Loading...
VACATURES – STAGES2018-10-08T14:09:52+00:00

Interesse in een baan of stageplaats bij Kadans?

NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP

Vacatures

Ter versterking van ons team zijn wij momenteel op zoek naar een researcher en stagiairs.

Researcher (1 fte)

In de functie van Researcher ken je de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen en vertaal je deze naar bruikbare ideeën om de dienstverlening van Kadans naar een hoger niveau te brengen. Verder ondersteun je het commerciële team bij vraagstukken en projecten door het verzamelen van marktinformatie en opstellen van bijvoorbeeld gebiedsverkenningen. Als Researcher zijn je werkzaamheden heel divers en leer je Kadans Science Partner op alle gebieden kennen.

Heb jij goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in Nederlands én Engels, ben je gedreven en heb je een no-nonsense persoonlijkheid met een enthousiaste en zelfstandige houding? Wie weet zijn we op zoek naar jou! Ervaring is geen must, we zoeken talent en vindingrijkheid!

Ben jij de Researcher waarnaar Kadans Science Partner op zoek is? Om onze groeiambitie en verdere professionalisering waar te maken willen wij onze organisatie op korte termijn versterken met een Researcher.

In deze (junior) functie ondersteun je de verschillende vastgoedontwikkelingen binnen Kadans Science Partner met onderzoekende en aanvullende werkzaamheden. Je maakt gebruik van je vaardigheden om de laatste marktontwikkelingen in de gaten te houden en belangrijke relevante informatie te verzamelen.

Functieomschrijving
In de functie van Researcher ken je de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen en vertaal je deze naar bruikbare ideeën om de dienstverlening van Kadans naar een hoger niveau te brengen. Verder ondersteun je het commerciële team bij vraagstukken en projecten door het verzamelen van marktinformatie en opstellen van bijvoorbeeld gebiedsverkenningen. Als Researcher zijn je werkzaamheden heel divers en leer je Kadans Science Partner op alle gebieden kennen.

Bij ons werken enthousiaste professionals in een uitdagende en veranderende omgeving. Geen dag is hetzelfde en je komt met veel aspecten binnen Kadans in aanraking. Je legt de basis voor je verdere ontwikkeling. Een flexibele opstelling en gezonde dosis aanpassingsvermogen zijn belangrijk.

Concrete werkzaamheden: verzorgen van marktverkenningen, verbeteren van presentaties, bestemmingsplanonderzoek etc .

Eigenschappen voor de functie
• minimaal een afgeronde vastgoed gerelateerde HBO opleiding;
• goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in NL én EN;
• een gedreven, flexibele, no-nonsense persoonlijkheid met een enthousiaste en zelfstandige houding;
• ervaring is geen must, we zoeken talent en vindingrijkheid!

Geboden wordt een uitdagende functie bij een ambitieus bedrijf met groeiambitie, groeimogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden.

Als je voldoet aan dit profiel ontvangen wij graag je schriftelijke sollicitatie met CV en pasfoto. Deze kan gericht worden aan: Kadans Real Estate B.V., t.a.v. Mirijam van Oers, e-mail: werkenbij@kadans.com.

Stagiairs

Kadans Science Partner biedt studenten van het hoger beroepsonderwijs (HBO) regelmatig de gelegenheid om de praktijk te ervaren. Zowel meeloop- als afstudeerstages behoren het gehele jaar door tot de mogelijkheden. Kadans Science Partner probeert samen met de student tot een geschikt onderzoeksonderwerp te komen, waarbij het initiatief bij de student moet liggen. De basiskennis op het gebied van vastgoed zal de student vanuit de opleiding meekrijgen. Binnen een stageperiode brengt Kadans Science Partner de student praktijkkennis bij door hem/haar zelf mee te laten werken in de organisatie, onder andere binnen de eigen beheerafdeling. Tevens wordt de student zoveel mogelijk betrokken bij interessante projecten die zich op dat moment voordoen.

Stuur voor meer informatie over stage- en/of afstudeermogelijkheden een e-mail naar werkenbij@kadans.com.