Welkom op het Medical Business Park Amsterdam

Neem direct contact met ons op

PLVS VLTRA AMSTERDAM

Efficiënte en flexibele kantoren en laboratoria

Community

Een inspirerende plek voor ondernemers die samen met Kadans Science Partner willen bouwen aan een sterke community.

Inspirerende ontmoetingen

Plus Ultra Amsterdam stimuleert ontmoetingen, samenwerkingen en kennisdeling tussen ondernemers die zich actief bezighouden met life sciences en health. Lees meer

Faciliteiten

Op maat gemaakte faciliteiten voor iedere onderneming. Vrij indeelbare ruimtes en op maat gemaakte laboratoria, ondersteund door Kadans Science Partner.

Unieke expertise

Laboratoria in combinatie met kantoren vlakbij het Amsterdam UMC.  Kadans Science Partner kan met haar expertise en jarenlange ervaring iedere onderneming helpen bij het inrichten van de perfecte onderzoeksruimten.

Lees meer

Unieke locatie

Unieke locatie vlak naast het Amsterdam UMC, waar wetenschap, gezondheidszorg en ondernemerschap samen komen.

Medical Business Park

Dé plek voor start-ups, ondernemingen en onderzoeksinstituten die zich richten op life sciences & health. In het hart van het Amsterdam Life Sciences District.

Lees meer

Verbinding

Plus Ultra Amsterdam wordt een multi-tenant gebouw voor de groei van de bedrijven en instituten op het gebied van life sciences en gezondheid. Het gebouw is gelegen op het Medical Business Park Amsterdam, naast het Amsterdam UMC. Het gebouw zal bestaan uit ca. 8.000 m² voor laboratoria en kantoren. Dit nieuwe gebouw wordt een inspirerende omgeving, waar studenten, wetenschappers en ondernemers elkaar zullen ontmoeten en innovatie en bedrijvigheid kunnen floreren.

0
VIERKANTE METER
0
MEDISCHE STUDENTEN
0
ORGANISATIES OP HET PARK
0
START-UPS PER JAAR

Faciliteiten

Plus Ultra Amsterdam is ontworpen binnen het ambitie