Pand of ruimte huren met alle gewenste R&D faciliteiten?

NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP!

Huisvesting voor startups, scale-ups, bedrijven en onderzoeksinstellingen. Met alle benodigde R&D faciliteiten.

Een eigen science locatie laten bouwen? Of wilt u zich samen met andere science bedrijven vestigen in een science bedrijfsverzamelgebouw?

Het aanbod van Kadans Science Partner varieert van science bedrijfsverzamelgebouwen voor startups en organisaties die door willen groeien tot en met maatwerk huisvesting voor één huurder. De expertise van Kadans Science Partner in de huisvesting van commerciële bedrijven, variërend van startups en scale-ups tot grote corporates, en R&D afdelingen en onderzoeksinstellingen in kennisintensieve sectoren zoals Agri & Food, Life Sciences, Health, Living Environment, Biotechnology, Biobased en High Tech Semicon, is UNIEK. De integrale aanpak ook! Kadans Science Partner is gespecialiseerd in het ontwikkelen, beleggen, bouwen, financieren, kopen, verhuren en beheren van bedrijfs- en kantoorgebouwen in combinatie met laboratoriacleanroomsR&D ruimtengeconditioneerde ruimten, tech hallen en pilot plants.

Kadans Science Partner richt zich dus geheel op de niche markt van huisvestiging voor kennisintensieve bedrijven en instellingen. Als geen ander is Kadans Science Partner in staat u te adviseren in de benodigde faciliteiten en een hoogwaardige kwaliteit in de bouw te realiseren. Hierbij kunt u denken aan materialen, maar ook aan allerlei installaties die benodigd zijn.

Kadans Science Partner is op de hoogte van alle wettelijke eisen, nieuwe normen en noodzakelijke zaken als het gaat om de bouw en inrichting van een laboratorium, een cleanroom, een pilot plant, een geconditioneerde ruimte of een multifunctionele onderzoeksruimte. En we hebben of regelen alle vergunningen. U praat met een partner met vele jaren kennis en ervaring. Kadans wil u ten aanzien van de faciliteiten graag adviseren en levert uitsluitend maatwerk. Maak eens een afspraak! We tonen u graag wat referenties.

Lab ruimte huren? Wilt u een laboratorium huren in een science bedrijfsverzamelgebouw van Kadans? Kadans richt uw laboratorium op maat voor u in of u deelt het lab met meerdere huurders. Kadans beschikt over science verzamelgebouwen in bijna alle universiteitssteden. Vaak op de campus dicht bij andere R&D professionals. Kennisintensieve bedrijven, instellingen en startups nemen contact op met Kadans om te weten waar nog een laboratorium te huur is of waar Kadans het huren laboratoriumruimte mogelijk kan maken.
Gebouw A op Novio Tech Campus in Nijmegen biedt kennisintensieve bedrijven en instellingen, alsmede Startups, kantoorruimte, gezamenlijke vergaderruimtes, en gedeelde of eigen R&D faciliteiten op maat, zoals laboratoria, cleanrooms, pilotplants en multifunctionele onderzoeksruimten.

Laboratorium

Een eigen R&D locatie met laboratorium en andere R&D faciliteiten? Of wilt u een lab huren in één van onze science bedrijfsverzamelgebouwen?

Cleanroom

Een cleanroom is voor veel bedrijven en organisaties een grote investering. Hier biedt Kadans dé optimale oplossing. Voor u alléén of gedeeld met meerdere huurders.

Pilot Plant

Een pilot plant nodig om uw innovatie verder uit te testen? Kadans regelt het voor u! Op een eigen locatie of in een science verzamelgebouw.

Maatwerk bedrijfshuisvesting: integrale aanpak, uniek in Nederland

Gebouw A op Novio Tech Campus in Nijmegen biedt kennisintensieve bedrijven en instellingen, alsmede Startups, kantoorruimte, gezamenlijke vergaderruimtes, en gedeelde of eigen R&D faciliteiten op maat, zoals laboratoria, cleanrooms, pilotplants en multifunctionele onderzoeksruimten.
Gebouw M op Novio Tech Campus in Nijmegen biedt kennisintensieve bedrijven en instellingen, alsmede Startups, kantoorruimte, gezamenlijke vergaderruimtes, en gedeelde of eigen R&D faciliteiten op maat, zoals laboratoria, cleanrooms, pilotplants en multifunctionele onderzoeksruimten.

Kadans Science Partner bouwt in opdracht als belegger, projectontwikkelaar, aannemer, financier, koper, verhuurder en beheerder, gebouwen die in samenspraak met een bedrijf worden ontwikkeld. Deze integrale aanpak van Kadans Science Partner is UNIEK in Nederland. Kadans Science Partner neemt daarbij de klant als uitgangspunt, niet het pand. De focus van Kadans Science Partner ligt geheel bij innovatieve en kennisintensieve organisaties. Kadans Science Partner kent als geen ander de specifieke behoeften en vertaalt deze naar renderende, hoogwaardige en duurzame faciliteiten, een optimale positionering van ruimtes, perfecte bruto-netto verhoudingen (functioneel oppervlakte) en ideale indelingen van bijvoorbeeld laboratoria, cleanrooms en pilot plants. Kadans Science Partner is bovendien sterk in het realiseren van de meest gunstige financiers en het efficiënt en duurzaam bouwen tegen de laagst mogelijke kosten. Dit uit zich in een lagere huurprijs voor de huurders.

Kadans Science Partner blijft betrokken bij de huurders en is in staat sturing te geven aan veranderende huisvestingsbehoeften van haar huurders.

De huisvesting voor opdrachtgevers van Kadans Science Partner gaat vaak gepaard met de bouw van specifieke R&D faciliteiten op maat. Denk daarbij aan laboratoria, cleanrooms, pilot plants of proeffabrieken, geconditioneerde ruimten, technohallen en multifunctionele onderzoeksruimten. Kortom: Kadans bouwt de ideale omgeving voor onderzoek.

Naast de R&D faciliteiten blijken onze huurders ook de Kadans Community erg te waarderen. Het grote netwerk en de kruisbestuiving tussen de verschillende ondernemers levert voor de huurders veel voordelen op. Inspiratie op doen bij andere onderzoekers en samen innoveren. In dit unieke netwerk wijzen wij u graag de weg.

Science bedrijfsverzamelgebouwen van Kadans op campussen

Op deze campussen vindt u verzamelgebouwen met voor de huurders ingerichte laboratoria, multifuncionele R&D ruimten, pilot plants, cleanrooms, geconditioneerde ruimten, kantoren, vergaderruimten en meer.

Lab ruimte huren op Campus? Wilt u een laboratorium huren in een science bedrijfsverzamelgebouw van Kadans? Kadans richt uw laboratorium op maat voor u in of u deelt het lab met meerdere huurders. Kadans beschikt over science verzamelgebouwen in bijna alle universiteitssteden. Vaak op de campus dicht bij andere R&D professionals. Kennisintensieve bedrijven, instellingen en startups nemen contact op met Kadans om te weten waar nog een laboratorium te huur is of waar Kadans het huren laboratoriumruimte mogelijk kan maken.

Bedrijfsverzamelgebouwen: al dan niet met een incubator functie

R&D Verzamelgebouw voor kennisintensieve bedrijven en instellingen. Ook voor startups, met incubatorfunctie. Het BioPartner Center Wageningen gebouw is van verhuurder Kadans Science Partner. Bedrijven, instellingen en startups huren er ruimten met kantoren en R&D faciliteiten zoals laboratoria, cleanrooms, pilot plants, geconditioneerde ruimten en multifunctionele onderzoeksruimten.

Kadans Science Partner beschikt ook over een aantal gebouwen waar meerdere bedrijven zich kunnen vestigen. In de meeste van die gebouwen is voor starters een omgeving met incubator functie ingericht. Ook deze starters krijgen een totaal pakket aan diensten, waaronder werkruimte, faciliteiten, coaching, advies, financiering en toegang tot een waardevol netwerk.

Partners in de Kadans Community

De Kadans Community bestaat uit een enorm groep kennisintensieve bedrijven, huurders van Kadans, een grote groep kennisintensieve instellingen en bedrijven op de campussen waar zich Kadans bedrijfsverzamelgebouwen bevinden en vele andere relaties die aangetrokken voelen tot de innovatieve sectoren waarop Kadans zich focust.

Support – Inspiratie – Innovatie

Geïnteresseerd om een kijkje te nemen in de inspirerende wereld van Kadans? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

CONTACT