.com/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1924

WordPress databasefout: [Disk full (/tmp/#sql_d63_1.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SELECT t.*, tt.* FROM YMIFl29b_terms AS t INNER JOIN YMIFl29b_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN YMIFl29b_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('post_tag') AND tr.object_id IN (2787) ORDER BY t.name ASC


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_d63_1.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/kadans/domains/kadans.com/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1924

WordPress databasefout: [Disk full (/tmp/#sql_d63_1.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SELECT t.*, tt.* FROM YMIFl29b_terms AS t INNER JOIN YMIFl29b_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN YMIFl29b_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category') AND tr.object_id IN (2787) ORDER BY t.name ASC


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_d63_1.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/kadans/domains/kadans.com/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1924

WordPress databasefout: [Disk full (/tmp/#sql_d63_1.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SELECT YMIFl29b_posts.* FROM YMIFl29b_posts LEFT JOIN YMIFl29b_term_relationships ON (YMIFl29b_posts.ID = YMIFl29b_term_relationships.object_id) JOIN YMIFl29b_icl_translations wpml_translations ON YMIFl29b_posts.ID = wpml_translations.element_id AND wpml_translations.element_type = CONCAT('post_', YMIFl29b_posts.post_type) WHERE 1=1 AND ( YMIFl29b_term_relationships.term_taxonomy_id IN (147) ) AND YMIFl29b_posts.post_type = 'slide' AND (YMIFl29b_posts.post_status = 'publish' OR YMIFl29b_posts.post_status = 'virtual') AND ( ( ( wpml_translations.language_code = 'nl' OR 0 ) AND YMIFl29b_posts.post_type IN ('post','page','attachment','avada_portfolio','avada_faq','slide' ) ) OR YMIFl29b_posts.post_type NOT IN ('post','page','attachment','avada_portfolio','avada_faq','slide' ) ) GROUP BY YMIFl29b_posts.ID ORDER BY YMIFl29b_posts.menu_order, YMIFl29b_posts.post_date DESC

Privacyverklaring2018-09-17T14:02:50+00:00

Meer weten over Kadans en haar community?

NEEM DAN DIRECT CONTACT MET ONS OP!

Privacyverklaring Kadans Holding B.V.

Kadans Holding B.V., gevestigd aan de Rijksweg 3 5076PB te Haaren, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Wij respecteren de privacy van onze relaties, werknemers en sollicitanten en gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Daarbij houden wij ons aan de eisen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Kadans Holding B.V. staat aan het hoofd van een groep van entiteiten en verricht daarnaast werkzaamheden voor derden. Het kan voorkomen dat uw persoonsgegevens worden verwerkt door Kadans Holding B.V. of één van haar werkmaatschappijen (hierna: Kadans).

In deze Privacyverklaring informeren wij u over de wijze waarop wij uw persoonsgegevens verwerken. Indien u vragen hebt over deze Privacyverklaring neem dan contact op via info@kadans.com.

Met welk doel wij persoonsgegevens verwerken
Wij kunnen persoonsgegevens van relaties en sollicitanten gebruiken voor één of meer van de onderstaande doelen:
• versturen van nieuwsbrieven;
• versturen van vacaturealerts;
• uitnodigingen voor events;
• in behandeling nemen van vragen en klachten;
• het doen van klanttevredenheidsonderzoek;
• in behandeling nemen van serviceverzoeken;
• innen van vorderingen;
• betaling van schulden;
• contact met relaties en sollicitanten;
• verwerken van sollicitaties
• opbouwen personeelsdossier

Persoonsgegevens die wij verwerken
Wij verwerken van de bezoekers van onze website:
• IP-adres;
• cookies.

Daarnaast heeft u de keuze om zelf persoonsgegevens achter te laten via onze website, per telefoon, e-mail, brief of op een andere wijze, voor één van de hierboven genoemde doelen.

Wij verwerken alleen persoonsgegevens die u zelf bij ons achterlaat:
• voor- en achternaam;
• adres;
• woonplaats;
• e-mailadres;
• telefoonnummer;
• locatiegegevens;
• bankrekeningnummer;
• kopie legitimatiebewijs;
• overige gegevens die door u worden verstrekt.

Daarnaast kunnen in geval van sollicitatieprocedure de volgende gegevens worden verwerkt:
• nationaliteit
• geboortedatum- en plaats
• geslacht
• burgerlijke staat
• curriculum vitae (CV)
• motivatiebrief
• opleidingsgegevens
• resultaten van assessments
• VOG
• BKR registratie
• kopie referenties
• (kopie) paspoort.

Verzameling en beveiliging van persoonsgegevens
De persoonsgegevens van relaties, werknemers en sollicitanten worden onder meer op onderstaande wijzen verkregen:
• Via het gebruik van de website alsmede de daarop geplaatste cookies;
• Door verstrekking van persoonsgegevens door de gebruiker zelf.
• Door verstrekking van persoonsgegevens door een werving- en selectiebureau.

Wij nemen de bescherming van de persoonsgegevens van onze relaties, medewerkers en sollicitanten serieus en nemen daarom passende organisatorische en technische maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking, ongeoorloofde wijziging of een anderszins onrechtmatige verwerking tegen te gaan.

Onze medewerkers die toegang hebben tot uw persoonsgegevens zijn gehouden aan een geheimhoudingsbeding en hebben uitsluitend toegang tot deze persoonsgegevens indien nodig voor de uitoefening van hun functie.

Uw rechten
Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming hebben relaties en sollicitanten verschillende rechten met betrekking tot hun persoonsgegevens om hun privacy te waarborgen:
• Recht op inzage;
• Recht op verbetering/aanvulling;
• Recht op verwijdering;
• Recht op het beperken van de verwerking;
• Recht op overdraagbaarheid;
• Recht op bezwaar tegen verwerking.

Het verzoek tot uitoefening van een of meer van de bovenstaande rechten kan schriftelijk worden ingediend bij Kadans, te bereiken via info@kadans.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Ter bescherming van uw privacy vragen wij u om in deze kopie uw pasfoto en Burgerservicenummer (BSN) zwart te maken.

Wanneer wij een verzoek ontvangen, zullen we afhankelijk van de aard van het verzoek eerst een belangenafweging maken en beoordelen of wij aan het verzoek kunnen en mogen voldoen. Daarna zullen we een passende reactie sturen.

Indien u niet tijdig een antwoord op uw verzoek hebt ontvangen of indien het verzoek is afgewezen, kunt u bezwaar maken bij controller van Kadans. Daarnaast heeft u ook altijd het recht om bezwaar te maken bij de Autoriteit Persoonsgegevens of om een procedure te beginnen bij de rechtbank.

Delen van persoonsgegevens met derden
Wij kunnen de persoonsgegevens van relaties en sollicitanten delen met:
• Opdrachtgevers, samenwerkingspartners of klanten;
• Kadans Holding B.V. of één van haar werkmaatschappijen
• Dienstverleners die worden ingeschakeld om in opdracht van Kadans diensten te verlenen;
• Derden, waaronder maar niet beperkt tot toezichthouders, de belastingdienst of andere instanties om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Met derden die persoonsgegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor een adequaat niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van de persoonsgegevens van onze relaties en sollicitanten.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Wij bewaren persoonsgegevens van relaties en sollicitanten niet langer dan noodzakelijk voor de doeleinden waarvoor zij deze zijn verkregen, tenzij wij wettelijk verplicht zijn gegevens langer te bewaren.

Cookies of vergelijkbare technieken en links
Onze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van het functioneren van de website. Mogelijk worden gebruiksgegevens op een later moment gebruikt om de prestaties van de website te verbeteren. De gebruiksgegevens die hiervoor worden gebruikt zijn geanonimiseerd.

Onze website bevat mogelijk verwijzingen en/of hyperlinks naar één of meerdere websites van derden. Wij zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor de wijze waarop deze derden omgaan met de privacywetgeving. Wij raden de betrokkenen aan de privacyverklaring van de websites van deze derden te raadplegen om geïnformeerd te worden over de wijzen waarop deze derden met haar persoonsgegevens omgaan.

Wijzigingen
Wij behouden ons het recht voor deze privacyverklaring eenzijdig aan te passen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd, raadpleeg onze website daarom regelmatig zodat u op de hoogte bent van eventuele wijzigingen.

Kadans Community

Weten of wij, of iemand in de Kadans Community u kan helpen of inspireren? Wij verbinden graag!

CONTACT

WordPress databasefout: [Disk full (/tmp/#sql_d63_1.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `YMIFl29b_options`

WordPress databasefout: [Disk full (/tmp/#sql_d63_1.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `YMIFl29b_options`

WordPress databasefout: [Disk full (/tmp/#sql_d63_1.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `YMIFl29b_options`

WordPress databasefout: [The table 'YMIFl29b_icl_string_pages' is full]
INSERT IGNORE INTO YMIFl29b_icl_string_pages (`string_id`, `url_id`) VALUES (50425, 7),(50426, 7),(50427, 7),(50428, 7),(50429, 7),(50430, 7),(50431, 7),(50432, 7),(143593, 7),(143594, 7),(143595, 7),(143596, 7),(143597, 7),(143598, 7),(50433, 7),(50434, 7),(50435, 7),(50436, 7),(50437, 7),(50438, 7),(50439, 7),(50440, 7),(50441, 7),(50442, 7),(50443, 7),(50444, 7),(50445, 7),(50446, 7),(50447, 7),(50448, 7),(50449, 7),(50450, 7),(50451, 7),(50452, 7),(50453, 7),(50454, 7),(50455, 7),(50456, 7),(50457, 7),(50458, 7),(50459, 7),(50460, 7),(50461, 7),(50462, 7),(50463, 7),(50464, 7),(50465, 7),(50466, 7),(50467, 7),(50468, 7),(50469, 7),(50470, 7),(50471, 7),(48089, 7),(49183, 7),(48681, 7),(49002, 7),(48363, 7),(48194, 7),(48476, 7),(49182, 7),(48102, 7),(48103, 7),(50472, 7),(50473, 7),(50474, 7),(50475, 7),(48924, 7),(48925, 7),(4654, 7),(4014, 7),(4960, 7),(5121, 7),(4906, 7),(3613, 7),(4378, 7),(4655, 7),(4015, 7),(4961, 7),(5122, 7),(4907, 7),(3614, 7),(4379, 7),(4653, 7),(4013, 7),(4959, 7),(5120, 7),(4902, 7),(3612, 7),(4377, 7),(3845, 7),(3580, 7),(3965, 7),(3122, 7),(3971, 7),(3853, 7),(3849, 7),(3161, 7),(4447, 7),(4142, 7),(4131, 7),(3428, 7),(5329, 7),(5328, 7),(5332, 7),(5325, 7),(5333, 7),(5331, 7),(5330, 7),(5326, 7),(5336, 7),(5335, 7),(5334, 7),(5327, 7),(3846, 7),(3581, 7),(3966, 7),(3123, 7),(3972, 7),(3854, 7),(3850, 7),(3162, 7),(4448, 7),(4143, 7),(4132, 7),(3429, 7),(5291, 7),(5432, 7),(3021, 7),(4169, 7),(5400, 7),(5399, 7),(5491, 7),(5164, 7),(5165, 7),(13573, 7),(13574, 7),(13575, 7),(13576, 7),(13577, 7),(13578, 7),(13579, 7),(13580, 7),(13581, 7),(13582, 7),(13583, 7),(13584, 7),(13585, 7),(13586, 7),(13587, 7),(13588, 7),(13589, 7),(13590, 7),(13591, 7),(13592, 7),(13593, 7),(143569, 7),(13595, 7),(13596, 7),(13597, 7),(13598, 7),(13599, 7),(13600, 7),(13601, 7),(13602, 7),(13603, 7),(13604, 7),(13605, 7),(13606, 7),(13607, 7),(13608, 7),(13609, 7),(13610, 7),(13611, 7),(13612, 7),(13613, 7),(13614, 7),(13615, 7),(13616, 7),(13617, 7),(13618, 7),(13619, 7),(13620, 7),(13621, 7),(13622, 7),(13623, 7),(13624, 7),(13625, 7),(13626, 7),(13627, 7),(13628, 7),(13629, 7),(13630, 7),(13631, 7),(13632, 7),(13633, 7),(13634, 7),(13635, 7),(13636, 7),(13637, 7),(13638, 7),(13639, 7),(13640, 7),(13641, 7),(13642, 7),(13643, 7),(13644, 7),(13645, 7),(13646, 7),(13647, 7),(13648, 7),(13649, 7),(13650, 7),(13651, 7),(13652, 7),(13653, 7),(13654, 7),(13655, 7),(13656, 7),(13657, 7),(13658, 7),(13659, 7),(13660, 7),(13661, 7),(13662, 7),(13663, 7),(13664, 7),(13665, 7),(13666, 7),(13667, 7),(13668, 7),(13669, 7),(13670, 7),(13671, 7),(13672, 7),(13673, 7),(13674, 7),(13675, 7),(13676, 7),(13677, 7),(13678, 7),(13679, 7),(13680, 7),(13681, 7),(13682, 7),(13683, 7),(13684, 7),(13685, 7),(13686, 7),(13687, 7),(13688, 7),(13689, 7),(13690, 7),(13691, 7),(13692, 7),(13693, 7),(13694, 7),(13695, 7),(13696, 7),(13697, 7),(13698, 7),(13699, 7),(13700, 7),(13701, 7),(143570, 7),(13703, 7),(13704, 7),(13705, 7),(13706, 7),(13707, 7),(13708, 7),(13709, 7),(13710, 7),(13711, 7),(13712, 7),(13713, 7),(13714, 7),(13715, 7),(13716, 7),(13717, 7),(13718, 7),(13719, 7),(13720, 7),(13721, 7),(13722, 7),(13723, 7),(13724, 7),(13725, 7),(13726, 7),(13727, 7),(13728, 7),(13729, 7),(13730, 7),(13731, 7),(13732, 7),(13733, 7),(13734, 7),(13735, 7),(13736, 7),(13737, 7),(13738, 7),(13739, 7),(13740, 7),(13741, 7),(13742, 7),(13743, 7),(13744, 7),(13745, 7),(13746, 7),(13747, 7),(13748, 7),(13749, 7),(13750, 7),(13751, 7),(13752, 7),(13753, 7),(13754, 7),(13755, 7),(13756, 7),(13757, 7),(13758, 7),(13773, 7),(13774, 7),(13775, 7),(13776, 7),(13777, 7),(13778, 7),(13779, 7),(13780, 7),(13781, 7),(13782, 7),(13783, 7),(13784, 7),(13785, 7),(13786, 7),(13787, 7),(13788, 7),(13789, 7),(13790, 7),(13791, 7),(13792, 7),(13793, 7),(13794, 7),(13795, 7),(143571, 7),(13797, 7),(13798, 7),(13799, 7),(13800, 7),(13801, 7),(13802, 7),(13803, 7),(13804, 7),(13805, 7),(13806, 7),(13807, 7),(143572, 7),(143573, 7),(13810, 7),(13811, 7),(13812, 7),(13813, 7),(13814, 7),(13815, 7),(13816, 7),(13817, 7),(13818, 7),(13819, 7),(13820, 7),(13821, 7),(13822, 7),(13823, 7),(13824, 7),(13825, 7),(13826, 7),(13827, 7),(13828, 7),(13829, 7),(13830, 7),(13831, 7),(13832, 7),(13833, 7),(13834, 7),(13835, 7),(13836, 7),(13837, 7),(13838, 7),(13839, 7),(13840, 7),(13841, 7),(13842, 7),(13843, 7),(13844, 7),(13845, 7),(13846, 7),(13847, 7),(13848, 7),(13849, 7),(13850, 7),(13851, 7),(13852, 7),(13853, 7),(13854, 7),(13855, 7),(13856, 7),(13857, 7),(13858, 7),(13859, 7),(13860, 7),(13861, 7),(13862, 7),(13863, 7),(13864, 7),(13865, 7),(13866, 7),(13867, 7),(13868, 7),(13869, 7),(13870, 7),(13871, 7),(13872, 7),(13873, 7),(13874, 7),(13875, 7),(13876, 7),(13877, 7),(13878, 7),(13879, 7),(13880, 7),(13881, 7),(143574, 7),(143575, 7),(13882, 7),(13883, 7),(143576, 7),(143577, 7),(13884, 7),(13885, 7),(13886, 7),(13887, 7),(13888, 7),(13889, 7),(13890, 7),(13891, 7),(13892, 7),(13893, 7),(13894, 7),(13895, 7),(13896, 7),(13897, 7),(13898, 7),(13899, 7),(13900, 7),(13901, 7),(13902, 7),(13903, 7),(13904, 7),(13905, 7),(13906, 7),(13907, 7),(13908, 7),(13909, 7),(13910, 7),(13911, 7),(13912, 7),(13913, 7),(13914, 7),(13915, 7),(13916, 7),(13917, 7),(13918, 7),(13919, 7),(13920, 7),(13921, 7),(13922, 7),(13923, 7),(13924, 7),(13925, 7),(13926, 7),(13927, 7),(13928, 7),(13929, 7),(13930, 7),(13931, 7),(13932, 7),(13933, 7),(13934, 7),(13935, 7),(13936, 7),(13937, 7),(13938, 7),(13939, 7),(13940, 7),(13941, 7),(13942, 7),(13943, 7),(13944, 7),(13945, 7),(13946, 7),(13947, 7),(13948, 7),(13949, 7),(13950, 7),(13973, 7),(13974, 7),(13975, 7),(13976, 7),(13977, 7),(13978, 7),(13979, 7),(13980, 7),(13981, 7),(13982, 7),(13983, 7),(13984, 7),(13985, 7),(13986, 7),(13987, 7),(13988, 7),(13989, 7),(13990, 7),(13991, 7),(13992, 7),(13993, 7),(13994, 7),(13995, 7),(13996, 7),(13997, 7),(13998, 7),(13999, 7),(14000, 7),(14001, 7),(143578, 7),(143579, 7),(14002, 7),(14003, 7),(14004, 7),(14005, 7),(14006, 7),(14007, 7),(14008, 7),(14009, 7),(14010, 7),(14011, 7),(14012, 7),(14013, 7),(14014, 7),(14015, 7),(14016, 7),(14017, 7),(14018, 7),(14019, 7),(14020, 7),(14021, 7),(14022, 7),(14023, 7),(14024, 7),(14025, 7),(14026, 7),(14027, 7),(14028, 7),(14029, 7),(14030, 7),(14031, 7),(14032, 7),(14033, 7),(14034, 7),(14035, 7),(14036, 7),(14037, 7),(14038, 7),(14039, 7),(14040, 7),(14041, 7),(14042, 7),(14043, 7),(14044, 7),(14045, 7),(14046, 7),(14047, 7),(14048, 7),(14049, 7),(14050, 7),(14051, 7),(14052, 7),(14053, 7),(14054, 7),(14055, 7),(14056, 7),(14057, 7),(14058, 7),(14059, 7),(14060, 7),(14061, 7),(14062, 7),(14063, 7),(14064, 7),(14065, 7),(14066, 7),(14067, 7),(14068, 7),(14069, 7),(14070, 7),(14071, 7),(14072, 7),(14073, 7),(14074, 7),(14075, 7),(14076, 7),(14077, 7),(14078, 7),(14079, 7),(14080, 7),(14081, 7),(14082, 7),(14083, 7),(14084, 7),(14085, 7),(14086, 7),(14087, 7),(14088, 7),(14089, 7),(14090, 7),(14091, 7),(14092, 7),(14093, 7),(14094, 7),(14095, 7),(14096, 7),(14097, 7),(14098, 7),(14099, 7),(14100, 7),(14101, 7),(14102, 7),(14103, 7),(14104, 7),(14105, 7),(14106, 7),(14107, 7),(14108, 7),(14109, 7),(14110, 7),(14111, 7),(14112, 7),(14113, 7),(14114, 7),(14115, 7),(14116, 7),(14117, 7),(14118, 7),(14119, 7),(14120, 7),(14121, 7),(14122, 7),(14123, 7),(14124, 7),(14125, 7),(14126, 7),(14127, 7),(14128, 7),(14129, 7),(14130, 7),(14131, 7),(14132, 7),(14133, 7),(14134, 7),(14135, 7),(14136, 7),(14137, 7),(14138, 7),(14139, 7),(14140, 7),(14141, 7),(14142, 7),(14143, 7),(14144, 7),(14145, 7),(14146, 7),(14173, 7),(14174, 7),(14175, 7),(14176, 7),(14177, 7),(14178, 7),(14179, 7),(14180, 7),(14181, 7),(14182, 7),(14183, 7),(14184, 7),(14185, 7),(14186, 7),(14187, 7),(14188, 7),(14189, 7),(14190, 7),(14191, 7),(14192, 7),(14193, 7),(14194, 7),(14195, 7),(14196, 7),(14197, 7),(14198, 7),(14199, 7),(143580, 7),(143581, 7),(18024, 7),(14202, 7),(14203, 7),(14200, 7),(14201, 7),(14204, 7),(14205, 7),(14206, 7),(14207, 7),(14208, 7),(14209, 7),(14210, 7),(14211, 7),(14212, 7),(14213, 7),(14214, 7),(14215, 7),(14216, 7),(14217, 7),(14218, 7),(14219, 7),(14220, 7),(14221, 7),(14222, 7),(14223, 7),(14224, 7),(14225, 7),(14226, 7),(14227, 7),(14228, 7),(14229, 7),(14230, 7),(14231, 7),(14232, 7),(14233, 7),(14234, 7),(14235, 7),(14236, 7),(14237, 7),(14238, 7),(14239, 7),(14240, 7),(14241, 7),(14242, 7),(14243, 7),(14244, 7),(14245, 7),(14246, 7),(14247, 7),(14248, 7),(14249, 7),(14250, 7),(14251, 7),(14252, 7),(14253, 7),(14254, 7),(14255, 7),(14256, 7),(14257, 7),(14258, 7),(14259, 7),(14260, 7),(14261, 7),(14262, 7),(14263, 7),(14264, 7),(14265, 7),(14266, 7),(14267, 7),(14268, 7),(14269, 7),(14270, 7),(14271, 7),(14272, 7),(14273, 7),(14274, 7),(14275, 7),(14276, 7),(14277, 7),(14278, 7),(14279, 7),(14280, 7),(14281, 7),(14282, 7),(14283, 7),(14284, 7),(14285, 7),(14286, 7),(14287, 7),(14288, 7),(14289, 7),(14290, 7),(14291, 7),(14292, 7),(14293, 7),(14294, 7),(14295, 7),(14296, 7),(14297, 7),(143582, 7),(14299, 7),(14300, 7),(14301, 7),(143583, 7),(14303, 7),(14304, 7),(14305, 7),(14306, 7),(14307, 7),(14308, 7),(14309, 7),(14310, 7),(14311, 7),(14312, 7),(14313, 7),(14314, 7),(14315, 7),(14316, 7),(14317, 7),(14318, 7),(14319, 7),(14320, 7),(14321, 7),(14322, 7),(14323, 7),(14324, 7),(14325, 7),(14326, 7),(14327, 7),(14328, 7),(14329, 7),(14330, 7),(14331, 7),(14332, 7),(14373, 7),(14374, 7),(14375, 7),(14376, 7),(14377, 7),(14378, 7),(14379, 7),(14380, 7),(14381, 7),(14382, 7),(14383, 7),(14384, 7),(14385, 7),(14386, 7),(14387, 7),(14388, 7),(14389, 7),(14390, 7),(14391, 7),(14392, 7),(14393, 7),(14394, 7),(14395, 7),(14396, 7),(14397, 7),(14398, 7),(14399, 7),(14400, 7),(14401, 7),(14402, 7),(14403, 7),(14404, 7),(14405, 7),(14406, 7),(14407, 7),(14408, 7),(14409, 7),(14410, 7),(14411, 7),(14412, 7),(14413, 7),(14414, 7),(14415, 7),(14416, 7),(14417, 7),(14418, 7),(14419, 7),(14420, 7),(14421, 7),(14422, 7),(14423, 7),(14424, 7),(14425, 7),(14426, 7),(14427, 7),(14428, 7),(14429, 7),(14430, 7),(14431, 7),(14432, 7),(14433, 7),(14434, 7),(14435, 7),(14436, 7),(14437, 7),(14438, 7),(14439, 7),(14440, 7),(14441, 7),(14442, 7),(14443, 7),(14444, 7),(14445, 7),(14446, 7),(14447, 7),(14448, 7),(14449, 7),(14450, 7),(14451, 7),(14452, 7),(14453, 7),(14454, 7),(14455, 7),(14456, 7),(14457, 7),(14458, 7),(14459, 7),(14460, 7),(14461, 7),(14462, 7),(14463, 7),(14464, 7),(14465, 7),(14466, 7),(14467, 7),(14468, 7),(14469, 7),(14470, 7),(14471, 7),(14472, 7),(14473, 7),(14474, 7),(14475, 7),(14476, 7),(14477, 7),(14478, 7),(14479, 7),(14480, 7),(14481, 7),(14482, 7),(14483, 7),(14484, 7),(14485, 7),(14486, 7),(14487, 7),(14488, 7),(14489, 7),(14490, 7),(14491, 7),(14492, 7),(14493, 7),(14494, 7),(14495, 7),(14496, 7),(14497, 7),(14498, 7),(14499, 7),(14500, 7),(14501, 7),(14502, 7),(14503, 7),(14504, 7),(14505, 7),(14506, 7),(14507, 7),(14508, 7),(14509, 7),(143584, 7),(14511, 7),(14512, 7),(14513, 7),(14514, 7),(14515, 7),(14516, 7),(14517, 7),(14518, 7),(14519, 7),(14520, 7),(14521, 7),(14522, 7),(14523, 7),(14524, 7),(14525, 7),(14526, 7),(14527, 7),(143585, 7),(14529, 7),(14530, 7),(14531, 7),(14532, 7),(14533, 7),(14534, 7),(14535, 7),(14536, 7),(14537, 7),(14538, 7),(14539, 7),(14540, 7),(14541, 7),(14542, 7),(14573, 7),(14574, 7),(14575, 7),(14592, 7),(14577, 7),(14578, 7),(14579, 7),(14580, 7),(14581, 7),(14582, 7),(14583, 7),(14584, 7),(14585, 7),(14586, 7),(14587, 7),(14588, 7),(14589, 7),(14590, 7),(14591, 7),(14593, 7),(14594, 7),(14595, 7),(14596, 7),(14597, 7),(14598, 7),(14599, 7),(14600, 7),(14601, 7),(14602, 7),(14603, 7),(14604, 7),(14605, 7),(14606, 7),(14607, 7),(14608, 7),(14609, 7),(14610, 7),(14611, 7),(14612, 7),(14613, 7),(14614, 7),(14615, 7),(14616, 7),(14617, 7),(14618, 7),(14619, 7),(14620, 7),(14621, 7),(14622, 7),(14623, 7),(14624, 7),(14625, 7),(14626, 7),(14627, 7),(14628, 7),(14629, 7),(14630, 7),(14631, 7),(14632, 7),(14633, 7),(14634, 7),(14635, 7),(14636, 7),(14637, 7),(14638, 7),(14639, 7),(14640, 7),(14641, 7),(14642, 7),(14643, 7),(14644, 7),(14645, 7),(14646, 7),(14647, 7),(14648, 7),(14649, 7),(14650, 7),(14651, 7),(14652, 7),(14653, 7),(14654, 7),(14655, 7),(14656, 7),(14657, 7),(14658, 7),(14659, 7),(14660, 7),(14661, 7),(14662, 7),(14663, 7),(14664, 7),(14665, 7),(14666, 7),(14667, 7),(14668, 7),(14669, 7),(14670, 7),(14671, 7),(14672, 7),(14673, 7),(14674, 7),(14675, 7),(14676, 7),(14677, 7),(14678, 7),(14679, 7),(14680, 7),(14681, 7),(14682, 7),(14683, 7),(14684, 7),(14685, 7),(14686, 7),(14687, 7),(14688, 7),(14689, 7),(14690, 7),(14691, 7),(14692, 7),(14693, 7),(14694, 7),(14695, 7),(14696, 7),(14697, 7),(14698, 7),(14699, 7),(14700, 7),(14701, 7),(14702, 7),(14703, 7),(14704, 7),(14705, 7),(14706, 7),(14707, 7),(14708, 7),(14709, 7),(14710, 7),(14711, 7),(14712, 7),(14713, 7),(14714, 7),(14715, 7),(14716, 7),(14717, 7),(14718, 7),(14773, 7),(14774, 7),(14775, 7),(14776, 7),(14777, 7),(14778, 7),(14779, 7),(14780, 7),(14781, 7),(14782, 7),(14783, 7),(14784, 7),(14785, 7),(14786, 7),(14787, 7),(14788, 7),(14789, 7),(14790, 7),(14791, 7),(14792, 7),(14793, 7),(14794, 7),(14795, 7),(14796, 7),(14797, 7),(14798, 7),(14799, 7),(14800, 7),(14801, 7),(14802, 7),(14803, 7),(14804, 7),(14805, 7),(14806, 7),(14807, 7),(14808, 7),(14809, 7),(14810, 7),(14811, 7),(199334, 7),(14813, 7),(14814, 7),(14815, 7),(14816, 7),(14817, 7),(14818, 7),(14819, 7),(14820, 7),(14821, 7),(14822, 7),(14823, 7),(14824, 7),(14825, 7),(14826, 7),(14827, 7),(14828, 7),(14829, 7),(14830, 7),(14831, 7),(14832, 7),(14833, 7),(14834, 7),(14835, 7),(14836, 7),(14837, 7),(14838, 7),(14839, 7),(14840, 7),(14841, 7),(14842, 7),(14843, 7),(14844, 7),(14845, 7),(14846, 7),(14847, 7),(14848, 7),(14849, 7),(14850, 7),(14851, 7),(14852, 7),(14853, 7),(14854, 7),(14855, 7),(14856, 7),(14857, 7),(14858, 7),(14859, 7),(14860, 7),(14861, 7),(14862, 7),(14863, 7),(14864, 7),(14865, 7),(14866, 7),(14867, 7),(14868, 7),(14869, 7),(14870, 7),(14871, 7),(14872, 7),(14873, 7),(14874, 7),(14875, 7),(14876, 7),(14877, 7),(14878, 7),(14879, 7),(14880, 7),(14881, 7),(14882, 7),(14883, 7),(14884, 7),(14885, 7),(14886, 7),(14887, 7),(14888, 7),(14889, 7),(14890, 7),(14891, 7),(14892, 7),(14893, 7),(14894, 7),(14895, 7),(14896, 7),(14897, 7),(14898, 7),(14899, 7),(14900, 7),(14901, 7),(14902, 7),(14903, 7),(14904, 7),(14905, 7),(14906, 7),(14907, 7),(14908, 7),(14909, 7),(14910, 7),(14911, 7),(14912, 7),(14913, 7),(14914, 7),(14915, 7),(14916, 7),(14917, 7),(14918, 7),(14919, 7),(14920, 7),(14921, 7),(14922, 7),(14923, 7),(14924, 7),(14925, 7),(14926, 7),(14927, 7),(14928, 7),(14929, 7),(14930, 7),(14931, 7),(14932, 7),(14933, 7),(14934, 7),(14935, 7),(14936, 7),(14937, 7),(14938, 7),(14939, 7),(14940, 7),(14941, 7),(14942, 7),(14943, 7),(14944, 7),(14945, 7),(14946, 7),(14947, 7),(14948, 7),(14949, 7),(14950, 7),(14951, 7),(14952, 7),(14953, 7),(14954, 7),(14973, 7),(14974, 7),(14975, 7),(14976, 7),(14977, 7),(14978, 7),(14979, 7),(14980, 7),(14981, 7),(14982, 7),(14983, 7),(14984, 7),(14985, 7),(14986, 7),(14987, 7),(14988, 7),(14989, 7),(14990, 7),(14991, 7),(14992, 7),(14993, 7),(14994, 7),(14995, 7),(14996, 7),(14997, 7),(14998, 7),(14999, 7),(15000, 7),(15001, 7),(15002, 7),(15003, 7),(15004, 7),(15005, 7),(15006, 7),(15007, 7),(15008, 7),(15009, 7),(15010, 7),(15011, 7),(15012, 7),(15013, 7),(15014, 7),(15015, 7),(15016, 7),(143586, 7),(143587, 7),(143588, 7),(143589, 7),(15017, 7),(15018, 7),(15019, 7),(15020, 7),(15021, 7),(15022, 7),(15023, 7),(15024, 7),(15025, 7),(15026, 7),(15027, 7),(15028, 7),(15029, 7),(15030, 7),(15031, 7),(15032, 7),(15033, 7),(15034, 7),(15035, 7),(15036, 7),(15037, 7),(15038, 7),(15039, 7),(15040, 7),(15041, 7),(15042, 7),(15043, 7),(15044, 7),(15045, 7),(15046, 7),(15047, 7),(15048, 7),(15049, 7),(15050, 7),(15051, 7),(15052, 7),(15053, 7),(15054, 7),(15055, 7),(15056, 7),(15057, 7),(15058, 7),(15059, 7),(15060, 7),(15061, 7),(15062, 7),(15063, 7),(15064, 7),(15065, 7),(15066, 7),(15067, 7),(15068, 7),(15069, 7),(15070, 7),(15071, 7),(15072, 7),(15073, 7),(15074, 7),(15075, 7),(15076, 7),(15077, 7),(15078, 7),(15079, 7),(15080, 7),(15081, 7),(15082, 7),(15083, 7),(15084, 7),(15085, 7),(15086, 7),(15087, 7),(15088, 7),(15089, 7),(15090, 7),(15091, 7),(15092, 7),(15093, 7),(15094, 7),(15095, 7),(15096, 7),(15097, 7),(15098, 7),(15099, 7),(15100, 7),(15101, 7),(15102, 7),(15103, 7),(15104, 7),(143590, 7),(143591, 7),(15105, 7),(143592, 7),(15107, 7),(15108, 7),(15109, 7),(15110, 7),(15111, 7),(15112, 7),(199335, 7),(199336, 7),(15115, 7),(15116, 7),(15117, 7),(15118, 7),(15119, 7),(15120, 7),(15121, 7),(15122, 7),(15123, 7),(15124, 7),(15125, 7),(15126, 7),(15127, 7),(15128, 7),(15129, 7),(15130, 7),(15131, 7),(15132, 7),(15133, 7),(15134, 7),(15135, 7),(15136, 7),(15137, 7),(15138, 7),(15139, 7),(15140, 7),(15141, 7),(15142, 7),(15143, 7),(15144, 7),(15145, 7),(15146, 7),(15147, 7),(15148, 7),(15149, 7),(15150, 7),(15151, 7),(15152, 7),(10137, 7),(10138, 7),(10136, 7),(4480, 7),(3321, 7),(9832, 7),(8348, 7),(9385, 7),(9407, 7),(3127, 7),(8613, 7),(10018, 7),(8679, 7),(10007, 7),(9683, 7),(4407, 7),(8846, 7),(9901, 7),(9900, 7),(9899, 7),(3680, 7),(8603, 7),(9233, 7),(10396, 7),(8608, 7),(8582, 7),(8974, 7),(8970, 7),(8971, 7),(8973, 7),(8972, 7),(4647, 7),(10425, 7),(10424, 7),(9726, 7),(10804, 7),(8345, 7),(8737, 7),(9666, 7),(9665, 7),(15173, 7),(15174, 7),(15175, 7),(15176, 7),(15177, 7),(15178, 7),(15179, 7),(15180, 7),(15181, 7),(15182, 7),(15183, 7),(15184, 7),(15185, 7),(15186, 7),(15187, 7),(15188, 7),(15189, 7),(15190, 7),(15191, 7),(15192, 7),(15193, 7),(15194, 7),(15195, 7),(15196, 7),(15197, 7),(15198, 7),(15199, 7),(15200, 7),(15201, 7),(15202, 7),(15203, 7),(15204, 7),(15205, 7),(15206, 7),(15207, 7),(15208, 7),(15209, 7),(15210, 7),(15211, 7),(15212, 7),(15213, 7),(15214, 7),(15215, 7),(15216, 7),(15217, 7),(15218, 7),(15219, 7),(15220, 7),(15221, 7),(15222, 7),(15223, 7),(15224, 7),(15225, 7),(15226, 7),(15227, 7),(15228, 7),(15229, 7),(15230, 7),(15231, 7),(15232, 7),(15233, 7),(15234, 7),(15235, 7),(15236, 7),(15237, 7),(15238, 7),(15239, 7),(15240, 7),(15241, 7),(15242, 7),(15243, 7),(15244, 7),(15245, 7),(15246, 7),(15247, 7),(15248, 7),(15249, 7),(15250, 7),(15251, 7),(15252, 7),(15253, 7),(15254, 7),(15255, 7),(15256, 7),(15257, 7),(15258, 7),(15259, 7),(15260, 7),(15261, 7),(15262, 7),(15263, 7),(15264, 7),(15265, 7),(15266, 7),(15267, 7),(15268, 7),(15269, 7),(15270, 7),(15271, 7),(15272, 7),(15273, 7),(15274, 7),(15275, 7),(15276, 7),(15277, 7),(15278, 7),(15279, 7),(15280, 7),(15281, 7),(15282, 7),(15283, 7),(15284, 7),(15285, 7),(15286, 7),(15287, 7),(15288, 7),(15289, 7),(15290, 7),(15291, 7),(15292, 7),(15293, 7),(15294, 7),(15295, 7),(15296, 7),(15297, 7),(15298, 7),(15299, 7),(15300, 7),(15301, 7),(15302, 7),(15303, 7),(15304, 7),(15305, 7),(15306, 7),(15307, 7),(15308, 7),(15309, 7),(15310, 7),(15311, 7),(15312, 7),(15313, 7),(15314, 7),(15315, 7),(15316, 7),(15317, 7),(15318, 7),(15319, 7),(15320, 7),(15321, 7),(15322, 7),(15323, 7),(15324, 7),(15325, 7),(15326, 7),(15327, 7),(15328, 7),(15329, 7),(15330, 7),(15331, 7),(15332, 7),(15333, 7),(15334, 7),(15335, 7),(15336, 7),(15337, 7),(15338, 7),(15339, 7),(15340, 7),(15341, 7),(15342, 7),(15343, 7),(15344, 7),(21504, 7),(15345, 7),(15346, 7),(15347, 7),(15348, 7),(15349, 7),(15350, 7),(15351, 7),(15352, 7),(15353, 7),(15354, 7),(15355, 7),(15356, 7),(15357, 7),(15358, 7),(15359, 7),(15373, 7),(15374, 7),(15375, 7),(15376, 7),(15377, 7),(15378, 7),(15379, 7),(15380, 7),(15381, 7),(15382, 7),(15383, 7),(15384, 7),(15385, 7),(15386, 7),(15387, 7),(15388, 7),(15389, 7),(15390, 7),(15391, 7),(15392, 7),(15393, 7),(15394, 7),(15395, 7),(15396, 7),(15397, 7),(15398, 7),(15399, 7),(15400, 7),(15401, 7),(15402, 7),(15449, 7),(15450, 7),(15451, 7),(15452, 7),(15453, 7),(15454, 7),(15455, 7),(15456, 7),(15457, 7),(15458, 7),(15459, 7),(15460, 7),(15461, 7),(15462, 7),(15463, 7),(15464, 7),(15465, 7),(15466, 7),(15467, 7),(15468, 7),(15469, 7),(15470, 7),(15471, 7),(15472, 7),(15473, 7),(15474, 7),(15475, 7),(15476, 7),(15477, 7),(15478, 7),(15479, 7),(15480, 7),(15481, 7),(15482, 7),(15483, 7),(15484, 7),(15435, 7),(15437, 7),(15485, 7),(15486, 7),(15403, 7),(15404, 7),(15405, 7),(15406, 7),(15407, 7),(15408, 7),(15409, 7),(15410, 7),(15411, 7),(15412, 7),(15413, 7),(15414, 7),(15415, 7),(15416, 7),(15417, 7),(15418, 7),(15419, 7),(15420, 7),(15421, 7),(15422, 7),(15423, 7),(15424, 7),(15425, 7),(15426, 7),(15427, 7),(15428, 7),(15429, 7),(15430, 7),(15431, 7),(15432, 7),(15433, 7),(15434, 7),(15436, 7),(15438, 7),(15439, 7),(15440, 7),(15441, 7),(15442, 7),(15443, 7),(15444, 7),(15445, 7),(15446, 7),(15447, 7),(15448, 7),(16109, 7),(143683, 7),(22153, 7),(22154, 7),(22155, 7),(22156, 7),(143684, 7),(143685, 7),(16114, 7),(143686, 7),(16111, 7),(16070, 7),(16110, 7),(16072, 7),(16112, 7),(16113, 7),(15937, 7),(200277, 7),(200278, 7),(200279, 7),(200280, 7),(200281, 7),(15943, 7),(200282, 7),(15945, 7),(200283, 7),(200284, 7),(200285, 7),(200286, 7),(200287, 7),(200288, 7),(200289, 7),(15975, 7),(16121, 7),(16122, 7),(16123, 7),(16124, 7),(16125, 7),(16126, 7),(143687, 7),(16128, 7),(16129, 7),(15787, 7),(15788, 7),(15789, 7),(15790, 7),(15791, 7),(15792, 7),(15793, 7),(15502, 7),(15503, 7),(15504, 7),(15505, 7),(15506, 7),(15507, 7),(15508, 7),(15509, 7),(15510, 7),(15511, 7),(15512, 7),(16178, 7),(16179, 7),(16180, 7),(15650, 7),(15651, 7),(15652, 7),(15653, 7),(15654, 7),(15655, 7),(16022, 7),(16023, 7),(16024, 7),(16025, 7),(16026, 7),(16027, 7),(16028, 7),(16029, 7),(16030, 7),(16031, 7),(16032, 7),(16033, 7),(16034, 7),(16035, 7),(16036, 7),(16037, 7),(16038, 7),(16039, 7),(15980, 7),(16040, 7),(15667, 7),(16041, 7),(16042, 7),(16043, 7),(16044, 7),(16045, 7),(16046, 7),(16047, 7),(16048, 7),(16049, 7),(16050, 7),(15668, 7),(15669, 7),(15670, 7),(16132, 7),(16133, 7),(16134, 7),(16135, 7),(16136, 7),(16137, 7),(16173, 7),(16174, 7),(16175, 7),(16176, 7),(16177, 7),(15600, 7),(15601, 7),(15602, 7),(15603, 7),(15604, 7),(15605, 7),(15606, 7),(15607, 7),(15608, 7),(15609, 7),(15610, 7),(15611, 7),(15612, 7),(15613, 7),(15614, 7),(15615, 7),(15616, 7),(15617, 7),(15618, 7)

WordPress databasefout: [The table 'YMIFl29b_icl_string_pages' is full]
INSERT IGNORE INTO YMIFl29b_icl_string_pages (`string_id`, `url_id`) VALUES (15619, 7),(15620, 7),(15621, 7),(15622, 7),(15623, 7),(15624, 7),(15625, 7),(15626, 7),(15627, 7),(15628, 7),(15629, 7),(15630, 7),(15631, 7),(15632, 7),(15633, 7),(15871, 7),(15872, 7),(15873, 7),(15874, 7),(15875, 7),(16130, 7),(16131, 7),(15855, 7),(15856, 7),(15857, 7),(15858, 7),(15859, 7),(15860, 7),(15861, 7),(15862, 7),(15863, 7),(15864, 7),(15865, 7),(15866, 7),(15867, 7),(15868, 7),(15869, 7),(15870, 7),(15918, 7),(15919, 7),(15920, 7),(15921, 7),(15922, 7),(15923, 7),(15924, 7),(15925, 7),(15926, 7),(15927, 7),(15928, 7),(15929, 7),(15930, 7),(15931, 7),(15932, 7),(15933, 7),(15934, 7),(15935, 7),(15936, 7),(15513, 7),(15514, 7),(15515, 7),(15516, 7),(15517, 7),(15518, 7),(15519, 7),(15520, 7),(15521, 7),(15522, 7),(15523, 7),(15524, 7),(15525, 7),(15526, 7),(15527, 7),(15528, 7),(15529, 7),(15530, 7),(15531, 7),(15532, 7),(15533, 7),(15534, 7),(15535, 7),(15536, 7),(15537, 7),(15538, 7),(15539, 7),(15540, 7),(15541, 7),(15542, 7),(15543, 7),(15544, 7),(15545, 7),(15546, 7),(15547, 7),(15573, 7),(15574, 7),(15575, 7),(15876, 7),(15877, 7),(15878, 7),(15879, 7),(15880, 7),(15881, 7),(15882, 7),(15883, 7),(15884, 7),(15885, 7),(15886, 7),(15887, 7),(15888, 7),(15889, 7),(15890, 7),(15891, 7),(15892, 7),(15893, 7),(15894, 7),(15895, 7),(15896, 7),(15897, 7),(15898, 7),(15899, 7),(15900, 7),(15901, 7),(15902, 7),(15903, 7),(15904, 7),(15905, 7),(15906, 7),(15907, 7),(15908, 7),(15909, 7),(15910, 7),(15911, 7),(15912, 7),(15913, 7),(15914, 7),(15915, 7),(15916, 7),(15917, 7),(15487, 7),(15488, 7),(15489, 7),(15490, 7),(15491, 7),(15492, 7),(15493, 7),(15494, 7),(15495, 7),(15496, 7),(15497, 7),(15498, 7),(15499, 7),(15500, 7),(15501, 7),(16051, 7),(16052, 7),(16053, 7),(16054, 7),(16055, 7),(16056, 7),(16057, 7),(16058, 7),(16059, 7),(15635, 7),(16060, 7),(15637, 7),(16061, 7),(16062, 7),(16063, 7),(16064, 7),(16065, 7),(16066, 7),(143688, 7),(16067, 7),(16068, 7),(16069, 7),(16071, 7),(16073, 7),(16074, 7),(15671, 7),(15672, 7),(15673, 7),(15674, 7),(15675, 7),(15676, 7),(15677, 7),(15678, 7),(15679, 7),(15680, 7),(15681, 7),(16181, 7),(16182, 7),(16183, 7),(16184, 7),(16185, 7),(16186, 7),(16187, 7),(16188, 7),(16189, 7),(16190, 7),(16191, 7),(16192, 7),(16116, 7),(16117, 7),(16118, 7),(16119, 7),(16120, 7),(15634, 7),(15636, 7),(15638, 7),(15639, 7),(15640, 7),(15641, 7),(15642, 7),(15643, 7),(15644, 7),(15645, 7),(15646, 7),(15647, 7),(15648, 7),(15649, 7),(15794, 7),(15795, 7),(15796, 7),(15797, 7),(200290, 7),(200291, 7),(15804, 7),(15805, 7),(15798, 7),(15799, 7),(15800, 7),(15801, 7),(15802, 7),(15803, 7),(15806, 7),(15807, 7),(15808, 7),(15809, 7),(16193, 7),(16194, 7),(16195, 7),(16196, 7),(16197, 7),(16198, 7),(16199, 7),(16012, 7),(16200, 7),(16201, 7),(16202, 7),(16203, 7),(16204, 7),(16205, 7),(16206, 7),(16207, 7),(16208, 7),(16209, 7),(16210, 7),(16211, 7),(15829, 7),(15830, 7),(15831, 7),(16212, 7),(16213, 7),(16214, 7),(16215, 7),(16216, 7),(16217, 7),(16218, 7),(16219, 7),(16220, 7),(16221, 7),(16222, 7),(16223, 7),(16224, 7),(16225, 7),(16226, 7),(16227, 7),(200292, 7),(16094, 7),(16095, 7),(16096, 7),(16097, 7),(16098, 7),(16099, 7),(16100, 7),(16101, 7),(16102, 7),(16103, 7),(16104, 7),(16105, 7),(16106, 7),(16107, 7),(16108, 7),(200293, 7),(200294, 7),(16090, 7),(200295, 7),(16092, 7),(15697, 7),(15698, 7),(15699, 7),(15700, 7),(15701, 7),(15702, 7),(15703, 7),(15704, 7),(15705, 7),(15706, 7),(15707, 7),(15708, 7),(15709, 7),(15710, 7),(15711, 7),(15712, 7),(15713, 7),(15714, 7),(15715, 7),(15716, 7),(15717, 7),(15718, 7),(15719, 7),(15720, 7),(15721, 7),(15722, 7),(15723, 7),(15724, 7),(15725, 7),(15726, 7),(15727, 7),(15728, 7),(15729, 7),(15730, 7),(15731, 7),(15732, 7),(15733, 7),(16075, 7),(16076, 7),(16077, 7),(16078, 7),(16079, 7),(16080, 7),(16081, 7),(16082, 7),(16083, 7),(16084, 7),(16085, 7),(16086, 7),(16087, 7),(15837, 7),(15838, 7),(15839, 7),(200296, 7),(15841, 7),(15842, 7),(15843, 7),(15844, 7),(15845, 7),(15846, 7),(15847, 7),(15848, 7),(15849, 7),(15850, 7),(15851, 7),(15852, 7),(15853, 7),(15854, 7),(15810, 7),(15811, 7),(15812, 7),(15813, 7),(15814, 7),(15815, 7),(15816, 7),(15817, 7),(15818, 7),(15819, 7),(15820, 7),(15821, 7),(15822, 7),(15823, 7),(15824, 7),(15825, 7),(15826, 7),(15827, 7),(15828, 7),(15832, 7),(15833, 7),(15834, 7),(15835, 7),(15836, 7),(15734, 7),(15735, 7),(15736, 7),(15773, 7),(15774, 7),(15775, 7),(15776, 7),(15777, 7),(15778, 7),(15779, 7),(200297, 7),(15781, 7),(15782, 7),(15783, 7),(15784, 7),(200298, 7),(15786, 7),(15976, 7),(15977, 7),(15978, 7),(15979, 7),(15981, 7),(15982, 7),(15983, 7),(15984, 7),(15985, 7),(15986, 7),(15987, 7),(15988, 7),(15989, 7),(15990, 7),(15991, 7),(15992, 7),(15993, 7),(15994, 7),(15995, 7),(15996, 7),(15997, 7),(15998, 7),(15999, 7),(16000, 7),(16001, 7),(16002, 7),(16003, 7),(16004, 7),(16005, 7),(16006, 7),(16007, 7),(16008, 7),(16009, 7),(16010, 7),(16011, 7),(16013, 7),(16014, 7),(16015, 7),(16016, 7),(16017, 7),(16018, 7),(16019, 7),(16020, 7),(16021, 7),(15656, 7),(15657, 7),(15658, 7),(15659, 7),(15660, 7),(15661, 7),(15662, 7),(15663, 7),(15664, 7),(15665, 7),(15666, 7),(15593, 7),(15594, 7),(15595, 7),(15596, 7),(15597, 7),(15598, 7),(15599, 7),(15682, 7),(15683, 7),(15684, 7),(15685, 7),(200299, 7),(15687, 7),(15688, 7),(15689, 7),(15690, 7),(15691, 7),(15692, 7),(15693, 7),(200300, 7),(15695, 7),(15696, 7),(15576, 7),(15577, 7),(15578, 7),(15579, 7),(15580, 7),(15581, 7),(15582, 7),(15583, 7),(15584, 7),(15585, 7),(15586, 7),(15587, 7),(15588, 7),(15589, 7),(15590, 7),(15591, 7),(15592, 7),(16228, 7),(4257, 7),(4250, 7),(4252, 7),(4253, 7),(4255, 7),(4254, 7),(4256, 7),(4258, 7),(4259, 7),(4251, 7),(16229, 7),(5277, 7),(5459, 7),(5458, 7),(5462, 7),(5461, 7),(5433, 7),(5406, 7),(3040, 7),(3039, 7),(3517, 7),(3516, 7),(4055, 7),(4054, 7),(5098, 7),(5096, 7),(5099, 7),(5097, 7),(4406, 7),(4405, 7),(4117, 7),(4112, 7),(4116, 7),(4111, 7),(4186, 7),(3079, 7),(3078, 7),(4244, 7),(4171, 7),(4245, 7),(4172, 7),(3760, 7),(3759, 7),(5039, 7),(5038, 7),(5434, 7),(5407, 7),(5436, 7),(5409, 7),(5435, 7),(5408, 7),(5437, 7),(5410, 7),(3597, 7),(3596, 7),(4267, 7),(4181, 7),(4266, 7),(4180, 7),(9674, 7),(9580, 7),(237458, 7),(237439, 7),(237459, 7),(237440, 7),(237460, 7),(237441, 7),(9679, 7),(9585, 7),(5276, 7),(5457, 7),(5275, 7),(5279, 7),(3512, 7),(5093, 7),(3146, 7),(4360, 7),(4359, 7),(4040, 7),(4039, 7),(3400, 7),(5456, 7),(5460, 7),(5290, 7),(5280, 7),(3410, 7),(3037, 7),(4050, 7),(3508, 7),(5095, 7),(3076, 7),(4401, 7),(4096, 7),(4095, 7),(5402, 7),(5401, 7),(5064, 7),(5063, 7),(239358, 7),(239359, 7),(239306, 7),(239305, 7),(236367, 7),(236311, 7),(237413, 7),(236497, 7),(238424, 7),(236338, 7),(238303, 7),(237419, 7),(237418, 7),(237297, 7),(236396, 7),(236395, 7),(236379, 7),(236378, 7),(236380, 7),(236381, 7),(236390, 7),(5453, 7),(5454, 7),(5450, 7),(5451, 7),(5452, 7),(5455, 7),(5468, 7),(5466, 7),(5467, 7),(5465, 7),(5487, 7),(5486, 7),(5489, 7),(5488, 7),(4410, 7),(4400, 7),(4240, 7),(3080, 7),(3075, 7),(4184, 7),(4185, 7),(3520, 7),(3507, 7),(5100, 7),(5094, 7),(5013, 7),(5008, 7),(3041, 7),(3036, 7),(4058, 7),(4049, 7),(4446, 7),(3050, 7),(3259, 7),(4122, 7),(4092, 7),(4121, 7),(4091, 7),(4670, 7),(3230, 7),(4669, 7),(3229, 7),(5485, 7),(5295, 7),(2932, 7),(2930, 7),(4041, 7),(4038, 7),(3909, 7),(3910, 7),(4402, 7),(3077, 7),(3511, 7),(5011, 7),(3038, 7),(4052, 7),(2931, 7),(5439, 7),(2998, 7),(4179, 7),(2991, 7),(3208, 7),(3001, 7),(3155, 7),(3477, 7),(3000, 7),(4108, 7),(5362, 7),(5364, 7),(5363, 7),(3056, 7),(5111, 7),(3976, 7),(3951, 7),(4090, 7),(5354, 7),(5356, 7),(5355, 7),(5110, 7),(3159, 7),(3952, 7),(3719, 7),(3479, 7),(4101, 7),(5359, 7),(5361, 7),(5360, 7),(5112, 7),(3729, 7),(3620, 7),(3478, 7),(4103, 7),(5357, 7),(5358, 7),(5084, 7),(3476, 7),(4125, 7),(5365, 7),(5367, 7),(5366, 7),(5113, 7),(5088, 7),(4547, 7),(3947, 7),(4002, 7),(3011, 7),(4418, 7),(3126, 7),(4687, 7),(2999, 7),(3228, 7),(5242, 7),(4316, 7),(5243, 7),(4315, 7),(3562, 7),(4305, 7),(2993, 7),(4664, 7),(3045, 7),(3125, 7),(3401, 7),(88883, 7),(4481, 7),(88884, 7),(88885, 7),(88886, 7),(88887, 7),(88888, 7),(88889, 7),(88890, 7),(88891, 7),(88892, 7),(88893, 7),(88894, 7),(88895, 7),(88896, 7),(88897, 7),(88898, 7),(88899, 7),(88900, 7),(88901, 7),(88902, 7),(88903, 7),(88904, 7),(88905, 7),(88906, 7),(88907, 7),(88908, 7),(88909, 7),(88910, 7),(88911, 7),(88912, 7),(88913, 7),(88914, 7),(88915, 7),(88916, 7),(88917, 7),(88918, 7),(88919, 7),(88920, 7),(88921, 7),(1731, 7),(1730, 7),(143549, 7),(143550, 7),(143551, 7),(143552, 7),(143553, 7),(143554, 7),(143555, 7),(143556, 7),(143557, 7),(143558, 7),(143559, 7),(143560, 7),(16230, 7),(143561, 7),(143562, 7),(143563, 7),(16231, 7),(143564, 7),(143565, 7),(143566, 7),(143567, 7),(143568, 7),(16232, 7),(16233, 7),(16234, 7),(3464, 7),(3296, 7),(3572, 7),(3279, 7),(5296, 7),(3555, 7),(3556, 7),(3550, 7),(5490, 7),(4941, 7),(3480, 7),(3191, 7),(3281, 7),(3841, 7),(3287, 7),(3761, 7),(3188, 7),(3280, 7),(3443, 7),(3284, 7),(3771, 7),(3286, 7),(3758, 7),(3202, 7),(3282, 7),(4140, 7),(3290, 7),(3930, 7),(3288, 7),(3295, 7),(3283, 7),(3751, 7),(4576, 7),(4522, 7),(3462, 7),(5240, 7),(4118, 7),(2949, 7),(2873, 7),(3842, 7),(4077, 7),(2933, 7),(5403, 7),(3278, 7),(4881, 7),(5205, 7),(2891, 7),(4882, 7),(4544, 7),(4883, 7),(3983, 7),(4887, 7),(3111, 7),(4872, 7),(5209, 7),(3650, 7),(5030, 7),(4235, 7),(2890, 7),(3700, 7),(4422, 7),(3586, 7),(5031, 7),(3392, 7),(5393, 7),(2920, 7),(5196, 7),(4963, 7),(3630, 7),(3489, 7),(3616, 7),(3852, 7),(3851, 7),(4942, 7),(4221, 7),(4206, 7),(4910, 7),(5045, 7),(4511, 7),(4510, 7),(3226, 7),(3247, 7),(4129, 7),(4031, 7),(5046, 7),(4999, 7),(4030, 7),(5106, 7),(5087, 7),(3158, 7),(4509, 7),(4513, 7),(4512, 7),(4632, 7),(4643, 7),(4637, 7),(3932, 7),(3067, 7),(3068, 7),(3124, 7),(3182, 7),(3200, 7),(3227, 7),(3253, 7),(3254, 7),(3255, 7),(3387, 7),(3418, 7),(3419, 7),(3502, 7),(3545, 7),(3568, 7),(3592, 7),(3601, 7),(3611, 7),(3619, 7),(3624, 7),(3633, 7),(3651, 7),(3665, 7),(3677, 7),(3698, 7),(3702, 7),(3747, 7),(3836, 7),(3840, 7),(3847, 7),(3859, 7),(3868, 7),(3931, 7),(3956, 7),(3958, 7),(3959, 7),(4130, 7),(4212, 7),(4239, 7),(4241, 7),(4367, 7),(4376, 7),(4449, 7),(4515, 7),(4516, 7),(4635, 7),(4658, 7),(4659, 7),(4666, 7),(4690, 7),(4962, 7),(4980, 7),(5092, 7),(5124, 7),(5178, 7),(4726, 7),(4523, 7),(4867, 7),(4868, 7),(5413, 7),(5415, 7),(5416, 7),(5412, 7),(5414, 7),(5411, 7),(5234, 7),(3336, 7),(4464, 7),(3673, 7),(3210, 7),(4476, 7),(3676, 7),(3769, 7),(5007, 7),(3033, 7),(2942, 7),(3921, 7),(3918, 7),(3026, 7),(4381, 7),(4295, 7),(4298, 7),(4382, 7),(3494, 7),(5022, 7),(5304, 7),(5305, 7),(3782, 7),(4231, 7),(5213, 7),(4386, 7),(3023, 7),(3461, 7),(5214, 7),(4569, 7),(4494, 7),(4450, 7),(5369, 7),(5370, 7),(2938, 7),(3950, 7),(3490, 7),(4453, 7),(4358, 7),(3142, 7),(2892, 7),(4869, 7),(4898, 7),(3094, 7),(4865, 7),(4866, 7),(3682, 7),(4984, 7),(4985, 7),(4391, 7),(4618, 7),(5219, 7),(4296, 7),(3797, 7),(3835, 7),(5324, 7),(3574, 7),(3575, 7),(8263, 7),(8243, 7),(237384, 7),(88227, 7),(88228, 7),(88229, 7),(88230, 7),(88231, 7),(88232, 7),(88233, 7),(88234, 7),(88235, 7),(88236, 7),(88237, 7),(88238, 7),(88239, 7),(88240, 7),(88241, 7),(88242, 7),(88243, 7),(88244, 7),(88245, 7),(88246, 7),(88247, 7),(88248, 7),(88259, 7),(88249, 7),(88250, 7),(88251, 7),(88252, 7),(88253, 7),(88254, 7),(88255, 7),(88256, 7),(88257, 7),(88258, 7),(16235, 7),(16236, 7),(16237, 7),(16238, 7),(16239, 7),(16240, 7),(16241, 7),(2210, 7),(2205, 7),(252058, 7),(2192, 7),(87774, 7),(87775, 7),(87776, 7),(87777, 7),(87778, 7),(87779, 7),(87780, 7),(87781, 7),(87782, 7),(87783, 7),(87784, 7),(87785, 7),(87786, 7),(87787, 7),(87788, 7),(87789, 7),(87790, 7),(87791, 7),(87792, 7),(87793, 7),(87794, 7),(87795, 7),(87796, 7),(87797, 7),(87798, 7),(87799, 7),(87800, 7),(87801, 7),(87802, 7),(87803, 7),(87804, 7),(87805, 7),(87806, 7),(87807, 7),(87808, 7),(87809, 7),(87810, 7),(87811, 7),(87812, 7),(87813, 7),(87814, 7),(87815, 7),(87816, 7),(87817, 7),(87818, 7),(87819, 7),(87820, 7),(87821, 7),(87822, 7),(87823, 7),(87824, 7),(87825, 7),(87826, 7),(87827, 7),(87828, 7),(87829, 7),(87830, 7),(87831, 7),(87832, 7),(87833, 7),(87834, 7),(87835, 7),(87836, 7),(87837, 7),(87838, 7),(87839, 7),(87840, 7),(87841, 7),(87842, 7),(87843, 7),(87844, 7),(87845, 7),(87846, 7),(87847, 7),(87848, 7),(87849, 7),(87850, 7),(87851, 7),(87852, 7),(87853, 7),(87854, 7),(87855, 7),(87856, 7),(87857, 7),(87858, 7),(87859, 7),(87860, 7),(87861, 7),(87862, 7),(87863, 7),(87864, 7),(87865, 7),(87866, 7),(87867, 7),(87868, 7),(87869, 7),(87870, 7),(87871, 7),(87872, 7),(87873, 7),(87874, 7),(87875, 7),(87876, 7),(87877, 7),(87878, 7),(87879, 7),(87880, 7),(87881, 7),(87882, 7),(87883, 7),(87884, 7),(87885, 7),(87886, 7),(87887, 7),(87888, 7),(87889, 7),(87890, 7),(87891, 7),(87892, 7),(87893, 7),(87894, 7),(87895, 7),(87896, 7),(87897, 7),(87898, 7),(87899, 7),(87900, 7),(87901, 7),(87902, 7),(87903, 7),(87904, 7),(87905, 7),(87906, 7),(87907, 7),(87908, 7),(87909, 7),(87910, 7),(87911, 7),(87912, 7),(87913, 7),(87914, 7),(87915, 7),(87916, 7),(87917, 7),(87918, 7),(87919, 7),(87920, 7),(87921, 7),(87922, 7),(87923, 7),(87924, 7),(87925, 7),(87926, 7),(87927, 7),(87928, 7),(87929, 7),(87930, 7),(87931, 7),(87932, 7),(87933, 7),(87934, 7),(87935, 7),(87936, 7),(87937, 7),(87938, 7),(87939, 7),(87940, 7),(87941, 7),(87942, 7),(87943, 7),(87944, 7),(87945, 7),(87946, 7),(87947, 7),(87948, 7),(87949, 7),(87950, 7),(87951, 7),(87952, 7),(87953, 7),(87954, 7),(87955, 7),(87956, 7),(87957, 7),(87958, 7),(87959, 7),(87971, 7),(87972, 7),(87973, 7),(87974, 7),(87975, 7),(87976, 7),(87977, 7),(87978, 7),(87979, 7),(87980, 7),(87981, 7),(87982, 7),(87983, 7),(87984, 7),(87985, 7),(87986, 7),(87987, 7),(87988, 7),(87989, 7),(87990, 7),(87991, 7),(87992, 7),(87993, 7),(87994, 7),(87995, 7),(87996, 7),(87997, 7),(87998, 7),(87999, 7),(88000, 7),(88001, 7),(88002, 7),(88003, 7),(88004, 7),(88005, 7),(88006, 7),(88007, 7),(88008, 7),(88009, 7),(88010, 7),(88011, 7),(88012, 7),(88013, 7),(88014, 7),(88015, 7),(88016, 7),(88017, 7),(88018, 7),(88019, 7),(88020, 7),(88021, 7),(88022, 7),(88023, 7),(88024, 7),(88025, 7),(88026, 7),(88027, 7),(88028, 7),(88029, 7),(88030, 7),(88031, 7),(88032, 7),(88033, 7),(88034, 7),(88035, 7),(88036, 7),(88037, 7),(88038, 7),(88039, 7),(88040, 7),(88041, 7),(88042, 7),(88043, 7),(88044, 7),(88045, 7),(88046, 7),(88047, 7),(88048, 7),(88049, 7),(88050, 7),(88051, 7),(88052, 7),(88053, 7),(88054, 7),(88055, 7),(88056, 7),(88057, 7),(88058, 7),(88059, 7),(88060, 7),(88061, 7),(88062, 7),(88063, 7),(88064, 7),(88065, 7),(88066, 7),(88067, 7),(88068, 7),(88069, 7),(88070, 7),(88071, 7),(88072, 7),(88073, 7),(88074, 7),(88075, 7),(88076, 7),(88077, 7),(88078, 7),(88079, 7),(88080, 7),(88081, 7),(88082, 7),(88083, 7),(88084, 7),(88085, 7),(88086, 7),(88087, 7),(88088, 7),(88089, 7),(88090, 7),(88091, 7),(88092, 7),(88093, 7),(88094, 7),(88095, 7),(88096, 7),(88097, 7),(88098, 7),(88099, 7),(88100, 7),(88101, 7),(88102, 7),(88103, 7),(88104, 7),(88105, 7),(88106, 7),(88107, 7),(88108, 7),(88109, 7),(88110, 7),(88111, 7),(88112, 7),(88113, 7),(88114, 7),(88115, 7),(88116, 7),(88117, 7),(88118, 7),(88119, 7),(88120, 7),(88121, 7),(88122, 7),(88123, 7),(88124, 7),(88125, 7),(88126, 7),(88127, 7),(88128, 7),(88129, 7),(88130, 7),(88131, 7),(88132, 7),(88133, 7),(88134, 7),(88135, 7),(88136, 7),(88137, 7),(88138, 7),(88139, 7),(88140, 7),(88141, 7),(88142, 7),(88143, 7),(88144, 7),(88145, 7),(88146, 7),(88147, 7),(88148, 7),(88149, 7),(88150, 7),(88151, 7),(88152, 7),(88153, 7),(88154, 7),(88155, 7),(88156, 7),(88157, 7),(88158, 7),(88159, 7),(88160, 7),(88161, 7),(88162, 7),(88163, 7),(88164, 7),(88165, 7),(88166, 7),(88167, 7),(88168, 7),(88169, 7),(88170, 7),(88171, 7),(88172, 7),(88173, 7),(88174, 7),(88175, 7),(88176, 7),(88177, 7),(88178, 7),(88179, 7),(88180, 7),(88181, 7),(88182, 7),(88183, 7),(88184, 7),(88185, 7),(88186, 7),(88187, 7),(88188, 7),(88189, 7),(88190, 7),(88191, 7),(88192, 7),(88193, 7),(88194, 7),(88195, 7),(88196, 7),(88197, 7),(88198, 7),(88199, 7),(88200, 7),(88201, 7),(88202, 7),(88203, 7),(88204, 7),(88205, 7),(88206, 7),(88207, 7),(88208, 7),(88209, 7),(88210, 7),(88211, 7),(88212, 7),(88213, 7),(88214, 7),(88215, 7),(88216, 7),(88217, 7),(88218, 7),(88219, 7),(88220, 7),(88221, 7),(88222, 7),(88223, 7),(88224, 7),(88225, 7),(88226, 7),(88939, 7),(16242, 7),(16243, 7),(16244, 7),(16245, 7),(16246, 7),(16247, 7),(16248, 7),(16249, 7),(16250, 7),(16251, 7),(16252, 7),(16253, 7),(16254, 7),(16255, 7),(16256, 7),(16257, 7),(16258, 7),(16259, 7),(16260, 7),(16261, 7),(16262, 7),(16263, 7),(16264, 7),(16265, 7),(16266, 7),(16267, 7),(16268, 7),(16269, 7),(16270, 7),(16271, 7),(16272, 7),(16273, 7),(16274, 7),(16275, 7),(16276, 7),(16277, 7),(16278, 7),(16279, 7),(16280, 7),(16281, 7),(16282, 7),(16283, 7),(16284, 7),(16285, 7),(16286, 7),(16287, 7),(16288, 7),(16289, 7),(16290, 7),(16291, 7),(16292, 7),(16456, 7),(16457, 7),(16458, 7),(16301, 7),(16459, 7),(16460, 7),(16330, 7),(16331, 7),(16383, 7),(16461, 7),(16385, 7),(16386, 7),(16398, 7),(16462, 7),(16400, 7),(16401, 7),(16463, 7),(16403, 7),(16404, 7),(16405, 7),(16406, 7),(16407, 7),(16408, 7),(16464, 7),(16410, 7),(16411, 7),(16465, 7),(16466, 7),(16467, 7),(16468, 7),(16469, 7),(16470, 7),(16471, 7),(16472, 7),(16473, 7),(16474, 7),(16475, 7),(16476, 7),(16477, 7),(16478, 7),(16479, 7),(16480, 7),(16481, 7),(16482, 7),(16483, 7),(16484, 7),(16485, 7),(16486, 7),(16487, 7),(16488, 7),(16489, 7),(16573, 7),(16449, 7),(16450, 7),(16451, 7),(16452, 7),(16453, 7),(16454, 7),(16455, 7),(16293, 7),(16294, 7),(16295, 7),(16296, 7),(16297, 7),(16298, 7),(16299, 7),(16300, 7),(16302, 7),(16303, 7),(16304, 7),(16305, 7),(16306, 7),(16307, 7),(16308, 7),(16309, 7),(16310, 7),(16311, 7),(16312, 7),(16313, 7),(16314, 7),(16315, 7),(16316, 7),(16317, 7),(16318, 7),(16319, 7),(16320, 7),(16321, 7),(16322, 7),(16323, 7),(16324, 7),(16325, 7),(16326, 7),(16327, 7),(16328, 7),(16329, 7),(16332, 7),(16333, 7),(16334, 7),(16373, 7),(16374, 7),(16375, 7),(16376, 7),(16377, 7),(16378, 7),(16379, 7),(16380, 7),(16381, 7),(16382, 7),(16384, 7),(16387, 7),(16388, 7),(16389, 7),(16390, 7),(16391, 7),(16392, 7),(16393, 7),(16394, 7),(16395, 7),(16396, 7),(16397, 7),(16399, 7),(16402, 7),(16409, 7),(16412, 7),(16413, 7),(16414, 7),(16415, 7),(16416, 7),(16417, 7),(16418, 7),(16419, 7),(16420, 7),(16421, 7),(16422, 7),(16423, 7),(16424, 7),(16425, 7),(16426, 7),(16427, 7),(16428, 7),(16429, 7),(16430, 7),(16431, 7),(16432, 7),(16433, 7),(16434, 7),(16435, 7),(16436, 7),(16437, 7),(16438, 7),(16439, 7),(16440, 7),(16441, 7),(16442, 7),(16443, 7),(16444, 7),(16445, 7),(16446, 7),(16447, 7),(16448, 7),(16574, 7),(16575, 7),(16576, 7),(16577, 7),(16579, 7),(16580, 7),(16581, 7),(16582, 7),(16583, 7),(16584, 7),(16585, 7),(16586, 7),(16587, 7),(16588, 7),(16589, 7),(16590, 7),(16591, 7),(16592, 7),(16593, 7),(16594, 7),(16595, 7),(16596, 7),(16597, 7),(16598, 7),(5338, 7),(48309, 7),(48794, 7),(49055, 7),(48810, 7),(48686, 7),(48809, 7),(48192, 7),(48795, 7),(48894, 7),(49009, 7),(48932, 7),(49010, 7),(48369, 7),(48800, 7),(48370, 7),(48801, 7),(48930, 7),(48793, 7),(48241, 7),(48796, 7),(48740, 7),(48804, 7),(48243, 7),(48786, 7),(48931, 7),(48806, 7),(48938, 7),(48807, 7),(48940, 7),(48808, 7),(48857, 7),(48792, 7),(48866, 7),(49007, 7),(48715, 7),(48788, 7),(48714, 7),(48787, 7),(48586, 7),(48802, 7),(48483, 7),(48797, 7),(48599, 7),(48799, 7),(49099, 7),(48798, 7),(48682, 7),(48790, 7),(48684, 7),(48791, 7),(48683, 7),(48789, 7),(48240, 7),(48199, 7),(48408, 7),(180481, 7),(48941, 7),(48805, 7),(48129, 7),(48784, 7),(48130, 7),(48785, 7),(49220, 7),(48783, 7),(4158, 7),(4157, 7),(237317, 7),(195802, 7),(197800, 7),(13571, 7),(4940, 7),(4076, 7),(4281, 7),(5404, 7),(5155, 7),(5316, 7),(2828, 7),(2827, 7),(2824, 7),(2823, 7),(2826, 7),(2822, 7),(2829, 7),(2830, 7),(2825, 7),(16599, 7),(5297, 7),(5292, 7),(5464, 7),(5310, 7),(5405, 7),(5298, 7),(5315, 7),(5314, 7),(3304, 7),(3302, 7),(2925, 7),(3403, 7),(16600, 7),(199337, 7),(4265, 7),(5307, 7),(3346, 7),(2940, 7),(18439, 7),(4182, 7),(4081, 7),(4283, 7),(59667, 7),(59685, 7),(50483, 7),(81114, 7),(143794, 7),(10, 7),(19273, 7),(19276, 7),(19277, 7),(50477, 7),(88957, 7),(88958, 7),(88959, 7),(88960, 7),(88961, 7),(88962, 7),(88963, 7),(88964, 7),(88965, 7),(88966, 7),(88967, 7),(88968, 7),(88969, 7),(88970, 7),(88971, 7),(88972, 7),(88973, 7),(88974, 7),(88975, 7),(88976, 7),(88977, 7),(88978, 7),(88979, 7),(88980, 7),(88981, 7),(88982, 7),(88983, 7),(88984, 7),(88985, 7),(88986, 7),(88987, 7),(88988, 7),(88989, 7),(88990, 7),(88991, 7),(88992, 7),(88993, 7),(88994, 7),(88995, 7),(88996, 7),(88997, 7),(88998, 7),(88999, 7),(89000, 7),(89001, 7),(89002, 7),(89003, 7),(89004, 7),(89005, 7),(89495, 7),(90283, 7),(90284, 7)


Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_d63_1.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/kadans/domains/kadans.com/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1924

WordPress databasefout: [Disk full (/tmp/#sql_d63_1.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SELECT DISTINCT s.id, s.name, s.context, st.status, s.gettext_context, st.value AS tra, st.mo_string AS mo_string, s.value AS orig FROM YMIFl29b_icl_string_pages sp INNER JOIN YMIFl29b_icl_string_urls su ON su.id = sp.url_id INNER JOIN YMIFl29b_icl_strings s ON s.id = sp.string_id LEFT JOIN YMIFl29b_icl_string_translations st ON s.id=st.string_id AND st.language=su.language AND s.language!=su.language WHERE (su.language='nl' and su.url='(.?.+?)(?:/([0-9]+))?/?$') or (su.language='nl' and su.url IS NULL)

WordPress databasefout: [Disk full (/tmp/#sql_d63_1.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `YMIFl29b_options`