Tools2Grow heeft een nieuwe locatie in het AV huis op de Triple O Campus in Breda. Een passende locatie voor het bedrijf om weer verder te groeien en om meer organisaties te voorzien van succes in hun online marketing strategieën.

Zoals aangegeven werkt Tools2Grow met andere bedrijven om hun online marketing te ondersteunen. Ze hechten zichzelf aan een persoonlijke aanpak met hun klanten om zo echt voor het desbetreffende bedrijf goeie resultaten te leveren. Zo hebben ze elke maand een videocall waarin ze de marketing en uitvoering van strategieën bespreken. Daarnaast focussen ze zichzelf op alle nieuwe innovaties rondom de marketing sector, en daarvoor is hun nieuwe locatie in Breda een perfecte overeenkomst.

De Triple O Campus in Breda staat bekend als een verzamelplek voor creativiteit. In deze omgeving kunnen huurders veel inspiratie opdoen, wat dus zeker het geval is voor Tools2Grow. Zo zeggen Dennis Bastiaansen en Joris Walsweer; “Een van de redenen voor het huren van de nieuwe locatie in het AV-huis is door de inspirerende omgeving die het met zich mee brengt.”

Vind hier meer informatie over de Triple O Campus, of hier voor informatie over Tools2Grow.