Door de afgelopen jaren heeft SMEELE Design grote stappen gemaakt naar een welbekend design bureau in Nederland. Het bedrijf is nu officieel verhuisd naar het Blushuis op de Triple O Campus in Breda van Kadans Science Partner.

SMEELE Design is gespecialiseerd in concepten maken voor restaurants, interieurontwerpen en het realiseren van interieurprojecten voor hotels en restaurants. Ze creëren luxe en exclusieve interieurs die onderscheidend zijn van de markt door een hechte samenwerking aan te gaan met de topchefs en leidinggevenden.

Ze hebben gekozen voor het Blushuis op de Triple O Campus omdat het een erg fijne omgeving is waarbij alles mooi te overzien is. Daarnaast heeft de Triple O Campus veel synergieën met SMEELE als het om medehuurders gaat.

De TripleO Campus is de creatieve campus van Breda. De voormalig brandweerkazerne wordt sinds 2006 gebruikt als een multi-tenant gebouw. Sinds 2017 huisvest Kadans in het Blushuis verschillende creatieve ondernemers die elkaar hier dagelijks blijven inspireren.

Voor meer informatie over SMEELE Design, klik hier.