Nieuw multi-tenant gebouw op Zernike Campus Groningen

Neem direct contact met ons op

PLVS VLTRA GRONINGEN

Flexibele opties voor start-ups en groeiende innovatieve ondernemingen

Community

Een inspirerende plek voor ondernemers die samen met Kadans Science Partner willen bouwen aan een sterke community.

Inspirerende ontmoetingen

Plus Ultra stimuleert ontmoetingen, samenwerkingen en kennisdeling tussen ondernemers in de kennisintensieve sector.

Lees meer

Shared facilities

Op maat gemaakte ruimten en gedeelde faciliteiten ter ondersteuning van het ecosysteem.

Unieke expertise

Volledig op maat gemaakte kantoren met daarnaast ook gedeelde faciliteiten om ontmoetingen te stimuleren.

Lees meer

Campuslocatie

Unieke locatie op Campus Groningen, het centrum voor innovatie, onderzoek en bedrijvigheid in Noord-Nederland

Zernike Campus

Dé plek voor start-ups, ondernemingen en onderzoeksinstituten op het gebied van energie, chemie, life sciences en big data. Het innovatieve centrum van Noord-Nederland.

Lees meer

Community

‘Plus Ultra’ betekent “steeds verder”, als verwijzing naar de gedrevenheid om te blijven innoveren en verbeteren. Dit nieuwe multi-tenant gebouw op Campus Groningen biedt op maat gemaakte accommodatie voor start-ups, scale-ups en innovatieve bedrijven. Zernike Campus, onderdeel van Campus Groningen, legt de focus op bedrijven actief in energie, chemie, life sciences en big data. Plus Ultra legt de verbinding tussen deze bedrijven. Het gebouw werkt als een katalysator voor innovatie en stimuleert samenwerkingen tussen bedrijven, kennisorganisaties en onderwijsinstellingen. Door gedeelde faciliteiten en ‘meet & greet’ ruimten worden persoonlijke ontmoetingen gestimuleerd. Zo wordt er een uniek ecosysteem gecreëerd waarbinnen bedrijven zich sneller kunnen ontwikkelen.

0
VIERKANTE METER
0
PARKEERPLAATSEN

Shared facilities

Om de innovatie in het gebouw te katalyseren hechten we waarde aan thema’s als “verbinding, nabijheid, menselijke maat, programmering en aanpasbaarheid”. Uiteindelijk verbindt dit klanten en medewerkers. De kracht van een multi-tenant gebouw is onder andere het delen van faciliteiten. Alle faciliteiten in het gebouw worden dan ook zo veel mogelijk voor alle gebruikers ter beschikking gesteld. Van de entree met lunchzone tot informele zitjes, vergaderruimten en pantry’s op alle verdiepingen. Iedere huurder huurt naar rato van zijn ‘dedicated’ metrage ten opzichte van het totaal, een aandeel van de algemene ruimten. Uiteraard zijn de eigen gehuurde ruimte goed fysiek af te scheiden van de openbaar toegankelijke ruimten.

Plus Ultra Groningen: meer dan alleen huisvesting

Bovenop de op maat gemaakte huisvesting biedt Kadans ook diverse ecosysteem services. Deze services worden aangeboden bovenop het normale vastgoedbeheer en de technische services. Door deze extra ecosysteem services aan te bieden, optimaliseert Kadans het succes van uw organisatie.

Een aantal voorbeelden van onze ecosysteem services zijn:

  • Toegang tot een uitgebreid netwerk van innovatieve commerciële bedrijven en gerenommeerde kennis- en onderzoeksinstituten op science parks en campussen door heel Europa
  • Toegang tot internationale business
  • Toegang tot community events op de campus
  • Toegang tot carrière events
  • Toegang tot meerdere business services, zoals intellectueel eigendom services, juridische services, human resource services en marketing & communicatie services
  • Toegang tot incubator en accelerator programma’s
  • Toegang tot kapitaal
  • Toegang tot vergaderfaciliteiten
  • Toegang tot kantoor- en laboratoriumontwerp en ontwikkelsupport
Volledig overzicht van ecosyteem services

Campus Groningen

Zernike Campus is één van de twee locaties van Campus Groningen. Campus Groningen is het centrum voor innovatie, onderzoek en bedrijvigheid in Noord-Nederland. Campus Groningen is een van de grotere en belangrijke campussen van Nederland met bijna 200 bedrijven, drie kennisinstellingen (RUG, UMCG en Hanzehogeschool), ruim 45.000 studenten en opgeteld ruim 20.000 banen.

Campus Groningen is een van de oudste campussen in Nederland. Zernike Campus is eind jaren ‘60 van de vorige eeuw ontstaan aan de noordelijke rand van de stad Groningen. De eerste gebouwen op de campus waren voor onderzoek en onderwijs in natuurwetenschappen en techniek van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Vervolgens vestigde er kennisintensieve bedrijven en spin offs van de universiteit. Zo ontstond een ecosysteem voor intensieve publiek private samenwerking met kennisinstellingen, tal van bedrijven en voorzieningen zoals het Innolab Chemie Groningen en het Zernike NanoLab Groningen. De Zernike Campus heeft een duidelijk profiel met focus op energie, chemie, life sciences en big data. Voor de circa 150 bedrijven vormen de hightech faciliteiten en de samenwerkingsmogelijkheden een uitstekende voedingsbodem voor hun producten en diensten.

Campus Groningen is in nog geen zes jaar tijd uitgegroeid van startende campus tot een van de grootste volwassen campussen van nationaal belang in 2018. Daarnaast is Campus Groningen de snelst groeiende campus in Nederland en de op een na grootste campus qua totale werkgelegenheid.

Contactpersoon Plus Ultra Groningen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in Plus Ultra Groningen? Vul dan het onderstaande contactformulier in of neem direct contact op met:

Johan van Gerven     M: +31 (0)6 53582847     T: +31 (0)411 625 625     E: j.gerven@kadans.com

INTERESSE?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
E-MAIL ADRES *
TELEFOONNUMMER

ONDERWERP

BERICHT